antonl Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 καλά αυτά τα λέει για τον Lucifer που όπου σταθεί και όπου βρεθεί στο μπλα μπλα postάρει Hittlerικές photos και σβήνει photos του teo64x για τους Σοβιετικούς? Στάχτη στα μάτια του κόσμου είναι αυτά, αποκαλύφθηκε το υποχθόνιο σχέδιό του
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 καλά αυτά τα λέει για τον Lucifer που όπου σταθεί και όπου βρεθεί στο μπλα μπλα postάρει Hittlerικές photos και σβήνει photos του teo64x για τους Σοβιετικούς? ...δεν ξέρω τί λες, εγώ για την κορύφωση με Ζήκο από Höfdrasdfpdhfdgadsqeddrapa γούσταρα
thanasis00 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Επειδή αναφέρθηκε, πριν κάτι μέρες ,και μου το θύμισε, WASHCLOUD again. απορώ πόση ώρα σε πήρε washcloud για να το γράψεις αυτό... btw, τώρα ανακάλυψα το topic και έχω λιώσει στο γέλιο!!!
Members gsarig Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εντάξει, του έχει βγει το όνομα... κι εγώ έχω γράψει καναδυό τέτοια κατά καιρούς
Members gsarig Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εντάξει, του έχει βγει το όνομα... κι εγώ έχω γράψει καναδυό τέτοια κατά καιρούς
Kasrith Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Καλα η απαντηση του Höf με τον Ζηκο ολα τα λεφτα :lol:
washcloud Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Προχτές πήγα να κάψω μια στην κουζίνα με οινόπνευμα. Παραλίγο να καώ ο ίδιος. ΠΟΥΤΑΝΕΣ. πες μου οτι μιλας για γυναικες... Μου ήρθε όταν το διάβαζα, σκηνή στο μυαλό μου με τον freedubus να έχει καθίσει τη Μπεζεντάκου (δεν ξέρω γιατί αυτήν) πάνω στον νιπτήρα και να την κρατάει απ' τους αστραγάλους προσπαθώντας αλλοπαρμένος να της βάλει φωτιά, ενώ αυτή τσίριζε "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ;;;!!!" και προσπαθούσε να τον κλωτσήσει, και γέλαγα για ώρα πολλή. O καλύτερος τρόπος να τελειώσει η μέρα. Να 'σαι καλά PaokToTheBone.
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ντεμεκ = "και καλα..." Συνηθως το λέμε οταν έχουμε καποιο υφάκι..και δεν ειναι τουρκικα ειναι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΏΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad: http://en.wiktionary.org/wiki/demek Flawless victory.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα