Land_Of_Banania Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μετά από εγκατάσταση του ac3 filter είτε μόνο του είτε με κάποιο codec pack δε λειτουργούν τα πίσω ηχεία μου όταν βλέπω βίντεο. Έχω 4 ηχεία και woofer. Οτιδήποτε ρύθμιση να βάλω στο configuration του ac3 το πρόβλημα παραμένει. Από όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής βγαίνει ήχος μόνο από τα front, μόνο όταν βλέπω βίντεο. Μp3 παίζουν κανονικά και με τα 4 ηχεία. Το μόνο που λειτουργεί κανονικά αλλά δεν με βολεύει γιατί δεν μπορώ να εμφανίσω με τίποτα τους υπότιτλους (αυτό είναι άλλο ερώτημα που θα με ενδιέφερε να βρω απάντηση) είναι το VLC. Πείτε καμιά ιδέα, όπου και να έψαξα δε βρήκα λύση.. Tnx
Land_Of_Banania Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Κανένας που να ξέρει τίποτα?
gherudos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πίνακας Ελέγχου->Ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής->για προχωρημένους->Ηχεία->Ηχεία περιβάλλοντος ήχου 5.1 ή 7.1
Land_Of_Banania Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πίνακας Ελέγχου->Ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής->για προχωρημένους->Ηχεία->Ηχεία περιβάλλοντος ήχου 5.1 ή 7.1 Αν ήταν τόσο απλό δε θα πόσταρα ρε συ gherudos . Όπως γράφω και πιο πάνω πριν περάσω το ac3 ακούγεται κανονικά ο ήχος και από τα 4 ηχεία. Άρα την έχω κάνει τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Μάλλον δεν έχει τύχει σε πολλούς το πρόβλημα πάντως. Γιατί και με το Google δεν βλέπω καμιά τύχη..
gherudos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 κάνε απεγκατάσταση του AC3 codec,επίσης κάνε απεγκατάσταση όλων των video/audio codec και πέρασε μονάχα το Vista codec pack(κάνει και για ΧΡ μη σε ξεγελάει το όνομα) και θα είσαι ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.