arxaggelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Καιρό είχα να δω ποστ άξιο να αναστήσει το παρόν νήμα. Σήμερα είχα μια συζήτηση με κάποιους φιλους για έναν τραβεστί που είδαμε στο δρόμο τις προάλλες.<br><br>Πρόβληματιστικαμε σχετικά με την περίοδο που είναι το σήμα κατατεθέν της γυναικας.<br><br>Ο τραβεστί μπορεί να γεννήσει; Όχι<br>ΆρΑ δεν έχει ανάγκη για να ματώνει. Οπότε το λογικό θα ήταν να μην ματώνουν -οοριξιζονται και οι στερφες γυναίκες σωστά;<br><br>Οπότε Γιατί ματώνουν;;;Το θέμα είναι ταμπόν γι'αυτό μόνο εδω το συζητάμε άνετοι οπότε πείτε τι ισχύει;<br><br>Σορρυ για τα ορθογραφικά λαθοι αλλά δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το κιν ακόμα. 6
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αν το πάμε και στο θέμα εκσεπερμάτωση λόγω πίεσης του προστάτη σε διαβεβαιώ ότι όλες οι γυναίκες ολοκληρώνουν με το βιασμό. Θέλω να δω πού βρήκες πως οι γυναίκες ολοκληρώνουν με το βιασμό. Πως τότε γεννιούνται παιδιά βιαστών;Εδώ σε θέλω.Εκτός και αν γίνεται θαύμα. Never forget. 13
Kasrith Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Να το βάλω; Ελπίζω να μην διαγραφεί... Άντε τσιμπήστε topless την natalie dormer Ωραιος.Η κοπελια ειναι συνδυασμος παρθενας με ξεκολο. 3
funbreaker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Κορυφαία αγγελία. Θα πάρω ένα να το βάλω πάνω απ την οθόνη. 1
funbreaker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μου φτιαξε την μέρα. http://www.insomnia.gr/topic/571853-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D/page-6?do=findComment&comment=54290858
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα