thanocaster Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Απλά αγάπησέ τον όπως είναι... http://www.youtube.com/watch?v=ol_75jFEpck
Kasrith Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 το ότι οι αμερικανοι γουστάρουν να προβάλλονται με αυτόν τον βλάχικο τρόπο χαίρω πολύ δεν είναι κάτι το καινούργιο. από εκεί και πέρα η ταινία είναι science FICTION, οποτε όπως θέλει κανεις φαντάζεται τους εξωγήινους, πες ότι αυτή τι φορα ήταν ηλίθιοι και δεν ήξεραν καθόλου starcraft. ο κάθε παπάρας σκηνοθέτης και σεναριογράφος όπως θέλει τα φαντάζεται και τα παρουσιάζει. καλή δεν την λες, αλλα για popcorn movie μια χαρά ήταν. Έγραψε
astak Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ειμαι τόσο χαρουμενος ,που θέλω να γίνω gay. εεε???
viper2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ειναι τοσο ακυρο αυτο που διαβασα που θα το ποσταρω παιδιά, ευχαριστώ. έχοντας στείλει 3-4 emails στο ebay βρήκα το email του μαγαζιού και τους είπα να το ακυρώσουν, με άκουσαν και όλα καλά ** είναι τρελοί οι άνθρωποι;; , χωρίς να εχω βαλει ΚΑΝΕΝΑ τροπο πληρωμής (πιστωτική, τραπεζικό λογαριασμό) τιποτα, χωρίς καν να ξέρουν να είμαι ενήλικας μου επέτρεψαν να αγοράσω κάτι! αν είναι δυνατόν ! 1
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ο φιλος μας κανει μια υπεροχη καταγραφη.Τρομερο ποστ... Λούγκρες, αδερφές, πούστηδες, ξεφωνημένες, φιλενάδες, σκατά, συνδικάτο, τραβέλια, καρναβάλια, σεξουαλική διαστροφή, παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, αρρώστια, ανωμαλία, ξεπούλημα του ανδρισμού, απαράδεκτη επιλογή, το pride ως σεξοτουρισμός...Μέχρι για τα καλύτερα μπαλκόνια στο κέντρο για εκτόξευση αυγών προς την πορεία διάβασα και όλα αυτά στις λίγες σελίδες αυτού του νήματος. Και μετά αναρωτιέστε γιατί διοργανώνεται το pride. Σχεδόν μισός αιώνας έχει περάσει από την απάλειψη της ομοφυλοφιλίας από τον πίνακα ψυχικών νοσημάτων(το περιβόητο DSM) της συντηρητικής Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Σε ολόκληρο τον "δυτικό κόσμο", θεμελιώδες τμήμα του οποίου θεωρούμε εμείς εδώ (σχεδόν για μεταφυσικούς πια λόγους) αυτόν τον τόπο, η ομοφυλοφιλία θεωρείται φυσιολογική έκφανση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Οι ομοφυλόφιλοι πολίτες αποκτούν σε όλο και μεγαλύτερη κλίμακα τα ίδια δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους. Η έλλειψη δικαιωμάτων, το μίσος, οι διακρίσεις εις βάρος τους προκαλούν το ίδιο σοκ και αποστροφή με την συνειδητοποίηση πως μέχρι πριν μερικές δεκαετίες σε ανθρώπους διαφορετικού χρώματος απαγορευόταν να παντρευτούν ή πως οι γυναίκες ήταν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Στα πλαίσια αυτού του πολιτισμού, δημόσιες τοποθετήσεις του κάθε ιεράρχη περί "τεράτων" και "διαφθορέων της φύσης" ή τηλεοπτικές δηλώσεις του όποιου εκλεγμένου φορέα της πολιτείας περί "πισωγλέντηδων" που πρέπει "άμεσα να χάνουν κάθε αξίωμα αν αποδειχθεί η ανωμαλία τους", προκαλούν την ίδια αηδία με δηλώσεις ρατσιστών τύπου "οι μαύροι βρωμάνε και έχουν χαμηλότερο IQ". Αυτό είναι το επίπεδο τους. Τόσο χαμηλά πρέπει να αναζητηθεί ή αξία τους. Σ' αυτή όμως τη χώρα μπορεί ακόμα ο κάθε χυδαίος να βγαίνει στην τηλεόραση και να συγκρίνει τον ομοφυλόφιλο με κάποιον που βιάζει παιδιά ή κατσίκες ή ερεθίζεται από πτώματα και κανείς να μην τον κοιτά με πεσμένο το σαγόνι. Ο κάθε Πρετεντέρης θα άλλαζε χίλια χρώματα,ίσως και να λιποθυμούσε αν κάποιος στην εκπομπή του μίλαγε για "βρωμερούς νέγρους" αλλά το "διεστραμμένος πούστης" φαίνεται να είναι ακόμα για κάποιο λόγο αποδεκτό. Και αν είναι