livewire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει κάτι ανάλογο, όμως το φιλικό κατά τ'άλλα search του φόρουμ δεν έδειξε τίποτα σχετικό. Οπότε, έλεγα να υποδεικνύουμε εδώ τα καλύτερα post της ημέρας. Το "καλύτερα" αναφέρεται περισσότερο σε έξυπνα και χιουμοριστικά ποστ, χωρίς να αποκλείονται τα πολύ χρήσιμα(με την έννοια της χρήσιμης γνώσης ή πληροφορίας που προσφέρουν) που αξίζει να τονίζονται και να μην περνάνε απαρατήρητα. Καλό είναι να αποφεύγονται ποστ που βγάζουν γέλιο μόνο με εξόφθαλμα() ορθογραφικά λάθη ή απλή καθυστέρηση απο πλευράς χρήστη-πόστερ. Καμία σχέση με το τόπικ "τα κουφά του insomnia". Εδώ επικροτούμε τους χρήστες που διαθέτουν μπρίο, πνεύμα και έμπνευση. Επίσης, λέμε όχι στον ανταγωνισμό, που μπορεί να οδηγήσει σε ασχήμιες. Μπορεί να είναι ένα, κανένα ή πολλά τα ποστ που ξεχωρίζουν κατά τη διάρκεια μιας μέρας. Όπου χρειάζεται, ας υπάρχει και κάποιο σχόλιο για να μπορούμε να πιάσουμε το νόημα, χωρίς να διαβάζουμε ολόκληρα threads ή κομμάτια συζητήσεων. Post of the Day, λοιπόν. Να ξεκινήσω με ένα παράδειγμα παιχνιδιάρικου ποστ(αν και κάπως μπαγιάτικο, ήτοι τριών ημερών) που υπέπεσε στην αντίληψή μου: ο χρήστης antonl στο τόπικ "τραγούδια για γάμο". Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των λαγωνικών του insomnia...
klainmaingr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Seconded.. Θα πρότεινα και ένα howto οδηγό.. Αλλιώς πολλά θα δούνε τα ματάκια μας ;p
livewire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεί να φανεί χρήσιμο και το σύστημα αξιολόγησης εδώ.
Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 livewire από εσένα που έχεις δει στην πράξη σε αντίστοιχο ER-thread την κατάντια της αισθητικής, δεν περίμενα τέτοια αισιοδοξία. Είδωμεν.
livewire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρω ποιο λες, αλλά δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Είναι και άλλου τύπου το χιούμορ εκεί. Μην το αδικείς το insomniaκι. Έχει και τις καλές του στιγμές. Και μπορεί πάντα να σκάσει μια καλή ατάκα στο τελευταίο ανθυπο-sub-forum και να πάει χαμένη, γιατί? Πέρασα και μάθημα σήμερα, αισιοδοξία στα κόκκινα.
Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Το μόνο χρώμα που της είναι ταιριαστό καλοπροαίρετε θνητέ.
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Οπότε, έλεγα να υποδεικνύουμε εδώ τα καλύτερα post της ημέρας. Το "καλύτερα" αναφέρεται περισσότερο σε έξυπνα και χιουμοριστικά ποστ, χωρίς να αποκλείονται τα πολύ χρήσιμα(με την έννοια της χρήσιμης γνώσης ή πληροφορίας που προσφέρουν) που αξίζει να τονίζονται και να μην περνάνε απαρατήρητα. Not good. Τί σχέση έχει το ένα με το άλλο; Αν κάποιοι προθυμοποιείστε να το παίξετε «λαγωνικά» για τέτοιου είδους posts, παρακαλώ να ανοίξετε ένα σχετικό θέμα στο Wiki συζητήσεις και να τα βάζετε εκεί. Θα αποτελούν καλή πρώτη ύλη για εμπλουτισμό του Wiki. Sorry που σας πρήζω διαρκώς τα ούμπαλα με την ιστορία του Insomnia Wiki, αλλά είναι το αδύνατο σημείο μου. Α, και ontopic:
livewire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Έλα ρε parsifal, μην κολλάς σε υποσημειώσεις και αστερίσκους. Το τόπικ είναι σαφώς χαβαλέ-oriented και σίγουρα μπορώ να θυμηθώ αρκετά ποστ-σεντόνια του random(τυχαίο παράδειγμα χρήστη:γουίνκ που αν και πλήρη νοήματος και επιχειρηματολογίας δεν παύουν να είναι βουτηγμένα στο χιούμορ και το σαρκασμό. Και στην τελική μπορεί να είναι ο,τιδήποτε. Δέαρφορ, και για να τελειώνουμε με τα γραφειοκρατία και τη μισανθρωπία, θεώρησα καλό να υπάρχει ένα τέτοιο τόπικ, για να εμπλουτίζεται όταν και εφόσον υπάρχει υλικό.
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχω σκοπό να πατρονάρω το τόπικ. Αν κάποιος κάνει εδώ ένα τέτοιο ποστ, υπόσχομαι να μην του ρίξω infraction για crossposting αν επιπλέον το αναρτήσει και εκεί που είπα. Και τώρα, θα με συγχωρήσετε για λίγα λεπτά, γιατί αυτή η καριόλα η δυσκοίλια με έχει πεθάνει από το πρωί για να μην πω εκ γενετής...
soturin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Και τώρα, θα με συγχωρήσετε για λίγα λεπτά, γιατί αυτή η καριόλα η δυσκοίλια με έχει πεθάνει από το πρωί για να μην πω εκ γενετής... yikes!
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Xθεσινό. Μου τη σπάει - αλλά τα σπάει κι όλας. Α το σωστό - σωστό και να λέγεται : (και το λινκ σε περίπτωση που ψοφήσει πιο γρήγορα το imageshack απ' το insomnia) http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2303069&postcount=40 (όσοι δεν παίρνετε χαμπάρι τί παίζει, ανατρέξατε στο όλο θρεντ) δεν ξέρω πόση ζωή θα έχει το θρεντ, αλλά φοβάμαι ότι σίγουρα ο τίτλος του όντως - και κατά parsifal - θα πάει σύντομα "κατά διαόλου" ...δη οφίσιαλ λούσιφερ θρεντ ακούγεται ήδη πιο οντόπικ
tsakonas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=245492&page=2 Εχω γονατίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα