washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Καλά τον λεώ antonlol εγώ όχι τηλέφωνο, όχι τηλέφωνο! ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ,ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ...έχετε καμμιά συγγένεια...; Τελικά κάνει ηχώ εδώ μέσα. Τελικά κάνει ηχώ εδώ μέσα.
Kasrith Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3756777&postcount=130
angmar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ζόραν, σκας γάιδαρο ρε φίλε. Αν πω αυτό που αισθάνομαι για το ντουλαπάκι σου πάω χαλαρά για μηνιαίο μπαν. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Κάποιος έπρεπε να το πει.
freedubus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Θυμαμαι στο τελος εχ...ζε ανθρωπους απο τον πρωκτο του. Προσκυνώ.
35apontos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ως άνθρωπος και γονεάς στην πρώτη δεκαετία των -άντα ο οποίος συναναστρέφεται με πάρα πολλούς νέους λόγω της δουλειάς μου' date=' θα ήθελα να μου επιτρέψετε, αγαπητή topic starter, να σας πω την άποψή μου για τους προβληματισμούς σας. Η νοοτροπία που χαρακτηρίζει τα περισσότερα άτομα ειδικά στην Ελλάδα, είναι από κακή έως τραγικά απογοητευτική. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες των προηγούμενων γενεών ασταμάτητα παραπονιέστε ότι δεν πραγματοποιήσατε όλα σας τα όνειρα, ή ότι ο άντρας σας δεν σας βοηθά (σέβεται, κλπ), κρίνετε και εισβάλλετε στην προσωπική ζωή των παιδιών σας, συγκρίνοντας με τα δικά σας μέτρα, πρότυπα και σταθμά. Οι εποχές, δυστυχώς ή ευτυχώς (εγώ πιστεύω ευτυχώς), αλλάζουν και αν θεωρήσουμε ότι τα παιδιά χτίζουν την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία τους αρχικά στο σπίτι και μετά στο σχολείο (δύο κόσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι και διαφορετικοί), εμείς οι γονείς περιμένουμε από τα παιδιά μας να ζουν σύμφωνα με τα δικά μας πρότυπα και "πρέπει". Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας παρέχοντάς τους τα πάντα, μεταλαμπαδεύοντάς τους την αντίληψη ότι είναι πάνω απ' όλα παιδιά μας. Η διαφορετικότητά τους πολλές φορές μας ξενίζει ή μας εξοργίζει και κάνουμε το λάθος -κατά τη γνώμη μου- να θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό να γνωρίζουμε τα πάντα για την προσωπική τους ζωή, εισβάλλοντας στις σχέσεις τους, χώνοντας τη μύτη μας στο γάμο τους, στον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους (αν αποφασίσουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά). Πολλά παιδιά προσποιούνται ότι δεν έχουν προσωπική ζωή (σχέση, κλπ) μόνο και μόνο για να γλιτώσουν την "ανάκριση" που τους κάνουμε εμείς οι ίδιοι, νομίζοντας ότι αν ξέρουμε πολλά, τα προστατεύουμε. Ακόμα κι αν δεν έχει σχέση η κόρη σας, δεν βλέπω πουθενά κάποιο λάθος. Αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους. Δεν προγραμματίζονται. Και σαφέστατα δεν αφορούν εμάς τους γονείς. Η ζωή είναι δική τους. Περισσότερο από παιδιά μας, είναι αυτόνομα όντα και η ζωή μόνη της θα τα καθοδηγήσει, δίνοντάς τους εμπειρίες. Μέσα σ' αυτές τις εμπειρίες σαφώς και πρέπει να γίνονται λάθη για να μαθαίνουν από αυτά. Μόνο έτσι γινόμαστε όλοι καλύτεροι και μαθαίνουμε να εκτιμούμε το καλό, συγκρίνοντας τα πάθη και τα λάθη μας με τις εκάστοτε στιγμές που βιώνουμε. Με τρομάζει η αντίληψη που επικρατεί ότι η γυναίκα μέχρι τα 30 πρέπει να έχει παντρευτεί, γιατί "αυτός είναι ο προορισμός της". Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, κατά τη γνώμη μου. Οι νέες γενιές απέχουν έτη φωτός από τις δικές μας. Μεγαλώνουν με πολύ περισσότερα ερεθίσματα και είναι πιο έξυπνες. Στο Πανεπιστήμιο που εργάζομαι (εξωτερικό) ο γονέας δεν έχει απολύτως καμία πρόσβαση στα στοιχεία του φοιτητή-παιδιού του. Ακόμα και στις φοιτητικές εστίες, βάσει κανονισμού ΔΕΝ επιτρέπεται να σας υποδείξουν οι υπεύθυνοι σε ποιο δωμάτιο μένει το παιδί σας, χωρίς τη συγκατάθεσή του. Και εγώ συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό. Και ενώ έχω απόλυτα καλές σχέσεις με τους δικούς μου γονείς, επιτρέψτε μου να σας πω ότι αν άνοιγαν εκείνοι το δικό σας θέμα θα με ενοχλούσε εξαιρετικά πολύ. Το θεωρώ διαπόμπευση της προσωπικής ζωής του παιδιού σας και πιστεύω ότι πολύ απλά δεν δικαιούστε -όσο κι αν σας κάνει εντύπωση- να ρωτάτε θέματα που αφορούν την ίδια και την προσωπική της ζωή, έστω και ανώνυμα. Γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι όπως το συζητάτε εδώ, με παρόμοιο τρόπο θα το έχετε συζητήσει με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους, ή μπορεί να κάνετε κάτι ανάλογο αν δεν κατανοείτε κάποιες καταστάσεις στο γάμο της, στο μέλλον. Θα σας συμβούλευα να κρατήσετε μια απόσταση από τη ζωή της και να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε με το σήμερα και την πραγματικότητα. Αν έχετε καλή σχέση με το παιδί σας, θα έρθει να σας μιλήσει όταν χρειαστεί. [/quote'] Λέει...
marantonis Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Θεός: Γιατι δηλαδη; Η Μπριτνει δεν εχει σχεση με τη μουσικη; ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ειναι αθλια γουρουνια.Σιχαμενοι. Ψευτοκουλτουριαρηδες.Σνομπ.Βρωμογεροι.Ουστ απο δω.Σταζει χολη το στομα σας για καθε τι και για καθενα.Ειστε σιχαμεροι.Ουστ.Μην τολμησετε και ξαναπιασετε στο στομα σας τη Μπριτνει θα το μετανιωσετε πολυ πικρα.Εδω περα γραφουμε για μουσικη και η Μπριτνει ειναι τραγουδιστρια και η μεγαλυτερη σταρ στις μερες μας.Ειναι η βασιλισσα της ποπ και αν δεν το εχετε παρει χαμπαρι η ποπ ειναι ΜΟΥΣΙΚΗ.Ελεος πια!
marantonis Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Φρεσκοτατο ρε, καλα καλα ουτε 10λεπτο δεν περασε που το ποσταρε. Καψιμο λεμε
thanocaster Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 That's why it's an art... Τότε, it's a art.
marantonis Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 That's why it's an art... Κι εμενα μου μυρισε τρολλακι αλλα δεν ειμαι σιγουρος... Ειτε μιλαμε για ενα εξαιρετικο τρολλ που οχι μονο εχει αφιερωσει ωρα σε φορουμ αλλα εχει φτιαξει και δικο του blog στο οποιο γραφει δικα του troll αρθρα με σκοπο να πεισει τους εκαστοτε φορουμιτες οτι δεν ειναι troll (γιατι θα σκεφτονται, "ε σιγα να μην καθισε να εγραψε και αρθρα για να μας πεισει ξερω γω"), ειτε προκειται για ενα εξαιρετικα εγκεφαλικα κατεστραμμενο ομως αυθεντικο και ειλικρινη τυπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα