Προς το περιεχόμενο

Ηχεία 5.1

johnykim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Σκέφτομαι αν μου δώσει ενας φιλος μια μητρική θα εχω περισσότερα slot και θα μπορώ να πάρω τη κάρτα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=797014&keyword=audigy

Δεν ξερω ομως γιατί πρέπει να πάρω κ μνημες ddr..

Δημοσ.

Παιδιά ποια είναι η καλύτερη τοποθέτηση για τα ηχεία?Εχω τα 2 κοντινά αριστερά κ δεξια διπλα στην οθόνη και το κετρικό πανω στην οθόνη.Τα πισω δεν μπορώ να τα βάλω πισω μου ακριβως λογου χώρου.

Μπορώ να τα βάλω σε καθε γωνία του δωματίου ανεξαρτήτος οθόνης?Θα ακούγονται καλά?

Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να το κάνω αυτό λογο καλωδίων,αν ειναι να αγοράσω προεκτάσεις.

Δημοσ.

Στο 5.1 για να παίξει καλά πρέπει ο ακροατής να κάθεται στη μέση των ηχείων. τώρα είτε στο τέρμα του δωματίου τα βάλεις είτε κοντήτερα στον χωρο δεν έχει σημασία αρκεί να είσαι στη μέση...:)

Δημοσ.

Θα ήθελα να αγοράσω και εγώ ηχεία για να τα συνδέω στο Laptop μου.

Γίνεται αυτό?

Επίσης το laptop Μου είναι toshiba 2 χρόνων, πιστεύετε ότι δεν θα υποστηρίζει 5.1 ηχεία?

Δημοσ.

φιλε τα χ540 σου βγηκαν καλα?

ειχα ακουσει για ενα προληματακι sound pop ή κατι τετοιο,οτι δηλαδη οταν κλεινεις καποια ηλεκτρικη συσκευη ακουγεται ενας εκνευριστικος ηχος.Ισχυει?

Δημοσ.
φιλε τα χ540 σου βγηκαν καλα?

ειχα ακουσει για ενα προληματακι sound pop ή κατι τετοιο,οτι δηλαδη οταν κλεινεις καποια ηλεκτρικη συσκευη ακουγεται ενας εκνευριστικος ηχος.Ισχυει?

Για τα x-530 ίσχυε αυτό. Αυτός είναι κι ένας απ τους λόγους που αντικαταστάθηκαν απ τα x-540.

Δημοσ.

Ναι, δεν εχω τέτοιο πρόβλημα.Απλός δεν εχω τοσο καλή ποιότητα στα πίσω ηχεία λόγου 2καναλης καρτας ηχου.

Παρτα αφοβα αν το σκέφτεσαι :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...