Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Tellas, Forthnet, HOL και για κάποιο άγνωστο λόγο η On Telecoms (έχει αρκετούς πελάτες ) οι 3 πρώτες πάντως είναι "σίγουρο"
Kouniados Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω ο,τι θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση για την on telecom. Μεγάλο στέλεχος της εν λόγω εταιρίας είναι πρώην ηγετικό στέλεχος του ΟΤΕ. Ξέρει καλά τον χώρο και μπορεί και κινεί τα νήματα καλύτερα. Ο νοών, νοητό. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που πιστεύεται ότι θα παραμείνει στο παρασκήνιο η HOL. Επί του θέματος έχω τους ενδοιασμούς μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 καλά από αυτές τις 4 που ανέφερα παίζει να έχει την χειρότερη υποστηρίξη
Kouniados Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Για ποια αναφέρεσαι? Για την On Telecom ή για την HOL?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 για την Not ή Off Telecoms ασφαλώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα