Fidelio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Υπόψην μόλις γύρισα απόξω και έχω κοπανήσει κάτι dewars, ok ?: Εγώ προσωπικά το λουλούδι μου[/b'] το έδωσα....(...) Όντας μέσα σε κύκλο από πιτσιρίκες, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα ζμπρωξήματα ....(...) ΤΡΕΛΟ ΛΟΛ , ΤΡΕΛΟ ΛΕΜΕ ! --- Εντάξει λοιπον , μπορώ να αισθάνομαι μη-τύψεις όχι για το συγκεκριμένο target group που δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να προσηλωθω ( ) , αλλά γιατί μοιάζουν να προκαλούν χωρίς να το θέλουν τον ερωτόληπτο μέσα μου - λολ - καθώς και γιατί σαν ήμουν και γω νιός στα εικοσιδιό την γνώρισα σαν ήταν δεκατέσσερα.
damian1977 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Οπως τραγικα ελεγε και μια φιλη μου..ας πουμε πεταλουδα....'μου*ι μου εδωσε ο θεος,με αυτο ζω...αν μου ειχε δωσει μυαλο θα ημουν πυρηνικη φυσικος'.
Lomar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 πες της να το ψάξει γιατί μου φαίνεται πως και απο τα δυο της έδωσε...
De@th L0rd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι αλλά στους κύκλους των πιτσιρικιών εκτός απο αρρώστιες κυκλοφορούν και πολλά φίδια. Αυτό ακριβώς.Όλοι το παίζαν μαμιάδες στα 15 μέχρι 17 με αποτέλεσμα να μην έχουν δεί μ***ι από κοντά μεχρί τα 20+.Θυμάμαι τις τρελές φαφαριές που αράδειαζαν οι τότε μάγκες και λύνομαι στα γέλια.Χειρογλύκανο rulez σε τέτοιες ηλικίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.