Προς το περιεχόμενο

Επένδυση 10.000 ευρώ

spilia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βρές μία τράπεζα με επιτόκιο πάνω από 6% και θα τα κλείνεις για 3μηνα.Μόλις μαζέψεις 30.000 θα αρχίσεις να σκέφτεσαι να αγοράσεις κανένα τυροπιτάδικο σε καμία γωνία πιασάρικη.Εγώ αυτά έκανα και τα κονόμησα...

Ωραία η άποψη σου αλλά υπάρχει ο εξής ενδοιασμός.

Αν το γωνιακό τυροπιτάδικο είναι πιασάρικο, δεν θα το ξέρει αυτό ο ιδιοκτήτης? Προφανώς και θα το ξέρει!

Και αφού θα το ξέρει είναι λίγο δύσκολο να στο δώσει με μόνο 30000?

Έτσι δεν είναι?

Μπορεί να έχω άδικο, αν θες εξήγησε μας πως γίνεται ακριβώς

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως όσο και να σκεφτείς, ότι και να δοκιμάσεις στο τέλος σε μετοχές θα καταλήξεις!

Αφού θες υψηλές αποδόσεις...και ας τα χάσεις όπως είπες...

Δημοσ.

Ενα οικοπεδο ρε παιδια....Δεν χρειαζεται να ειναι εντος σχεδιου μιας κ ειναι πανακριβα.Το αγοραζεις τωρα 10.000 κ μεσα σε 3-4 χρονια φτανει τα 20.000-25.000 κ δεν εχεις αγχωθει καθολου!!!Τι λιρες, κ χρηματηστηρια, κ "κλεισιμο" σε τραπεζες....

Χρηματηστηριο πρεπει να ξερεις για να παιζεις,αλλιως τα εχασες ολα....

Λιρες την σημερινη εποχη δεν αγοραζει κανενας!Για πολεμο παμε?!

Το να τα κλεισεις με επιτοκιο 5-6% για ενα χρονο,ειναι 500-600 ευρω κερδος το χρονο.Αν(οπως διαβαζω) καταφερες να βγαλεις στα 21 τοσα χρηματα,τα 500-600 ευρω θα σου φανουν ψιχουλα...

Δημοσ.
Ενα οικοπεδο ρε παιδια....Δεν χρειαζεται να ειναι εντος σχεδιου μιας κ ειναι πανακριβα.Το αγοραζεις τωρα 10.000 κ μεσα σε 3-4 χρονια φτανει τα 20.000-25.000 κ δεν εχεις αγχωθει καθολου!!!Τι λιρες, κ χρηματηστηρια, κ "κλεισιμο" σε τραπεζες....

Χρηματηστηριο πρεπει να ξερεις για να παιζεις,αλλιως τα εχασες ολα....

Λιρες την σημερινη εποχη δεν αγοραζει κανενας!Για πολεμο παμε?!

Το να τα κλεισεις με επιτοκιο 5-6% για ενα χρονο,ειναι 500-600 ευρω κερδος το χρονο.Αν(οπως διαβαζω) καταφερες να βγαλεις στα 21 τοσα χρηματα,τα 500-600 ευρω θα σου φανουν ψιχουλα...

για πές μου μια περιοχή που να πουλάνε οικόπεδα με 10.000 ευρώ....

Δημοσ.
10 χιλιαριακα τι επενδυση θα κανατε?

Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις κάνα έτος ακόμα και να αγοράσεις χρυσάφι (όταν πάει γύρω στα $400-500 η ουγκιά). Είναι μακροχρόνια επένδυση (για να βγάλεις κέρδος θα περάσουνε 6-7 έτη) αλλά ο χρυσός κάνει κύκλους και είναι σίγουρη επένδυση.

Δημοσ.

Αγοραζεις μιση αδεια ταξι (η τελος παντων οση γινεται να αγορασεις με 10.000 ευρω), βαζεις ενα οδηγο στο ταξι μαζι με αυτον που εχετε την αδεια και απο εκει και περα απλως εισπρατεις για ολη σου τη ζωη χωρις να κανεις τιποτα.

Δοκιμασμενο.

Δημοσ.
Αγοραζεις μιση αδεια ταξι (η τελος παντων οση γινεται να αγορασεις με 10.000 ευρω), βαζεις ενα οδηγο στο ταξι μαζι με αυτον που εχετε την αδεια και απο εκει και περα απλως εισπρατεις για ολη σου τη ζωη χωρις να κανεις τιποτα.

Δοκιμασμενο.

Την τελευταία φορά που κοίταξα οι άδειες των ταξί έπαιζαν κοντά στο διακοσάρικο και βάλε, έπεσαν τόσο πολύ ή δεν το έψαξες πολύ? Οπότε θέλεις άλλους 20 νοματαίους να τσοντάρουν.

Όσο για την επένδυση σε οικόπεδα με 10.000 νταξ το παιδί απέχει πολύ από την πραγματικότητα, μακάρι να γινόταν.

Δημοσ.

Δοκιμασμενο.

Πλάκα μας κάνεις?

Χαχα!

Μισή άδεια ταξί με 10.000? ????:-D:-D:-D:-D:-D

Μήπως ενοείς το 1/20 της άδειας??

Δημοσ.

Πριν λιγα χρονια (ουτε καν 10ετια) φιλος αγορασε μιση αδεια ταξι με 20κατι χιλιαδες ευρω. Αν οι τιμες αλλαξαν τοσο σε μια δεκαετια οντως το αγνοω. Αλλα αν ειναι ετσι απλα γραψτε ως ακυρη την προταση μου :) Πιθανως οι αδειες εκτος Αθηνας να ειναι πολυ φθηνοτερες των 200κ

Δημοσ.

3 πράγματα απλά και όμορφα και άσε να λένε οι άλλοι εδώ ότι θέλουν. Εμένα θα ακούσεις, πάμε:

1. Μεγαλώνεις το πουλί σου

2. Αγοράζεις μία νύφη - Γυναίκα απο ζούγκλα

Κολομβίας

3. Θα τον μεγαλώσεις ακόμα περισσότερο

Δημοσ.
για πές μου μια περιοχή που να πουλάνε οικόπεδα με 10.000 ευρώ....

Στην Λαρισα που μενω εγω υπαρχουν αρκετα, σε περιοχες εκτος σχεδιου βεβαια.Κ παραθαλασσια....

Δημοσ.

ωραια

αντε και το αγορασε εκει το οικοπεδο

αν η περιοχη αξιοποιηθει μετα απο 10 χρονια θεωρειτε πετυχημενη επενδυση??

Δημοσ.
ωραια

αντε και το αγορασε εκει το οικοπεδο

αν η περιοχη αξιοποιηθει μετα απο 10 χρονια θεωρειτε πετυχημενη επενδυση??

Αν η περιοχη αξιοποιηθει μετα απο 10 χρονια, τοτε το οικοπεδο θα αποκτησει το λιγοτερο 3πλασια αξια (παραπανω βασικα, αλλα οκ). Ξερεις κι αλλους πολλους τροπους να τριπλασιαζεις μια περιουσια μεσα σε μια δεκαετια? Σαφως θα ειναι πολυ πετυχημενη επενδυση σε αυτη την περιπτωση.. Αλλα τα οικοπεδα που ειναι γνωστο οτι θα αξιοποιηθουν σε χρονικο οριζοντα 10ετιας εχουν απο τωρα μεγαλη αξια κ τα εχουν προλαβει αλλοι πιο ειδικοι απο εμας (ακα μεσιτες)...

Το προβλημα ειναι μηπως το συγκεκριμενο οικοπεδο των 10κ ευρω δεν εχει ουδεμια προοπτικη αξιοποιησης για την επομενη 20ετια-30ετια..

Δημοσ.

προθεσμιακη καταθεση 5,8 %

10000*5,8= 580 € το χρονο

βγαλε φορους στα χοντρα 80 €

εχουμε 500 δια 12 μηνες

αρα τον μηνα 41,6 € μια χαρα ... ΄)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...