LuNaTiC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ο τίτλος τα λέει όλα... Αξίζει να αγοράσει κανείς έτοιμο φτιαγμένο μηχάνημα από διάφορα site? Για παράδειγμα http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=FS-031-OK&groupid=43&catid=1184&subcat=&name="Titan%20Gamer%20Pro"%20Crossfire%20HD%204870%20AMD%20Phenom%20X4%209950%202.60GHz%20Quad%20Core%20SILENT%20DDR2%20System Το ξέρω ότι τα έτοιμα συστήματα συνήθως δεν περιέχουν όλα τους τα εξαρτήματα όπως τα θες αλλά γενικά συμφέρει μια τέτοια αγορά? Κανένα άλλο παρόμοιο και καλό site έχετε να πάρω 2-3 απόψεις ? Έχω λίγο καιρό αποχής από το θέμα και δε ξέρω πολλά πολλά για τα νέα κομμάτια επεξεργαστών/μητρικής κτλ κτλ ... Τι μου προτείνετε για gaming ? (World of Warcraft , Starcraft2 , Diablo3 [bLIZZARD με λίγα λόγια] (πάνω κάτω 1.000 Ευρώ διαθέσιμα για κουτί ... Η οθόνη θα είναι η Samsung 2493 (το γράφω για να βοηθήσει στην πρόταση της κάρτας γραφικών) Το σύστημα η τα κομμάτια ας είναι και "διαθέσιμα για λίγο πείραγμα"γιατί η αρρώστια του OC δε φεύγει ποτέ ! Από υδροψυξη αξίζει τίποτα έτοιμο η ακόμα ισχύει το κομμάτι-κομμάτι = καλύτερο? Αυτά ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 To συγκεκριμένο σύστημα φοράει πολύ δυνατά parts, και ας έχει τσιμπημένη τιμή. Το αδύνατο σημείο του είναι μόνο ότι είναι AMD, και κατά πόσο εύκολο είναι να παραγείλεις Pc από Αγγλία, ή τι θα συμβεί σε περίπτωση rma κλπ. Mία "τολμηρή" high end πρόταση με overclockable parts στα ~χρήματα που διαθέτεις: (φυσικά μπορείς να στήσεις και πολύ φθηνότερο σύστημα). (έβαλα box cpu, γιατί είναι πιο φθηνός από τον tray)
LuNaTiC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο απο ποιο site ειναι? Τι γνωμη εχεις για τα OC συστηματα του OC.co.uk? Οσο για το πιο πανω που ειπες οτι ειναι AMD κτλ κτλ ... Το οτι δεν ειναι INTEL μου αρκει Ενταχει πλακα κανω ... ισως τελικα να μεγαλωσω λιγο το budget γιατι ειδα καλα κομματακια ... (οπως ειπα ειχα καιρο να ασχολιθω) Πλεον στρεφω την προσοχη μου σε συστηματακι με 4gb & GTX 280 Gpu ... Απο μητρικες και cpu δε ξερω καθολου
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο απο ποιο site ειναι? Aπό πλαίσιο είναι. Τι γνωμη εχεις για τα OC συστηματα του OC.co.uk? Με μπερδεύει η ισοτιμία της αγγλικής λίρας.. Οσο για το πιο πανω που ειπες οτι ειναι AMD κτλ κτλ ... Το οτι δεν ειναι INTEL μου αρκει Eντάξει γούστα είναι αυτά. Απλά AMD+overclock δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση. Ενταχει πλακα κανω ... ισως τελικα να μεγαλωσω λιγο το budget γιατι ειδα καλα κομματακια ... (οπως ειπα ειχα καιρο να ασχολιθω) Πλεον στρεφω την προσοχη μου σε συστηματακι με 4gb & GTX 280 Gpu ... Απο μητρικες και cpu δε ξερω καθολου Η αλήθεια είναι πως τώρα πρόσεξα πως σηκώνει 1900/1200 ανάλυση η οθόνη σου. Με αυτά τα δεδομένα, μπορεί η συγκεκριμένη κάρτα, σε ελάχιστες περιπτώσεις να φανεί λίγη. Η GTX280 δεν αξίζει σαν αγορά για τα χρήματά της, παρά τις τραγικές μειώσεις που της έχουν κάνει στην αρχική τιμή της. Αν αντέχεις να ανεβάσεις κι άλλο το budget, καλό είναι να πας σε crossfire με 4870 ή 4850.
LuNaTiC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Για την ισοτιμία είναι 1 Λίρα Αγγλίας = 1.22 Ευρώ Πιο αναλυτικά http://www.loupassis.gr/euro-el.jsp Τώρα πάμε παρακάτω: Πες μου λίγο παραπάνω για την GTX 280 η καλυτέρα αν έχεις βρει τπτ benchmark , comparison test's ... Τι λες για 9800 GX2 ??? Σε σχέση πάντα με την GTX 280... Όταν λέμε δεν είναι καλή, μιλάμε για πατάτα hardware η απλά ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα? Crossfire με τις κάρτες που είπες είναι καλύτερο από τις παραπάνω κάρτες?
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Aυτό το συγκριτικό θα σου λύσει μάλλον όλες τις παραπάνω απορίες, αν βάλεις κάτω και τις τιμές.
LuNaTiC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Χμμμ ναι ... παρολο που ειδα το συγκριτικο για καποιο λογο δε με πειθει αυτη η HD 4870... Δεν ξερω
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Γνώμη μου.Αντιδράς με INTEL και δεν αντιδράς στην ΝVIDIA?Μα πόση πλύση εγκεφάλου μας έχουν κάνει αυτές οι εταιρείες?Μόνο και μόνο για να βγω από αυτά τα δεσμά πήρα την 4850.Εν τω μεταξύ ο μόνο που βλέπω εγώ από την εταιρεία είναι ότι απλά παίζει με τις τιμές.Ξέρεις πόσο θα έκανε η GTX280 αν δεν έβγαινε η 4850-70?Πες εσύ μια τιμή.Έτσι για να καταλάβουμε πως μας σκέφτονται όλοι τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 η πρόταση του liopyr είναι πολύ καλή πάντως... θα προτιμούσα πάντως 4gb ram
LuNaTiC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 800 ευρω θα κοστιζε... δε διαφωνω σε αυτο που λες
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα 800 δεν θα κόστιζε, με 520 αρχικη τιμή κυκλοφόρησε... Άσχετα που κόντεψε να πέσει στα μισα μέσα σε 2 μηνες...
LuNaTiC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Το συγκεκριμενο τεστ εβγαλε αυτα που εβγαλε... Περα του οτι ειναι πιο θορυβωδες και πιο "ζεστη" το τεστ μας εδειξε τα αποτελεσματα με μια συγκεκριμενη συνθεση υπολογιστη. Δεν ξερω ( δεν εχω διαβασει ) αν και κατα ποσο η 280 "παιζει" καλυτερα σε 3ghz.... η παραπανω με OC μηχανημα κτλ ... Ισως η διαφορα μεγαλωσει..ισως κοντυνει... Θελω να δω 3dmark κτλ αν βρω πουθενα με διαφορα σεττινγσ
Dante80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Να και μια πρόταση από μένα φίλε Lunatic. Νομίζω πως σε καλύπτει για αυτά που θες....) Αργότερα παίρνεις άλλη μια 4870, και πάπαλα...Σου τα έβαλα όλα από πλαίσιο για ευκολια, μπορείς να ρίξεις και άλλο την τιμή με λίγο ψαξιμο...Κατά την γνώμη μου το να σκέφτεσαι αγορές στο premium κομμάτι των καρτών γραφικών (300euro)+ is an exercise in futility. Απλά πληρώνεις τα κέρατα σου για να κάνουν απόσβεση την τεχνολογία....^^ Για τα ερωτήματα στο OP σου, υδρόψυξη αξίζει πάντα κομμάτι κομμάτι, και όχι κάποιο έτοιμο σύστημα. Επίσης, τα περισσότερα "έτοιμα" PC μπάζουν σε κάποιο περιφερειακό, γιαυτό και βλέπεις καλές τιμές.
LuNaTiC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σχετικα με τα Vista... Να αγορασω λετε μαζι με το μηχανιμα η να βρω "αλλη" λυση? Αν ειναι να αγορασω οι versions εχουν πολλες διαφορες μεταξυ τους? Ουσιας??? Ποια να προτιμισω? Στο μεταξυ ... νομιζω πως το 2010 θα κυκλοφορησει νεο λειτουργικο ? Μη πανε και χαμενα τα λεφτα...
antonl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αν είναι να βάλεις Vista θα έλεγα Home Premium 64. Τις δαιφορές μπορείς να τις δεις εδώ. Αρχές του 2010 έχει ανακοινωθεί πως θα βγουν τα windows 7 (ή όπως λέγονται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.