Προς το περιεχόμενο

Πως λειτουργουν οι ταχυτητες???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σ' ότι και να δώσεις γκάζι και ν' αφήσεις απότομα συμπλέκτη, δε νομίζω ότι κάνεις καλό. Στις μηχανές (για τις γουρούνες δεν ξέρω), ακόμα μάλλον χειρότερα - τα υλικά είναι πιο "ευαίσθητα" απ΄του αυτοκινήτου, ή τέλος πάντων αυτή την ιδέα έχω. Και να μην κάνεις ζημιά με τη μία, θα φθείρεις πάντως υλικά. Κι ο λόγος είναι ότι γι' αυτό είναι έτσι κατασκευασμένα, να κάνεις νορμαλ ανεβάσματα/κατεβάσματα.

Δημοσ.

Γεια σας και παλι!:P

λοιπον τελικα πηρα μια κινεζικη με την οποια ειμαι ευχαριστημενος....

τωρα θελω να ρωτησω, στο αμαξι αυτο που εχει την φθορα ειναι ο δισκος που υπαρχει σωστα?? στην γουρουνα(και στην μηχανη πολυ πιθανο) τι φθειρεται???? δηλαδη καμια φορα ειδικα μεσα στο βουνο που ειμαι χρειαζεται να πατησω την πρωτη με αρκετες στροφες μεσα αφηνοντας σιγα σιγα τον συμπλεκτη, με αποτελεσμα? ολα οκ ξεκιναμε με ροπη και μια χαρουλα... το θεμα ειναι για ποσο??? εχει φθορα αυτο το πραγμα??? γιατι αν δεν κανω λαθος αν το κανεις στο αυτοκινητο αυτο μια δυο τρεις ε καποτε....

ευχαριστω για την βοηθεια σας....

Δημοσ.

το εχω κανει και αυτο... δηλαδη εκει που παω γρηγορα με 3 φρεναρω βαζω και μια 2 και φρεναρει και αλλο και παω σαν κυριος στην σρτοφη....

εγω ομως λεω οταν ξεκιναω με το οχημα(που στην δικια μου περιπτωση ειναι η γουρουνα....)

Δημοσ.

μωρε το οτι μπορεις μπορεις! το θεμα ειναι οι συνεπειες! και δεν αναφερομαι μονο στις σωματικες αλλα και στις μηχανικες (σασμαν και ετσι)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...