fe31h Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Θα παω και εκεί μια και καλή σε λίγο καιρό....
washcloud Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σ' ότι και να δώσεις γκάζι και ν' αφήσεις απότομα συμπλέκτη, δε νομίζω ότι κάνεις καλό. Στις μηχανές (για τις γουρούνες δεν ξέρω), ακόμα μάλλον χειρότερα - τα υλικά είναι πιο "ευαίσθητα" απ΄του αυτοκινήτου, ή τέλος πάντων αυτή την ιδέα έχω. Και να μην κάνεις ζημιά με τη μία, θα φθείρεις πάντως υλικά. Κι ο λόγος είναι ότι γι' αυτό είναι έτσι κατασκευασμένα, να κάνεις νορμαλ ανεβάσματα/κατεβάσματα.
fe31h Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας και παλι! λοιπον τελικα πηρα μια κινεζικη με την οποια ειμαι ευχαριστημενος.... τωρα θελω να ρωτησω, στο αμαξι αυτο που εχει την φθορα ειναι ο δισκος που υπαρχει σωστα?? στην γουρουνα(και στην μηχανη πολυ πιθανο) τι φθειρεται???? δηλαδη καμια φορα ειδικα μεσα στο βουνο που ειμαι χρειαζεται να πατησω την πρωτη με αρκετες στροφες μεσα αφηνοντας σιγα σιγα τον συμπλεκτη, με αποτελεσμα? ολα οκ ξεκιναμε με ροπη και μια χαρουλα... το θεμα ειναι για ποσο??? εχει φθορα αυτο το πραγμα??? γιατι αν δεν κανω λαθος αν το κανεις στο αυτοκινητο αυτο μια δυο τρεις ε καποτε.... ευχαριστω για την βοηθεια σας....
tsakonas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Πρωτα φρεναρεις λιγο και μετα κατεβαζεις...
fe31h Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 το εχω κανει και αυτο... δηλαδη εκει που παω γρηγορα με 3 φρεναρω βαζω και μια 2 και φρεναρει και αλλο και παω σαν κυριος στην σρτοφη.... εγω ομως λεω οταν ξεκιναω με το οχημα(που στην δικια μου περιπτωση ειναι η γουρουνα....)
tsakonas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αν μαθεις το συμπλεκτη, μπορεις να ξεκινησεις και με τερμα γκαζι...αλλα whats the fucking point?
fe31h Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 μωρε το οτι μπορεις μπορεις! το θεμα ειναι οι συνεπειες! και δεν αναφερομαι μονο στις σωματικες αλλα και στις μηχανικες (σασμαν και ετσι)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.