Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι θέλει να μας πει ο Τούφας, κάτι πολύ βαθυστόχαστο. Ο Θεός έχει αρχή, αλλά δεν έχει τέλος; Ο Θεός προέκυψε από recursion; Δεν ξέρω, πάντως το κόβω για δυνατό μήνυμα...

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Κάτι θέλει να μας πει ο Τούφας, κάτι πολύ βαθυστόχαστο. Ο Θεός έχει αρχή, αλλά δεν έχει τέλος; Ο Θεός προέκυψε από recursion; Δεν ξέρω, πάντως το κόβω για δυνατό μήνυμα...

Έχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα για να αναλύσεις Τούφα.

Ξεκίνα πρώτα απο τα απλά (Ρίτσο, Σεφέρη) και μετά προχώρα στα βαθιά.

Δημοσ.

μήπως, λέω, μήπως θέλει να μας πει οτι με εξυπνάδες βγαίνουμε offtopic, με τη συγκατάθεση των mods και πάει στο διάολο το thread;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

...για να μην ξεχνιόμαστε, διότι καλό το θρεντάκι... ;)

Μουσικό κουτί είναι ωραίο δώρο.

Επίσης μπορείς να δώσεις το όνομά της σ' ένα αστέρι.

Πιστεύω πάντως πως το πιο σημαντικό, δεν είναι το ποιο είναι το δώρο, αλλά το πως θα της το δώσεις και τι θα της πεις όταν της το δώσεις. Εγώ για παράδειγμα είχα μάθει που βρίσκεται το αστέρι, είχα φτιάξει έναν χάρτη που το σημείωνε και ένα βράδυ της έδειξα στον ουρανό τη θέση του κτλ κτλ, μη μπω σε λεπτομέρειες.

Επίσης για το μουσικό κουτί είχα πάρει ένα που μπορείς να φτιάξεις και δικά σου κομματάκια και της είχα συνθέσει ένα.

Κάποτε δεν έβρισκα ΕΝΑ καλό δώρο που να μου αρέσει, οπότε έκανα το εξής: εγώ λατρεύω τα δελφίνια, αυτή λατρεύει τις νεράιδες, και οι δύο είμαστε μουσικοί. Οπότε τις είχα πάρει 3 δώρα, ένα δελφίνι που όταν της το έδωσα της είπα "αυτό θα θυμάσαι ότι ήταν από μένα", μια νεράιδα που της είπα "αυτό θα θυμάσαι ότι ήταν για σένα" και μια βενετσιάνικη μάσκα διακοσμημένη με νότες που της είπα "και αυτό θα θυμάσαι ότι ήταν από μένα για σένα".

Δεν ξέρω αν βοήθησα. Αν όχι, πάρτης δονητή :lol:

από τη σιγανοπαπαδιά εδώ, που το πάει για legend ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Μόνο εγώ παρατήρησα τα άπειρα -1 σε όλα τα πόστ του thread εκτός απο τα +1 στα πόστ του Lomar?

Are you pondering what i'm pondering brain? :P

Όχι. Άλλος την έχει κάνει την χοντράδα...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Stock έχει σπίτι ο frenzys;

Άλλαξε κάρτες,τροφοδοτικά,μνήμες,σκληρούς,ποντίκια,3 τηλεοράσεις,2 καναπέδες,πατζούρια,φύσκα η αποθήκη

Δημοσ.

Ναι αλλά μην κάνουμε και μεις σαν τις καναλούμπες..

παίζονται 5 άθλιες εκπομπές και οι επόμενες 50 εξίσου άθλιες εκπομπές αναπαράγουν τις πρώτες

και στην τελική η Πετρούλα είναι πολυ sticky

εγώ πάλι όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...