Kostas75 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα. Καθώς έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση συστήματος Home Cinema για PC όσον αφορά τα καλώδια που θα πηγαίνουν στα πίσω ηχεία, σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο σύστημα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500735 Βασικά λόγω της έλλειψης άλλων συγκεκριμένων wireless λύσεων-προτάσεων, θεωρώ ότι είναι μονόδρομος για εμένα. Πιστεύετε ότι η ποιότητά τους είναι καλή όμως; Αξίζει η αγορά; Ψάχνοντας στο Internet διαπίστωσα ότι υπάρχουν αρνητικά σχόλια για τη ποιότητα των συγκεκριμένων στο παρελθόν. Έτσι σκεφτόμουν να περιοριστώ και στη παρακάτω (2.1) λύση: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501663 Αλλά έχω πολλά DVDs με ήχο DTS που μάλλον δεν υποστηρίζεται από αυτά (απ'όσο βλέπω τουλάχιστον) οπότε είναι πρόβλημα για μένα αυτό. Προβληματίζομαι. Τι να προτιμήσω ανάμεσα σε αυτές τις δύο λύσεις;; Μπορείτε να με βοηθήσετε/κατατοπίσετε;;
Kostas75 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Χμ! Καμία απάντηση από το πρωί που άνοιξα το topic. Αυτό δείχνει μάλλον ότι κανείς δεν τα έχει προτιμήσει να τα αγοράσει για να εκφέρει άποψη από εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν είναι και ότι καλύτερο.. ή δεν είναι έτσι;.. Όπως και να χει, αν κάποιος γνωρίζει κάτι οτιδήποτε για αυτά τα ηχοσυστήματα για PC please help! Ευχαριστώ.
@topos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Mηπως να κοιτουσες και σε αλλες μαρκες εφοσων διαθετεις τοσα χρηματα? Jbl η ισως και bose?
Kostas75 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Mηπως να κοιτουσες και σε αλλες μαρκες εφοσων διαθετεις τοσα χρηματα?Jbl η ισως και bose? Γιατί όχι. Αλλά έχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση σε wireless πίσω ηχεία (τουλάχιστον);; Αν ναι, ευχαρίστως να την εξετάσω. Θα με βοηθούσες ιδιαίτερα αν έδινες κάποιο link. Ευχαριστώ!
Kostas75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι άλλο σχετικό: Αν το αγοράσω το G550W, έχω ήδη ένα Creative Decoder DDTS-100 συνδεδεμένο σε ένα παλιό Creative Megaworks 7.1 ενσύρματο σύστημα, θα μπορέσω να το συνδέσω στο νέο Creative Gigaworks G550W PC ηχοσύστημα;;;
Kostas75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι άλλο σχετικό: Αν το αγοράσω το G550W, έχω ήδη ένα Creative Decoder DDTS-100 συνδεδεμένο σε ένα παλιό Creative Megaworks 7.1 ενσύρματο σύστημα, θα μπορέσω να το συνδέσω στο νέο Creative Gigaworks G550W PC ηχοσύστημα;;; Δεν ξέρει κανείς;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.