dvp_32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά έχω μία ερώτηση και συγχωρέστε με εάν σας φανεί λίγο χαζή. Θέλω να κάνω φορμάτ τα windows xp prof. engl.στο pc μου. Έχω το original cd με το service pack 2. Να εγκαταστήσω αυτά και μετά να κάνω install το sp3 που κατέβασα απο το site της microsoft ή να εγκαταστήσω το cd που έφτιαξα και έχει slpistreaming windows με ενσωματωμένο το sp3 χρησιμοποιώντας το original cd. Και ποια ενδεχωμένως είναι η διαφορά διότι στην πρώτη περίπτωση το sp3 το βάζεις εκ των υστέρων ενώ στην δεύτερη το έχεις απευθείας από την εγκατάσταση του λειτουργικού. Μήπως η δεύτερη περίπτωση είναι καλύτερη? Ευχαριστώ και συγχωρήστε ίσως την αφέλεια ενδεχωμένως της ερώτησης αλλά δεν είμαι και πολύ σχετικός.
guardianx71 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 +1. Αν το βάλεις μετά μπορεί να είσαι άτυχος και να έχεις τα κλασικά προβληματα με τα updates.
dvp_32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ καταρχήν για την άμεση ανταπόκριση. Τι εννοείς ότι στην δεύτερη περίπτωση θα έχω ίσως τα γνωστά προβλήματα με τα updates?
pluss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σε ορισμένες περιπτώσεις, μετά την εγκατάσταση του SP3, από το Microsoft Update, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο Update και να μην σε αφήνει να εγκαταστήσεις άλλες ενημερώσεις. Πάντως ακόμα και αυτό να συμβεί, υπάρχει αντιμτώπιση.
dvp_32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει εγώ εννοώ να το εγκαταστήσεις όχι από το windows update, μέσω της διαδικασίας update, αλλά σαν κανονικό exe με extract και installation, αφότου το κατεβάσεις από το site.
tsakonas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δε συγκρινεται με τιποτα η δευτερη περιπτωση. Μη το σκεφτεσαι καν
dvp_32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δε συγκρινεται με τιποτα η δευτερη περιπτωση. Μη το σκεφτεσαι καν Εννοείς ότι η δεύτερη περίπτωση είναι σαφώς η καλύτερη ? Απλά εκτός της χρηστικότητας των δύο περιπτώσεων που σαφώς και τα παιδιά παραπάνω θεωρούν την δεύτερη καλύτερη, δεν ξέρω εάν η απορρόφηση του sp3 μέσα στο γνήσιο cd επιφέρει κάποια περίπτωση μη γνησιότητας των windows και αντιμετωπίσω μετά άλλα προβλήματα.
tsakonas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι δεν εχει καμια σχεση, ολα εξαρτωνται απτο κλειδι σου.
dvp_32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι δεν εχει καμια σχεση, ολα εξαρτωνται απτο κλειδι σου. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.