georgios... Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας. σκεφτομαι να ''περασω'' σε mac απο τα κλασικα windows. το mac mini με 1.8ghz θα με καλυψει για μια πρωτη γνωριμια? δε θελω να παω σε κατι πιο ακριβο μηπως το μετανιωσω τελικα. επισης μπορω να συνδεσω αργοτερα εξωτερικο dvd-rw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι,παρε mini αν κ δεν θα το μετανιωσεις.. Ναι,μεσω USB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνε υπομονή φίλε μου μέχρι τις 9 του μήνα... Μπορεί να αλλάξουν τα mac mini! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν αλλάξουν μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου τα Mac mini (καθώς το event που έχει προγραμματίσει η Apple μάλλον θα επικεντρωθεί στα iPod) αλλά οι φήμες λένε για ανανέωση των mini πριν το τέλος του έτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 επισης μπορω να συνδεσω αργοτερα εξωτερικο dvd-rw? Μπορεις με 50 ευρω να του αλλαξεις το απλο dvd που εχει και να του βαλεις κανονικο dvdrw εσωτερικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios... Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω για τις απαντησεις. πριν λιγο εμαθα για τη ''ΓΡΗΓΟΡΗ'' εξυπηρετηση της rainbow.... 20-25 μερες για μηχανημα που υπαρχει ηδη σαν στοκ. ουτε αυτοκινητο να ειχα παραγγειλει. κατι τετοια με πειραζουν πολυ. μαλλον δε θα τους κανω τη χαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 αν το θες τώρα, κάνε μια βόλτα απο multirama και fnac. Τα έχουν εκεί, το παίρνεις και φέυγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγω απο το site των καταστηματων multirama το αγορασα και το ειχα σε μια ημερα. Εξαιρετικο μηχανημα με κορυφαιο λογισμικο και αθορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν αλλάξουν μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου τα Mac mini Ούτε κι εγώ είμαι σίγουρος... Το λέω γιατί έψαχνα κι εγώ να πάρω ένα (και εδώ αλλά και στο εξωτερικό) και δεν είχε κανένας σε στοκ. Ο λόγος ήταν ο ίδιος, υποψίες για αλλαγή των macmini... Οπότε αναμένω μέχρι τις 9 να δω τι θα γίνει και βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 τελικα εγινε η αλλαγη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios... Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 οχι. επειδη ειμαι λιγο βιαστικος σε οτι και να παρω, προτιμησα ενα σταθερο pc (απλα πραγματα). δε μπορουσα να περιμενω 25 μερες για ενα mac. θα δοκιμασω αργοτερα την ''αλλαγη'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 pc (απλα πραγματα). Ε, όχι και pc=απλά πράγματα. Mac=απλά πράγματα. pc="αν είσαι τυχερός θα δουλέψω σήμερα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πρέπει να είμαι υπερβολικά τυχερός στην ζωή μου. Κάθε μέρα απροβλημάτιστα δουλεύει το pc μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ περιμένω τα νέα mac mini. Αν η ανανέωση ειναι καλή. Καλύτεροι επεξεργαστές, περισσότερη μνήμη , και μία καλυτερη κάρτα γραφικών θα πάρω ένα. Ελπίζω βέβαια και σε πτώση τιμών όπως έγινε με τα νέα iPods. Αν συμβεί και το τελευταίο το switch ειναι κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios... Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, όχι και pc=απλά πράγματα. Mac=απλά πράγματα. pc="αν είσαι τυχερός θα δουλέψω σήμερα" Εννοω απλο σε χαρακτηριστικα pc, οχι κατι ακριβο π.χ. αν ''εμφανιστει'' σε καμια αγγελια κανενα mini σε καλη τιμη κατι θα κανω........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.