Προς το περιεχόμενο

Επένδυση 10.000 ευρώ

spilia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ότι έχει και καμιά τρελή διαφορά αλλά υπάρχουν και προθεσμιακές καταθέσεις με >3%. Τρίμηνη στην Κύπρου με 4.5% και πιθανόν άλλες με παραπάνω.

Επίσης συγκεκριμένες τράπεζες δίνουν 5-6% για τα 5 πρώτα χιλιάρικα σε λογαριασμούς μισθοδοσίας/συντάξεων (χωρίς να ναι κλειστά).

Κι επειδή δε βλέπω να γίνεται κανείς πλούσιος μ αυτά, συνεχίστε τις ιδέες με την time machine :P

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στην καλύτερη να παίρνει απο 10.000 γύρω στα 300-400 το χρόνο.. Δεν αξίζει με την καμία.. Αν βέβαια τα έχει να κάθονται.. δεν είναι κακό..

Άνετα μπορεί να πάρει 550-600 ? το χρόνο αν επενδύσει τα 10000 ?. Και είναι πολύ καλα!!!

Νομίζω ότι η Eurobank στο Μεγάλο Ταμιευτήριο δίνει αυτή τη στιγμή 3% καθαρό και δεν έχεις και τα λεφτά σου δεσμευμένα. Αλήθεια, πόσα θεωρείτε αρκετά λεφτά για να επενδύσετε;

Η eurobank δίνει 3,30% και όχι 3%.

3% στα 10.000 ειναι 300ευρω τιποτα δηλαδη. Αλλα ακομα και 100.000 να ειχε θα επαιρνε 3.000 πες 4-5 επειδη θα ειχε καλυτερο επιτοκιο παλι τιποτα σε σχεση που το ποσο που βαζεις.

Να ειχε επιτοκιο 20-25% οπως στα τελη της δεκαετιας του 80 μαλιστα.

Θέλω να μου πεις αν μιλας σοβαρά!!

Όταν είχαν οι τράπεζες επιτόκια 20-25% μπορείς να μου πεις τι πληθωρισμό είχε η Ελλάδα?

Αν μου βρεις εμένα πιο αποδοτικό τρόπο επένδυσης από την προθεσμιακή με πχ 5,5-6% με 0 ρίσκο σου δίνω τα χρήματα μου να τα επενδύσεις.

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα αν εχεις παρε δωσε με τις γειτονικες μας χωρες να αγορασεις ενα κοματι γη. Σε καποιες περιοχες ειναι υπερβολικα φθηνα. Σε 5-6 χρονια που θα ανεβει το βιοτικο επιπεδο και θα πεσουν επενδυσεις απο ξενα κεφαλαια μπορει να βγαλεις και κερδος 200-300%.

Ακομα καλυτερο θα ηταν να βγαλεις και αδειες χτισιματος στο οικοπεδο αυτο και να το πουλησεις με ετοιμα χαρτια. Εκει το κερδος διπλασιαζετε.

Βεβαια ολα αυτα θελουν μια πολυ καλη ερευνα απο που θα αγορασεις, σε ποιο σημειο, να χει ενταξυ χαρτια και κυριως να μην εχει περιορισμους λογω αντιστοιχης ΔΕΗ, δασονομιας κτλπ.

Βουλγαρια και Κροατια εχουν ηδη ανεπτυγμενες αγορες ακινητων αρα κοιτα σε καποιες αλλες.

Τα λεφτα που δινεις ειναι λιγα βεβαια και θα χρειαστει να κανεις ολες τι ερευνες μονος σου.

Δημοσ.

κακα τα ψεμματα παιδια

το ποσο ειναι μικρο και δεν προσφερεται για σοβαρη επενδυση

για μενα το καλυτερο που εχει να κανει αν δεν εχει δουλεια ειναι να δει τι προγραμματα τρεχουν απο ευρωπαικη ενωση και οαεδ και να δει αν μπορει να παρει καποια επιδοτηση και μαζι με αυτα που εχει να κανει μια δουλιτσα

για να γινει πλουσιος γρηγορα με 10 χιλιαρικα μονο πουλωντας ναρκωτικα ή αγοραζοντας καμια 10αρια πουτανες

Δημοσ.
κακα τα ψεμματα παιδια

για μενα το καλυτερο που εχει να κανει αν δεν εχει δουλεια ειναι να δει τι προγραμματα τρεχουν απο ευρωπαικη ενωση και οαεδ και να δει αν μπορει να παρει καποια επιδοτηση και μαζι με αυτα που εχει να κανει μια δουλιτσα

για να γινει πλουσιος γρηγορα με 10 χιλιαρικα μονο πουλωντας ναρκωτικα ή αγοραζοντας καμια 10αρια πουτανες

:lol::lol::lol::lol::lol:

Κορυφή .... +10000000000

Δημοσ.

Seconded...

