Προς το περιεχόμενο

Επένδυση 10.000 ευρώ

spilia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα,για μαθήματα θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον το διπλάσιο ποσό,και ένα αξιόλογο επίσης ποσό για την χορήγηση αδρεναλίνης.

Καμπυλες με σφαίρες είναι δύσκολη υπόθεση B)

Δημοσ.

εγω δινω ενα 500αρι το χρονο και την εχω κανει μεσω ing.αν θες μπορω να σ δοσω το τηλεφωνο του ασφαλιστη να μιλησεις

Δημοσ.

spilia σε ευχαριστω για την προταση,εχω ηδη γνωστο μου εκει, το σκεφτομαι και αυτο το ενδεχομενο...ειναι και παλια η ing στο κουρμπετι,καλο αυτο...

αλλος κατι που εχει βρει? kfyros αν εχεις αξιοπιστες πηγες, να μας πεις καποια πραγματα.

Δημοσ.
spilia σε ευχαριστω για την προταση,εχω ηδη γνωστο μου εκει, το σκεφτομαι και αυτο το ενδεχομενο...ειναι και παλια η ing στο κουρμπετι,καλο αυτο...

αλλος κατι που εχει βρει? kfyros αν εχεις αξιοπιστες πηγες, να μας πεις καποια πραγματα.

Άκουσα ότι η ΑΣΠΙΣ Value καλύπτει τα αποθεματικά της με κόλπα. Αν είναι να σκάσει το μπαμ , θα γίνει αρχές Οκτώβρη. Η ασφαλίστρια μου με διαβεβαίωσε ότι δεν τρέχει τίποτα, αλλά θα δείξει (έχω ασφάλειες οχημάτων εκεί και νοσοκομειακά εκεί).

Κατά τα άλλα, ψαχτείτε με τις μεγάλες ασφαλιστικές του εξωτερικού (AXA, ING, κλπ.)

Και οι ασφαλιστικές των τραπεζών καλές είναι οι περισσότερες , και δεν πρόκειται να κλείσουν. Όσες απ' αυτές δεν πάνε καλά θα πουληθούν σε ξένους κολοσσούς.

Τις καθαρά ελληνικές εταιρίες να τις προσέχετε πολύ (πχ την interamerican του Κοντομηνά η οποία δραστηριοποιείται μόνο στην Ελλάδα παρά τον εντυπωσιακό τίτλο :-)!!! Για καμιά ασφάλεια αυτοκινήτου -οδική βοήθεια - νοσοκομειακή καλή είναι...)

Σε κάθε περίπτωση , να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά ώστε αν ακούσετε κάτι να είστε έτοιμοι να πάρετε τα λεφτά σας πριν τα εξαφανίσουν.

Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει μετά από 10 χρόνια σε οποιαδήποτε εταιρία.

Δημοσ.

Προσωπικα αν ειχα 10,000 και δε με χαλαγε ιδιαιτερα να τα χασω, θα εμπαινα σε τραπεζικες μετοχες με μακροπροθεσμο οριζοντα.

Θεωρητικα, υπαρχει κατι με αποδοση μεγαλυτερη του χρηματιστηριου?

Δημοσ.

Βρες κανένα φίλο που να στήνει επιχείρηση τώρα και να τον εμπιστεύεσαι (σε αυτή την ηλικία όλο και κάποιον θα ξέρεις) και χρηματοδότησέ τον έναντι ποσοστού (ανάλογα με τις προοπτικές).

Δημοσ.

Κρατα τα και βλεπεις δεν υπαρχει κερδος με το να βαλεις καπου 10 χιλλιαρικα μονο και μονο για να τα χασεις

για επενδυση κατω απο 50 χιλλιαρικα μονο που το λες ειναι για αστειο

οποτε αστο και μαζευε κ αλλα λεφτα να ανοιξεις επιχειρηση τι ειδικοτητα εχεις?

Δημοσ.

21 χρονου σερβιτορος εβγαλες 10χιλ κ αλλα τοσα για μαστερ????

μηπως ζεις σε σπηλια κ δεν χαλας τιποτα απ οσα βγαζεις?

Δημοσ.

Βάλτα σε αμοιβαίο κεφάλαιο. Πρόσεξε οχι τωρα που υπάρχει ακόμα κρίση, μέσα στο 09 καλυτερα. Πιστεύω τέλη του 09 θα δείς αποδώσεις >20% Διάλεξε ενα απο αυτά που έχουν αντέξει στην κρίση

Δημοσ.

Λογαριασμοί, επιτόκια, αμοιβαία...αυτά μπορεί να είναι μονόδρομος για κάποιον 30άρη+ με "πηγμένο" μυαλό λέμε τώρα, αλλά είναι πεθαμένο λικέρ για καποιον 21 χρονών!

Δυστυχώς ο καθένας μιλάει με βάση την ηλικία του και τις υποχρεώσεις του εδώ.

Το τί θα κάνεις με τα χρήματά σου είναι καθαρά δικό σου θέμα, δε χρειάζεσαι συμβουλές.

Αν δεν σε δεσμεύουν σοβαρές υποχρεώσεις όπως σπουδές, υποχρεώσεις, νοίκια, χρέη, αυτοσυντήρηση (δηλ. δε χρειάζεται να τα χώσεις εκεί) κλπ. μπορείς να τα "επενδύσεις" σε εμπειρίες, ανάλογα με το τι σου αρέσει να κάνεις (χόμπι, γούστα κλπ.)

Εγώ τι θα έκανα με 10 χήνες αν ήμουν σήμερα 21 χρονών;

APRILIA DORSODURO 750 SMV :devil:

DORSODURO_BLACK_2.jpg DORSODURO_2.jpg

Το είχα κάνει δλδ. πρίν 2 χρόνια είχα μαζέψει κάτι λεφτά δουλεύοντας και με τη μία τα έχωσα για ένα ΧR 650 (αιώνιος πόθος). Το καταευχαριστήθηκα, έκανα την καύλα μου των 22 χρονών και έγινα καλύτερος άνθρωπος απ όσο μπορώ να κρίνω, άσχετα αν η όλη ιστορία μου "στοίχησε" 4000-5000 χιλιάρικα συνολικά σε σχέση με το ποσό που είχα όταν πούλησα το ΧR και με αυτό που είχα αρχικά και που άν το είχα βάλει στην τράπεζα με επιτόκιο 6,1...σήμερα θα είχα...μπλά μπλά. Μαλακίες! Αλλες ήταν οι ανάγκες μου όταν ήμουν 22 και όχι τα ομόλογα!

Γιατί αυτή η ηλικία προσφέρεται για μαλακίες-εμπειρίες και για να επενδύεις τα χρήματά σου σε τρέλες και πράγματα που δε θα ξαναέρθουν. Μεγαλύτερες είναι οι ηλικίες που δέ σε παίρνει πιά για τρέλες, και σίγουρα στη μετέπειτα ζωή θα περάσουν απο τα χέρια σου ποσά πολύ μεγαλύτερα οπότε ας σκεφτείς τότε ποιο επιτόκιο σε συμφέρει καλύτερα...

Δημοσ.

Βρές μία τράπεζα με επιτόκιο πάνω από 6% και θα τα κλείνεις για 3μηνα.Μόλις μαζέψεις 30.000 θα αρχίσεις να σκέφτεσαι να αγοράσεις κανένα τυροπιτάδικο σε καμία γωνία πιασάρικη.Εγώ αυτά έκανα και τα κονόμησα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...