αποδεκτό εκεί, δημόσια σε πανελλήνια μετάδοση, εκπλήσσεται κανείς να το βλέπει να εκτοξεύεται ανώνυμα σε κάποιο φόρουμ στο διαδίκτυο; Μόνο που, οι άνθρωποι αυτοί, που ψάχνουν τον πιο εξευτελιστικό χαρακτηρισμό για να εκφράσουν την απέχθειά τους, "ξεχνούν" πως αποδέκτες όλης αυτής της χολής δεν είναι μόνο ενήλικες με διαμορφωμένους μηχανισμούς άμυνας και ωριμότητα που θα τους βοηθήσει να την χειριστούν όπως της αρμόζει αλλά και χιλιάδες απροστάτευτα παιδιά χωρίς υψωμένα τείχη λογικής, που θα βιώσουν όλη αυτή την απόρριψη σε όλη της την σκληρότητα. Δεν χρειάζεται να πάω μακριά για να βρω παράδειγμα για το αποτέλεσμα όλης αυτής της βίας. Ούτε να ανατρέξω στα γνωστά άλλωστε στατιστικά στοιχεία. Μεγαλώνοντας ο ίδιος σε περιβάλλον όπου η λέξη ομοφυλόφιλος ούτε καν χρησιμοποιούταν, αντικατεστημένη πάντοτε με μια από τις λέξεις που ανέφερα πιο πάνω, μέσα μόνο σε χυδαία ανέκδοτα και πειράγματα, σαν βρισιά στο σχολείο ή για να περιγράψει την καρικατούρα που προβαλλόταν σε κάποια υστερική τηλεοπτική κωμωδία, κατέρρευσα στην συνειδητοποίηση της δικής μου ομοφυλοφιλίας. Το μόνο που ερχόταν στο μυαλό μου ήταν το χλευαστικό μειδίαμα του πατέρα μου και ή επαναλαμβανόμενη διαβεβαίωση οικογενειακού γιατρού και φίλου στα κυριακάτικα τραπέζια πως "μόνο πούστης δεν θα άντεχα να γίνει ο γιος μου, θα τον κατέβαζα στο δρόμο και θα τον σκότωνα μπροστά σε όλους". Το ότι την γλίτωσα απ' την απόπειρα αυτοκτονίας οφείλεται περισσότερο στην τύχη παρά στην έλλειψη αποφασιστικότητας, και χρειάστηκαν χρόνια φαρμάκων και γιατρών για να πετύχω μια κάποια ισορροπία. Τα τελευταία χρόνια, αρχές καλοκαιριού, μερικές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στο κέντρο της πόλης, κάθε χρόνο και λίγο περισσότεροι, και περνούν μπροστά από το κοινοβούλιο διεκδικώντας δικαιώματα. Πραγματικά, χειροπιαστά δικαιώματα που στις περισσότερες χώρες της Δύσης έχουν δοθεί εδώ και χρόνια και εδώ όχι. Το δικαίωμα να υπάρχουν μέσα σε μια αμείλικτα επιθετική κοινωνία χωρίς να αναγκάζονται να κρυφτούν. Το δικαίωμα να μην απολύονται επειδή κοιμούνται με λάθος άτομο. Το δικαίωμα να αναγνωρίζεται από την πολιτεία η σχέση τους. Το δικαίωμα να δημιουργούν οικογένεια. Το δικαίωμα να ασφαλίζεται ή οικογένεια τους στα ασφαλιστικά ταμεία. Το δικαίωμα να μεγαλώνουν παιδιά σαν ζευγάρι. Το δικαίωμα να έχουν λόγο για το τι θα συμβεί στον άνθρωπό τους σε ένα νοσοκομείο. Το δικαίωμα να αφήνουν την περιουσία τους στον σύντροφό τους μετά από κοινή ζωή χρόνων. Το δικαίωμα να παίρνουν μέρος της σύνταξης του συντρόφου τους σε περίπτωση θανάτου. Δικαιώματα που οι υπόλοιποι σ' αυτή τη χώρα θεωρούν δεδομένα και δεν πολυσκέφτονται. Από όλα αυτά, μερικοί εδώ διάλεξαν να σταθούν στο "άρμα" με τους 3 ημίγυμνους να χορεύουν ακούγοντας lady Gaga. Γελοιότητες φερμένες από το εξωτερικό είπε κάποιος. Καραγκιοζιλίκια,μόνο και μόνο για να τρίβουν την σεξουαλικότητα τους στη μούρη μας είπε κάποιος άλλος. Ούτε τα πανό είδαν ούτε στα αιτήματα έδωσαν σημασία ούτε την συζήτηση περί δικαιωμάτων πήραν χαμπάρι, μόνο ότι 3 άνθρωποι χόρευαν σε μια καρότσα καλυμμένη με γκλίτερ. Και γιατί να χορεύουν άλλωστε.