Και filos.. ΟΧΙ.. 500 ευρω για λεφτά που κάθονται δεν είναι πολλά.. είναι αν έχεις σταματημένο εγκέφαλο... και να σου ακούγεται δόκιμο να έχεις 10000 και να περιμένεις απλά να πάνε 11 σε 2 χρόνια..

Πραγματικά αντιδημιουργικό...

Δεν μιλάω φυσικά για ανθρώπους με τεράστια κεφάλαια που μπορούν να έχουν backup και το εκμεταλεύονται αλλα για κάποιον που έχει 10000 και θέλει να τα "αυγατίσει". 500 ευρώ το χρόνο είναι ε-λ-α-χ-ι-σ-τ-α σε αυτή την περίπτωση και με τίποτα δεν θεωρείται επένδυση...

Δημοσ.
κακα τα ψεμματα παιδια

Υπάρχει και τέτοιο πρόγραμμα στον ΟΑΕΔ? Πως λέγεται?

«Προώθηση νεανικής εγκληματικότητας»? :P

Δημοσ.
Seconded...

Και filos.. ΟΧΙ.. 500 ευρω για λεφτά που κάθονται δεν είναι πολλά.. είναι αν έχεις σταματημένο εγκέφαλο... και να σου ακούγεται δόκιμο να έχεις 10000 και να περιμένεις απλά να πάνε 11 σε 2 χρόνια..

Πραγματικά αντιδημιουργικό...

Δεν μιλάω φυσικά για ανθρώπους με τεράστια κεφάλαια που μπορούν να έχουν backup και το εκμεταλεύονται αλλα για κάποιον που έχει 10000 και θέλει να τα "αυγατίσει". 500 ευρώ το χρόνο είναι ε-λ-α-χ-ι-σ-τ-α σε αυτή την περίπτωση και με τίποτα δεν θεωρείται επένδυση...

Σταματημένο εγκέφαλο εσύ έχεις!;)

Όταν πάρα πολλοί άνθρωποι τα κρατάνε σε μετρητά ή τα έχουν σε λογαριασμούς όψεως με 0,10% τότε το 6% με 0 ρίσκο είναι πολύ καλό!!

Προφανώς, αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να το παίξει επιχειρηματίας και να τα επενδύσει κάποιου 1) πιο αποδοτικά και 2)πιο σίγουρα τότε ΟΚ συμφωνώ, όλοι αυτό θα κάναμε!Δεν μας είπες κάτι προτότυπο...

Οι τράπεζες πόσα νομίζεις ότι παίρνουν από τα δάνεια?Με 8% επιτόκιο (παράδειγμα) αν πάρεις δάνειο 10000 θα δώσεις στην τράπεζα 10800 τον πρώτο χρόνο. Δηλαδή 800 ? σε ένα χρόνο!

Για σένα τον ανοιχτόμυαλο η τράπεζα έχει σταματημένο εγκέφαλο, έτσι δεν είναι?

Όταν όμως αυτό το 8% προσφέρει ανατοκισμούς για αρκετά χρόνια το κέρδος είναι μεγάλο.

Και ξαναλέω.Η προθεσμιακή είναι πολύ καλή περίπτωση όταν δεν έχεις ανάγκη τα χρήματα για τρέχοντα έξοδα, και φυσικά δεν έχεις τη δυνατότητα να τα επενδύσεις "σε ευκαιρίες"

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις επενδυση αμα θες... ολοι εδω απλα ειναι υπαλληλοι σε καποια εταιρια η στο δημοσιο θες να σου δωσει επενδυτικες συμβουλες καποιος που δουλευει στο δημοσιο ? :o

Παντως αν βιαστεις εχουνε μεινει κατι χασισοκαλλιεργιες στη Γουανδαλουπη αν ενδιαφερεσαι! Και εχουμε εδω κατι τσατσαδες που ξεμειναν απο δουλεια αλλα και παλι δεν εχεις λεφτα...

Α κ κατι αλλο νομιζω καλυτερο ειναι να τα βαλεις στην τραπεζα αν δεν θα τα χρειαστεις οποτε αστους να λενε αυτους εδω καποιοι συμβιβαζονται και με τα λιγα απλα οσο πιο πολλα λεφτα παιζονται τοσο μεγαλυτερο ρισκο εμπεριεχει η επενδυση που θα κανεις οποτε κρατα τα!

α δεν μας ειπες τι επαγγελμα κανεις

Δημοσ.
Σταματημένο εγκέφαλο εσύ έχεις!;)

Όταν πάρα πολλοί άνθρωποι τα κρατάνε σε μετρητά ή τα έχουν σε λογαριασμούς όψεως με 0,10% τότε το 6% με 0 ρίσκο είναι πολύ καλό!!

Προφανώς, αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να το παίξει επιχειρηματίας και να τα επενδύσει κάποιου 1) πιο αποδοτικά και 2)πιο σίγουρα τότε ΟΚ συμφωνώ, όλοι αυτό θα κάναμε!Δεν μας είπες κάτι προτότυπο...

