Freakster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τα μαθήματα με τη Τζολι πόσο κοστίζουν;
pappous_soulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα,για μαθήματα θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον το διπλάσιο ποσό,και ένα αξιόλογο επίσης ποσό για την χορήγηση αδρεναλίνης. Καμπυλες με σφαίρες είναι δύσκολη υπόθεση
thanos-buzzzzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ποιος εχει να προτεινει μια καλη ασφαλιστικη εταιρεια? Ξερει καποιο καλο προγραμμα? (για συνταξη-εφαπαξ)
spilia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 εγω δινω ενα 500αρι το χρονο και την εχω κανει μεσω ing.αν θες μπορω να σ δοσω το τηλεφωνο του ασφαλιστη να μιλησεις
thanos-buzzzzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 spilia σε ευχαριστω για την προταση,εχω ηδη γνωστο μου εκει, το σκεφτομαι και αυτο το ενδεχομενο...ειναι και παλια η ing στο κουρμπετι,καλο αυτο... αλλος κατι που εχει βρει? kfyros αν εχεις αξιοπιστες πηγες, να μας πεις καποια πραγματα.
kfyros Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 spilia σε ευχαριστω για την προταση,εχω ηδη γνωστο μου εκει, το σκεφτομαι και αυτο το ενδεχομενο...ειναι και παλια η ing στο κουρμπετι,καλο αυτο...αλλος κατι που εχει βρει? kfyros αν εχεις αξιοπιστες πηγες, να μας πεις καποια πραγματα. Άκουσα ότι η ΑΣΠΙΣ Value καλύπτει τα αποθεματικά της με κόλπα. Αν είναι να σκάσει το μπαμ , θα γίνει αρχές Οκτώβρη. Η ασφαλίστρια μου με διαβεβαίωσε ότι δεν τρέχει τίποτα, αλλά θα δείξει (έχω ασφάλειες οχημάτων εκεί και νοσοκομειακά εκεί). Κατά τα άλλα, ψαχτείτε με τις μεγάλες ασφαλιστικές του εξωτερικού (AXA, ING, κλπ.) Και οι ασφαλιστικές των τραπεζών καλές είναι οι περισσότερες , και δεν πρόκειται να κλείσουν. Όσες απ' αυτές δεν πάνε καλά θα πουληθούν σε ξένους κολοσσούς. Τις καθαρά ελληνικές εταιρίες να τις προσέχετε πολύ (πχ την interamerican του Κοντομηνά η οποία δραστηριοποιείται μόνο στην Ελλάδα παρά τον εντυπωσιακό τίτλο !!! Για καμιά ασφάλεια αυτοκινήτου -οδική βοήθεια - νοσοκομειακή καλή είναι...) Σε κάθε περίπτωση , να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά ώστε αν ακούσετε κάτι να είστε έτοιμοι να πάρετε τα λεφτά σας πριν τα εξαφανίσουν. Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει μετά από 10 χρόνια σε οποιαδήποτε εταιρία.
Greg7vas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικα αν ειχα 10,000 και δε με χαλαγε ιδιαιτερα να τα χασω, θα εμπαινα σε τραπεζικες μετοχες με μακροπροθεσμο οριζοντα. Θεωρητικα, υπαρχει κατι με αποδοση μεγαλυτερη του χρηματιστηριου?
thanocaster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Βρες κανένα φίλο που να στήνει επιχείρηση τώρα και να τον εμπιστεύεσαι (σε αυτή την ηλικία όλο και κάποιον θα ξέρεις) και χρηματοδότησέ τον έναντι ποσοστού (ανάλογα με τις προοπτικές).
Deathy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Κρατα τα και βλεπεις δεν υπαρχει κερδος με το να βαλεις καπου 10 χιλλιαρικα μονο και μονο για να τα χασεις για επενδυση κατω απο 50 χιλλιαρικα μονο που το λες ειναι για αστειο οποτε αστο και μαζευε κ αλλα λεφτα να ανοιξεις επιχειρηση τι ειδικοτητα εχεις?
pappous_soulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Mπορείς να αγοράσεις λίρες.Που ξέρεις,ίσως σε 5-6 χρόνια να'χουν τη διπλάσια αξία.
kage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 21 χρονου σερβιτορος εβγαλες 10χιλ κ αλλα τοσα για μαστερ???? μηπως ζεις σε σπηλια κ δεν χαλας τιποτα απ οσα βγαζεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Βάλτα σε αμοιβαίο κεφάλαιο. Πρόσεξε οχι τωρα που υπάρχει ακόμα κρίση, μέσα στο 09 καλυτερα. Πιστεύω τέλη του 09 θα δείς αποδώσεις >20% Διάλεξε ενα απο αυτά που έχουν αντέξει στην κρίση
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Λογαριασμοί, επιτόκια, αμοιβαία...αυτά μπορεί να είναι μονόδρομος για κάποιον 30άρη+ με "πηγμένο" μυαλό λέμε τώρα, αλλά είναι πεθαμένο λικέρ για καποιον 21 χρονών! Δυστυχώς ο καθένας μιλάει με βάση την ηλικία του και τις υποχρεώσεις του εδώ. Το τί θα κάνεις με τα χρήματά σου είναι καθαρά δικό σου θέμα, δε χρειάζεσαι συμβουλές. Αν δεν σε δεσμεύουν σοβαρές υποχρεώσεις όπως σπουδές, υποχρεώσεις, νοίκια, χρέη, αυτοσυντήρηση (δηλ. δε χρειάζεται να τα χώσεις εκεί) κλπ. μπορείς να τα "επενδύσεις" σε εμπειρίες, ανάλογα με το τι σου αρέσει να κάνεις (χόμπι, γούστα κλπ.) Εγώ τι θα έκανα με 10 χήνες αν ήμουν σήμερα 21 χρονών; APRILIA DORSODURO 750 SMV Το είχα κάνει δλδ. πρίν 2 χρόνια είχα μαζέψει κάτι λεφτά δουλεύοντας και με τη μία τα έχωσα για ένα ΧR 650 (αιώνιος πόθος). Το καταευχαριστήθηκα, έκανα την καύλα μου των 22 χρονών και έγινα καλύτερος άνθρωπος απ όσο μπορώ να κρίνω, άσχετα αν η όλη ιστορία μου "στοίχησε" 4000-5000 χιλιάρικα συνολικά σε σχέση με το ποσό που είχα όταν πούλησα το ΧR και με αυτό που είχα αρχικά και που άν το είχα βάλει στην τράπεζα με επιτόκιο 6,1...σήμερα θα είχα...μπλά μπλά. Μαλακίες! Αλλες ήταν οι ανάγκες μου όταν ήμουν 22 και όχι τα ομόλογα! Γιατί αυτή η ηλικία προσφέρεται για μαλακίες-εμπειρίες και για να επενδύεις τα χρήματά σου σε τρέλες και πράγματα που δε θα ξαναέρθουν. Μεγαλύτερες είναι οι ηλικίες που δέ σε παίρνει πιά για τρέλες, και σίγουρα στη μετέπειτα ζωή θα περάσουν απο τα χέρια σου ποσά πολύ μεγαλύτερα οπότε ας σκεφτείς τότε ποιο επιτόκιο σε συμφέρει καλύτερα...
calvinklein Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Βρές μία τράπεζα με επιτόκιο πάνω από 6% και θα τα κλείνεις για 3μηνα.Μόλις μαζέψεις 30.000 θα αρχίσεις να σκέφτεσαι να αγοράσεις κανένα τυροπιτάδικο σε καμία γωνία πιασάρικη.Εγώ αυτά έκανα και τα κονόμησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.