Προς το περιεχόμενο

Επένδυση 10.000 ευρώ

spilia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σερβιτορος ειμαι αλλα ειμαι 21 και θελω να τα ρισκαρω τωρα και ας τα χασω.

απλα τωρα με τουσ γονεις μου ειμαι και δεν εχω αναγκες

Αν η δουλεια που εχεις ειναι ψιλοσταθερη και με ψιλοικανοποιητικα λεφτα, κρατα τα 10 χιλιαρικα στην ακρη και προσπαθησε με τη δουλεια σου να τα διπλασιασεις. Εισαι πολυ νεος ακομη, και για τον λογο αυτο, πρωτον προσπαθησε να ζησεις λιγο ξεγνιαστα δουλευοντας σε αλλους και περνωντας καλα, και δευτερον περιμενε να αυξηθει λιγο το κεφαλαιο ωστε και με μια επιδοτηση απο οαεδ να αξιζει να κανεις κατι οταν πχ πιασεις τα 28-30 σε ηλικια.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ απλά τα βλέπετε όλοι σας.Δεν είναι έτσι.

Αν πάρει χωράφι ο άνθρωπος, πρωτον τα έχει ξεγραμμένα τα χρήματα του και δε περίπτωση ανάγκης θα δανιστεί, και δεύτερον το χωράφι περιέχει μεγάλο ρίσκο και πολύ μεγαλύτερο ψάξιμο.

Βέβαια προφανώς σου δίνει τη δυνατότητα να βγάλεις περισσότερα χρήματα αν πέσεις σε καλή περίπτωση.

Δημοσ.

Με τόσα λίγα χρήματα η μόνη λύση είναι να επενδύσεις στο χρηματιστήριο σε μετοχές με μεγάλο ρίσκο. Και πίστεψε με είναι καλή εποχή για να ξεκινήσεις.

Δημοσ.

Όσο πιο πολλά χρήματα βάζεις τόσο πιο πολλά θα βγάλεις, αυτό δεν κάνει την επένδυση πιο συμφέρουσα όμως.

Το 6% παραμένει 6% ακόμα και αν βάλεις 1000 ή 10000000 ?

Επειδή οι τράπεζες "επενδύουν" μεγαλύτερο κεφάλαιο τις συμφέρει λες, και για μας με τα 10 ψωροχιλιάρικα δεν μας συμφέρει?

Γιατί δεν κρίνεις απευθείας το ποσοστό? Είναι καλό το 6% ή όχι? Μπορείς να βρεις καλύτερο? Αν ναι, προχώρα, αλλιως κλείστα, να είσαι και σίγουρος.

Φυσικά και είναι καλό το 6%...

Αλλα εμμένω στην συγκεκριμένη περίπτωση και δεν σκέφτομαι γενικά και αόριστα...

Αν έχω 100000 στην άκρη, εγώ προσωπικά, είναι πολύ πιθανόν να τα βάλω στο 6%. Αυτό δεν σημαίνει οτι και ο άνθρωπος που λέει οτι θέλει να κάνει κάτι τώρα για να πειραματιστεί θα είναι ικανοποιημένος με τα 500... Ρίσκο θέλει απο ότι φαίνεται..

Το οποίο επίσης δεν βλέπω βέβαια με 10000 αλλα νταξ.. :P

Είναι θετικότατο πάντως που στην ηλικία του αντί να λέει θα πάρω το "χ" αμάξι σκέφτεται επενδύσεις.. Άξιος ;p

Δημοσ.
[...]Το 6% παραμένει 6% ακόμα και αν βάλεις 1000 ή 10000000 ?[...]

Δεν ισχύει αυτό. Προφανώς η τράπεζα ενδιαφέρεται και φροντίζει περισσότερο τους καλύτερους πελάτες της, ασχέτως τι λέει η επίσημη πολικτή της.

Δημοσ.
Δεν ισχύει αυτό. Προφανώς η τράπεζα ενδιαφέρεται και φροντίζει περισσότερο τους καλύτερους πελάτες της, ασχέτως τι λέει η επίσημη πολικτή της.

Προφανώς,...πάνω κάτω όμως εκεί κυμαίνονται.

Το ζουμί όμως δεν βρίσκεται εκεί.

Δημοσ.

δεν εχω προβλημα να τα χασω αυτη την στιγμη.

απλα θελω να εχω πιθανοτητες κερδους .τωρα μπορω να χασω σε λιγα χρονια ισως να μην εχω αυτη την δνατοτητα

Δημοσ.

Να επενδύσεις στον εαυτό σου μεγάλε..

Σερβιτόρος θα δουλέψεις το πολύ μέχρι τα 30-35.

Μετά θα είσαι γέρος (ή θα έχεις κουραστεί από την ορθοστασία , τα περίεργα ωράρια, που θα δουλεύεις σε όλες τις γιορτές και αργίες κλπ.)

Καλά τα γκομενάκια και το highλίκι αλλά δεν είναι δουλειά με μέλλον..

(εκτός αν είναι οικογενειακό το μαγαζί που δουλεύεις, οπότε πάω πάσο).

Για να πάρεις μερίδιο σε κανένα πιασάρικο μαγαζί (καφετέρια - εστιατόριο κλπ.) παίρνεις περίπου 5% με αυτά τα λεφτά.

Σε μπαρ - ξενυχτάδικο κλπ. ούτε να το συζητάς (καλύτερα να τα παίξεις στο καζίνο).

Αν έχεις σπουδές , κάνε κανένα master (πχ computer science) κλπ. για να φτιάξεις το βιογραφικό σου..

Αν δεν έχεις καθόλου σπουδές, τράβα σε καμιά ιδιωτική σχολή να μάθεις κάτι που είναι πιασάρικο και βγάζει λεφτά (η πληροφορική και τα οικονομικά - λογιστικοφοροτεχνικά είναι top στην Ελλάδα).

Δημοσ.

σπουδαζω ταυτοχρονα.τα λεφτα για το μεταπτυχιακο τα εχω βγαλει στην ακρη.απλα να μην παει τσαμπα η κουραση.

Δημοσ.

Είσαι μάγκας.

Επενδύσεις με μεγάλες αποδόσεις χωρίς ρίσκο δεν υπάρχουν.

Ή θα τα κλείσεις κάπου (για να μην μπεις και στον πειρασμό να τα φας εν τω μεταξύ) και θα παίρνεις κάποιο τόκο για να μην χάσουν την αξία τους,

ή θα τα τζογάρεις για να πάρεις κάποια πολύ καλή απόδοση.

Αλλά εκεί κινδυνεύεις να τα χάσεις.

Θα σου έλεγα να κάνεις κάποια ασφάλιση (πχ συνταξιοδοτική - εφάπαξ κλπ.) σε κάποια πολύ καλή εταιρία (θέλει προσοχή γιατί αρκετές τις βλέπω να βαράνε κανόνι τα επόμενα χρόνια), και να την πληρώνεις για τα επόμενα δέκα χρόνια με αυτά τα λεφτά.

Είσαι και πιτσιρικάς, δεν θα δίνεις πολλά.

Τα περισσότερα από αυτά είναι και αποταμιευτικά και μπορείς να πάρεις το κεφάλαιο που μαζεύτηκε μετά από μερικά χρόνια.

Έτσι , αν έχεις ξεκινήσει κάποια δουλειά μπορείς να έχεις και ένα κεφάλαιο για τα πρώτα έξοδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...