Οι τράπεζες πόσα νομίζεις ότι παίρνουν από τα δάνεια?Με 8% επιτόκιο (παράδειγμα) αν πάρεις δάνειο 10000 θα δώσεις στην τράπεζα 10800 τον πρώτο χρόνο. Δηλαδή 800 ? σε ένα χρόνο!

Για σένα τον ανοιχτόμυαλο η τράπεζα έχει σταματημένο εγκέφαλο, έτσι δεν είναι?

Όταν όμως αυτό το 8% προσφέρει ανατοκισμούς για αρκετά χρόνια το κέρδος είναι μεγάλο.

Και ξαναλέω.Η προθεσμιακή είναι πολύ καλή περίπτωση όταν δεν έχεις ανάγκη τα χρήματα για τρέχοντα έξοδα, και φυσικά δεν έχεις τη δυνατότητα να τα επενδύσεις "σε ευκαιρίες"

Συγχώρεσε με αλλα συνεχίζω να μην μπορώ να συνδέσω την λέξη επένδυση με την απόδοση των 500 ευρώ..

Ο σταματημένος εγκέφαλος δεν ήτανε "κακία" αλλα αναφορά στην έλλειψη δημιουργικότητας..

Οι τράπεζες (όπως είπα και παραπάνω) δεν έχουν να κάνουν με 10000ψωροευρώ.. Στα μεγέθη που κινούνται το 8% είναι καταπληκτικό...

Αλλα το θέμα είναι οτι τώρα δεν έχεις να κάνεις με μια εταιρεία ή με μια τράπεζα αλλα με κάποιον που θέλει να επενδύσει 10000?, ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω..

Στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίπτωση θεωρώ το κλείσιμο σε τράπεζα ατυχές...

Απλά όποιος ξεκίνησε το θέμα δεν ήταν σαφής ώστε να διευκρινήσει να θέλει να τα επενδύσει για να κάθονται.. να κυνηγήσει επιχείρηση.. να τα δουλέψει... να πάρει κάπου ποσοστά.. και διάφορα άλλα τέτοια γραφικά..

Δημοσ.

σερβιτορος ειμαι αλλα ειμαι 21 και θελω να τα ρισκαρω τωρα και ας τα χασω.

απλα τωρα με τουσ γονεις μου ειμαι και δεν εχω αναγκες

Δημοσ.
Συγχώρεσε με αλλα συνεχίζω να μην μπορώ να συνδέσω την λέξη επένδυση με την απόδοση των 500 ευρώ..

Οι τράπεζες (όπως είπα και παραπάνω) δεν έχουν να κάνουν με 10000ψωροευρώ.. Στα μεγέθη που κινούνται το 8% είναι καταπληκτικό...

Το ποσό που θα πάρεις έχει να κάνει με το ύψος της επένδυσης σου. Δεν μπορεί με 10 ψωροχιλιάρικα όπω είπες να θες να βγάζεις 20000 το χρόνο, δεν γίνεται, εκτός βέβαια και αν πέσεις σε ευκαιρία.Το ότι τα 500? σου φαίνονται λίγα, δεν εχει να κάνει με την επένδυση αυτή καθε αυτή, έχει να κάνει και με το κεφάλαιο που βάζεις.

Είπες ότι για τις τράπεζες αξίζει γιατί κινούνται σε άλλα μεγέθη!

Φυσικά!!

Όσο πιο πολλά χρήματα βάζεις τόσο πιο πολλά θα βγάλεις, αυτό δεν κάνει την επένδυση πιο συμφέρουσα όμως.

Το 6% παραμένει 6% ακόμα και αν βάλεις 1000 ή 10000000 ?

Επειδή οι τράπεζες "επενδύουν" μεγαλύτερο κεφάλαιο τις συμφέρει λες, και για μας με τα 10 ψωροχιλιάρικα δεν μας συμφέρει?

Γιατί δεν κρίνεις απευθείας το ποσοστό? Είναι καλό το 6% ή όχι? Μπορείς να βρεις καλύτερο? Αν ναι, προχώρα, αλλιως κλείστα, να είσαι και σίγουρος.

Δημοσ.

Αν δεν τα χρειαζεσαι αμεσα ....

Κοιτα και ψαξε για κανενα χωραφι - οικοπεδο - αγροτεμαχιο και αστο να βρισκεται .

Η Γη δεν ζηταει ΤΙΠΟΤΑ και οπου κι αν ειναι ολο και παιρνει αξια

Με 10.000 ευρω ολο και κατι θα υπαρχει απο 300 τμ - 1 στρεμα σε κανενα χωριο εξω απο την αθηνα ...

Συμφωνω με τους προλαλεισαντες οτι τα χρηματα απαξιωνονται στις Τραπεζες αφου ο μονος κερδισμενος ειναι η τραπεζα και μονο και με

ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...