Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καλά αυτά τα λέει για τον Lucifer που όπου σταθεί και όπου βρεθεί στο μπλα μπλα postάρει Hittlerικές photos και σβήνει photos του teo64x για τους Σοβιετικούς? :P

Στάχτη στα μάτια του κόσμου είναι αυτά, αποκαλύφθηκε το υποχθόνιο σχέδιό του :P

Δημοσ.
καλά αυτά τα λέει για τον Lucifer που όπου σταθεί και όπου βρεθεί στο μπλα μπλα postάρει Hittlerικές photos και σβήνει photos του teo64x για τους Σοβιετικούς? :P

...δεν ξέρω τί λες, εγώ για την κορύφωση με Ζήκο από Höfdrasdfpdhfdgadsqeddrapa γούσταρα

Δημοσ.
Επειδή αναφέρθηκε, πριν κάτι μέρες ,και μου το θύμισε,

WASHCLOUD again.

απορώ πόση ώρα σε πήρε washcloud για να το γράψεις αυτό... :P

btw, τώρα ανακάλυψα το topic και έχω λιώσει στο γέλιο!!!

• Members
Δημοσ.

Εντάξει, του έχει βγει το όνομα... κι εγώ έχω γράψει καναδυό τέτοια κατά καιρούς

• Members
Δημοσ.

Εντάξει, του έχει βγει το όνομα... κι εγώ έχω γράψει καναδυό τέτοια κατά καιρούς

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Προχτές πήγα να κάψω μια στην κουζίνα με οινόπνευμα. Παραλίγο να καώ ο ίδιος. ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

πες μου οτι μιλας για γυναικες...

Μου ήρθε όταν το διάβαζα, σκηνή στο μυαλό μου με τον freedubus να έχει καθίσει τη Μπεζεντάκου (δεν ξέρω γιατί αυτήν) πάνω στον νιπτήρα και να την κρατάει απ' τους αστραγάλους προσπαθώντας αλλοπαρμένος να της βάλει φωτιά, ενώ αυτή τσίριζε "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ;;;!!!" και προσπαθούσε να τον κλωτσήσει, και γέλαγα για ώρα πολλή. O καλύτερος τρόπος να τελειώσει η μέρα.

Να 'σαι καλά PaokToTheBone.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...