bianca76 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μπορώ να αγοράσω αυτό που δίνει η voda (με ενσωματωμένο vmc broadband) και να το χρησιμοποιησω με άλλου είδους σύνδεση internet π.χ adsl ή είναι "κλειδωμένο" μόνο με τη vmc?
georgeadams Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μπορώ να αγοράσω αυτό που δίνει η voda (με ενσωματωμένο vmc broadband) και να το χρησιμοποιησω με άλλου είδους σύνδεση internet π.χ adsl ή είναι "κλειδωμένο" μόνο με τη vmc? Μπορείς να μπεις στο internet κανονικά μέσω Ethernet ή Wi-Fi.
kostasfalcon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Προσωπικη μου αποψη τα 7αρια - ακομη και τα 8,9 βγαζουν ματια, εκτος και αν καποιος το παρει για την πλακα του. Για σχετικα σοβαρη χρηση ειναι τα 10αρια, εγω με το ht xpress book που εχω κανω τα παντα ασε που εχει και 160αρη δισκο και οχι την μουφα ssd.
orfeas76 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Αυτό το netbook με κρυφό GPS και κρυφό UMTS ακούγεται δελεαστικότατο. Το έχει πάρει κανείς από vodafone ή μόνο του ?? Ξεκλειδώνει το UMTS να πάρει άλλη κάρτα SIM ?? Πιάνει καλά ?? Πάντως η προσφορά της vodafone είναι τουλάχιστον άθλια με 24μηνη παραμονή και 40ευρώ πάγιο. =950ευρώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.