sokra_1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω στα Windows εχουν πάθει κάτι και δεν μου εμφανίζει σωστά τις γραμματοσειρές,ξέρετε κινέζικα....τι μπορώ να κάνω να επαναφέρω τις γραμματοσειρές???
skoybrina Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ποια γλωσσα δεν σου εμφανιζει σωστα? και ποια Windows εχεισ?
-TheFake- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Το είχα και εγώ το πρόβλημα και λύθηκε με το παρακάτω: Πάμε Start - Run,γράφουμε "regedit" και ανοίγουμε έτσι την registry. Ακολουθούμε τώρα την εξής διαδρομή: HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Control Nls CodePage Εδώ λοιπόν στο CodePage (κάνοντας δεξί κλικ) αλλάζουμε δυο τιμές: c_1252.nls γίνεται c_1253.nls c_1254.nls γίνεται c_1253.nls Με μια επανεκκίνηση του PC τα Ελληνικά θα πρέπει να δουλεύουν κανονικά.
sokra_1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω windows xp και το πρόβλημα ειναι οταν πάω Εναρξη-Τερματισμός Επάνω στον τίτλο δεν μου εμφανίζει "Σβήσιμο του Υπολογιστή" αλλα κάτι κουτάκια..Δοκιμασα και αυτο με το regedit αλλα δεν εκανε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.