Εγώ προσωπικά με την απαισιοδοξία μου δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι έχουν κερδίσει σ' αυτή τη χώρα για να χορεύουν; Ίσως απλά πως δεν τους εκτελούν με συνοπτικές διαδικασίες όπως στην Ουγκάντα. Ή πως δεν τους σφάζουν με τρόπους που θυμίζουν τραβηγμένο σπλάτερ όπως στο Ιράκ. Ή πως δεν τους πετάνε στην θάλασσα από ελικόπτερα με τσιμέντο στα πόδια όπως κάποτε στην Χιλή. Ή ίσως πως δεν τους σπάνε στο ξύλο τόσο συχνά όπως στον αμερικάνικο νότο. Μπορεί απλά να μην είναι τόσο απαισιόδοξοι όπως εγώ. Μπορεί να θέλουν να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα. Να πιστεύουν πως είναι γελοίο να μισιόμαστε για το ποιόν αγαπάμε και ως εκ τούτου πρέπει να αντιμετωπιστεί με γέλια αντί για κλάματα. Να καλούν τους πάντες να ενωθούν στη διασκέδαση γιατί ευτυχώς εδώ μπορεί να έχουμε ακόμα πάρτι αντί για κηδεία. Όπως και να' χει, όσο σ' αυτή τη χώρα θα συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι που θα εμποδίζουν συνανθρώπους τους να ζήσουν μια πλήρη ζωή απλώς και μόνο γιατί είναι διαφορετικοί, και όσο από την ηλιθιότητα και τη μικροψυχία μερικών θα συνεχίζουν να καταστρέφονται ζωές Θα πρέπει να συνεχίζουμε να μαζευόμαστε και να περνάμε μπροστά από το κοινοβούλιο ζητώντας τα αυτονόητα. Το αν πρέπει να γίνεται με μουσικές και γέλια ή πένθιμα και θυμωμένα είναι τελικά μάλλον θέμα χαρακτήρα και καμία ουσιαστική σημασία δεν έχει. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά πραγματικά με ενόχλησαν ορισμένα ποστ στο νήμα.
nikos21aek Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/353398-supernatural-season-6-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%ae-spoilers-%ce%b5%cf%89%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-5%ce%b7-%e2%80%8e/page__view__findpost__p__4003427
Kasrith Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Για όσους δεν το πέτυχαν... Ανδρέας2. Κάθε Εβδομάδα Και Μια Νέα Περιπέτεια. Κυκλοφορούν: Ο Ανδρέας2 Ανασφαλής. Ο Ανδρέας2 Εραστής. Ο Ανδρέας2 Τρελός. Ο Ανδρέας2 Κατάσκοπος. Ο Ανδρέας2 Μοναχός. Ο Ανδρέας2 Άυπνος Ο Ανδρέας2 Άυπνος 2: Η Επιστροφή. Ο Ανδρέας2 Εργαζόμενος. (ή Ο Ανδέας Και Η Μάντζιστερ.) Ο Ανδρέας2 Μετανιώνει. Ο Ανδρέας2 Και Το Σαλιωμένο Δάκτυλο. Ο Ανδρέας2 Και Κάτι Που Συνέβηκε. Ο Ανδρέας2 Και Οι Ανύπαρκτες Οικογένειες. Ο Ανδρέας2 Και Τα Μωρομάντηλα. Ο Ανδρέας2 Και Τα Μωρομάντηλα 2: Μωρομάντηλα Σε Χρήση. Ο Ανδρέας2, Ο Άδωνης, Και Οι Περίεργοι Καθρέφτες. Ο Ανδρέας2 Και Πράγματα Που Δεν Μπορεί Να Καταλάβει. Ο Ανδρέας2 Και Μήπως Κανένας... Ο Ανδρέας2 Και Το Νόημα Της Ζωής. (ή Η Ζωή Είναι Ωραία Τα Πρωινά.) Ο Ανδρέας2 Και Οι Αρχαίοι Πολιτισμοί. Ο Ανδρέας2 Και Το Σπίτι Των Ονείρων Του. Ο Ανδρέας2 Και Το Αλάτι. Ο Ανδρέας2 Και Οι Κακές Συνήθειες. Ο Ανδρέας2 Ξεφεύγει. Ο Ανδρέας2 Ξεφεύγει Άγρια. Αυτήν την εβδομάδα στα περίπτερα: Ο Ανδρέας2 Και Η Δωρεάν Φυσικοθεραπεία. Τρέξτε να προλάβετε... http://www.insomnia.gr/topic/376779-the-official-off-topic-thread/page__st__32160
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 είχε κι ένα επεισόδιο με κινέζικες πορσελάνες στον 1ο κύκλο νομίζω, μήπως το έχασες?
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Για όσους δεν το πέτυχαν... http://www.insomnia.gr/topic/376779-the-official-off-topic-thread/page__st__32160 χαχαχαχα !!
Pantelwolf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Το αίμα μας είναι μπλε (πριν βγει από τις φλέβες και γίνει μια αντίδραση με τον αέρα , και γύρο μας υπάρχει παντού (όλοι οι άνθρωποι και τα ζώα έχουν). Εντάξει τότε , νόμιζα ότι ισχύει για όλους επειδή έχω εγώ μπλε αίμα. Άκυρο. νικοκ παουερ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 καλά δεν νομίζω ότι υπάρχει χρήστης με περισσότερα λουκέτα από τον Andreas2...
scullyist Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 γιατί ? μια χαρά μιλάω και γράφω. Άπλα μερικές φορές ενσαρκώνω την ψυχή μου στα λογία μου και το αποτέλεσμα είναι διορατικό για να φαντάζει σωστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα