johnykim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Πηγα απο το πλαίσιο κ πήρα τα X-540 τελικά. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978217&product=914371 Μια χαρά είναι κ ας εχω 2καναλο.Μονο τα πίσω ηχεια δεν ακούγονται πολυ δυνατά αλλα κατα τ' άλλα οκ
johnykim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ! Σκέφτομαι αν μου δώσει ενας φιλος μια μητρική θα εχω περισσότερα slot και θα μπορώ να πάρω τη κάρτα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=797014&keyword=audigy Δεν ξερω ομως γιατί πρέπει να πάρω κ μνημες ddr..
johnykim Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά ποια είναι η καλύτερη τοποθέτηση για τα ηχεία?Εχω τα 2 κοντινά αριστερά κ δεξια διπλα στην οθόνη και το κετρικό πανω στην οθόνη.Τα πισω δεν μπορώ να τα βάλω πισω μου ακριβως λογου χώρου. Μπορώ να τα βάλω σε καθε γωνία του δωματίου ανεξαρτήτος οθόνης?Θα ακούγονται καλά? Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να το κάνω αυτό λογο καλωδίων,αν ειναι να αγοράσω προεκτάσεις.
status Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Στο 5.1 για να παίξει καλά πρέπει ο ακροατής να κάθεται στη μέση των ηχείων. τώρα είτε στο τέρμα του δωματίου τα βάλεις είτε κοντήτερα στον χωρο δεν έχει σημασία αρκεί να είσαι στη μέση...
kostas88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ήθελα να αγοράσω και εγώ ηχεία για να τα συνδέω στο Laptop μου. Γίνεται αυτό? Επίσης το laptop Μου είναι toshiba 2 χρόνων, πιστεύετε ότι δεν θα υποστηρίζει 5.1 ηχεία?
tsavi1991 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε τα χ540 σου βγηκαν καλα? ειχα ακουσει για ενα προληματακι sound pop ή κατι τετοιο,οτι δηλαδη οταν κλεινεις καποια ηλεκτρικη συσκευη ακουγεται ενας εκνευριστικος ηχος.Ισχυει?
antonl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε τα χ540 σου βγηκαν καλα? ειχα ακουσει για ενα προληματακι sound pop ή κατι τετοιο,οτι δηλαδη οταν κλεινεις καποια ηλεκτρικη συσκευη ακουγεται ενας εκνευριστικος ηχος.Ισχυει? Για τα x-530 ίσχυε αυτό. Αυτός είναι κι ένας απ τους λόγους που αντικαταστάθηκαν απ τα x-540.
johnykim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, δεν εχω τέτοιο πρόβλημα.Απλός δεν εχω τοσο καλή ποιότητα στα πίσω ηχεία λόγου 2καναλης καρτας ηχου. Παρτα αφοβα αν το σκέφτεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.