phsonia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Να υποθέσω ότι επιβεβαιώνεστε για την επιλογή μέσα από τα βλέματα των άλλων...
Berolinezos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Φοβάμαι ότι καθημερινώς βομβαρδιζόμαστε από τόσο <<γυμνό>> που θα αρχίσει να μην μας προκαλεί αίσθηση το να βλέπουμε ένα γυναικίο σώμα πλέον.Το βλέπω και στον εαυτό μου και δεν θέλω να μου συμβεί,αλίμονο μας... Έχει ήδη συμβεί για το γυναικείο σώμα, δέν προκαλεί πλέον αίσθηση είναι κάτι που το πιστεύουμε κατα βάθος αλλά δέν το λέμε απο φόβο μήν μας περάσουν για συντηρητικούς.
Lucifer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει ήδη συμβεί για το γυναικείο σώμα, δέν προκαλεί πλέον αίσθηση είναι κάτι που το πιστεύουμε κατα βάθος αλλά δέν το λέμε απο φόβο μήν μας περάσουν για συντηρητικούς. Ανίκανοι γυναικολόγοι =(
Fidelio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Φοβάμαι ότι καθημερινώς βομβαρδιζόμαστε από τόσο <<γυμνό>> που θα αρχίσει να μην μας προκαλεί αίσθηση το να βλέπουμε ένα γυναικίο σώμα πλέον. ΛΟΛ , μην φοβάσαι αγαπητέ ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ αυτό. Cool - Θα στο θέσω λίγο διαφορετικά , όλη αυτή η υποτιθέμενη λαγνεία ας πουμε και η σεξουαλική καταπίεση προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από όλη αυτή την προκάληψη , για το γυμνό , την σεμνότητα και τον καθωσπρεπισμό. Αν είχαμε σε φυσιλογικό βαθμό εξυπηρετήσει σαν ειδος την σεξουαλική μας libido τότε δεν θα διψάγαμε για σεξ σαν του λύκους. Από κάπου εκεί μέσα πηγάζει και όλη αυτή η αντιφατικότητα για το ζήτημα, γυμνή γυναίκα = πουτάνα γυναίκα .
Lomar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ΛΟΛ , μην φοβάσαι αγαπητέ ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ αυτό. Cool - Θα στο θέσω λίγο διαφορετικά , όλη αυτή η υποτιθέμενη λαγνεία ας πουμε και η σεξουαλική καταπίεση προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από όλη αυτή την προκάληψη , για το γυμνό , την σεμνότητα και τον καθωσπρεπισμό. Αν είχαμε σε φυσιλογικό βαθμό εξυπηρετήσει σαν ειδος την σεξουαλική μας libido τότε δεν θα διψάγαμε για σεξ σαν του λύκους. Από κάπου εκεί μέσα πηγάζει και όλη αυτή η αντιφατικότητα για το ζήτημα, γυμνή γυναίκα = πουτάνα γυναίκα . ποτέ; νομίζω υπάρχει έρευνα που δείχνει οτι τα 15χρονα έχουν βαρεθεί το πορνό, ψάχνω για link. σε περίπτωση που είναι αστικός μύθος (και αυτό) ζητώ συγνώμη και το παίρνω πίσω...
Garnele Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 και αναρωτιέμαι εγώ τώρα, μήπως τα 15χρονα έχουν βαρεθεί το πορνό γιατί το βλέπουν από τα 10 τους και γαμπιπ από τα 12;
Fidelio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 (αν ισχύει αυτή η έρευνα , αν ισχύει γενικά αυτό που λες ..): Ναι οκ και εγώ λεω , μήπως είναι ελπιδοφόρο οτι τα 15χρονα βαρέθηκαν το πορνό , χωρις να εννοώ οτι αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να εκδηλώσουν την ερωτική τους πλευρά; Η επιθυμία για ερωτικό συντροφό δεν σβήνει , μπορεί οκ να αλλάξει μορφή έκφρασης - αλλά η επιθυμία γενικότερα είναι θεμελιακή της ίδιας μας της ύπαρξης - ΑΝ δε υπήρχε αυτό τότε πολύ απλά ΠΑΠΑΛΑ ! :-p
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ...εγώ πάλι, γιατί έχω την αίσθηση πως τα σημερινά 15χρονα δεν έχουν εξελιχθεί σε ώριμους εραστές, αλλά απλά καπνίζουν μπάφους και παίζουν pro ;
Heatspreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Να υποθέσω ότι επιβεβαιώνεστε για την επιλογή μέσα από τα βλέματα των άλλων... Μπορείς να το πεις και έτσι. Γενικά όταν κυκλοφορείς μία μπάνικη γκόμενα αισθάνεσαι αλλιως...
blashyrkh+ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ...εγώ πάλι, γιατί έχω την αίσθηση πως τα σημερινά 15χρονα δεν έχουν εξελιχθεί σε ώριμους εραστές, αλλά απλά καπνίζουν μπάφους και παίζουν pro ; η κοινωνια εχει αλλαξει τοσο απο τα χρονια που 15 χρονων ο αλλος ειχε 100 προβατα και 3 παιδια αλλα η σεξουαλικη ωριμοτητα ειναι πιο πολυ θεμα πειρας και αν απο τα 15 αρχιζεις το σπρωξιμο στα 20 που ο πατερας σου ηταν παρθενος εσυ ξερεις πως να συμπεριφερθεις.Με την προυποθεση οτι δεν εχεις κολλησει κανα Aids
Fidelio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ..να σας ρωτήσω κάτι ρε παίδες , το οτι τα 15χρονα κάνουν σεξ είναι ας πούμε ένα μετρήσιμο γεγονός ή απλώς το λέτε όπως λέμε φερ' ειπείν "όλες οι γυναίκες είναι πουτ.. " :-p Για κάτσε , γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια ..ξέρει κάνεις να μας πει ; (παρακαλώ μόνο σοβαρές τοποθετήσεις , λολ)
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ προσωπικά το λουλούδι μου το έδωσα στα 16. Τώρα από όσους εφήβους ξέρω και ήξερα, σε γενικές γραμμές τα κορίτσια ξεκινούν πιο νωρίς τις σεξουαλικές επαφές απ' ότι τα αγόρια (και αυτό επειδή κατά κανόνα κάνουν σχέσεις με μεγαλύτερους/εμπειρότερους) . Τώρα για την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής μεταξύ εφήβων, σίγουρα υπάρχει προθυμία αλλά όχι εμπειρία η οποία αποκτάται σε βάθος χρόνου. Εγώ ας πούμε δεν ήξερα καν πώς φοράνε το προφυλακτικό (τόσο τράγος). Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρεπει να νομίζουμε οτι σε ηλικία 15 ετών όλα τα αγόρια είναι Γκουζγκούνηδες και τα κορίτσια Τζένες Τζέμισον. Οι περισσότεροι/ες ξεκινούν μετά τα 16-17.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 . Οι περισσότεροι/ες ξεκινούν μετά τα 16-17. Καπου εκει ισως και λιγο πιο πανω ειδικα για τα αγορακια (18-19) αλλά αν βαλεις αυτους που ξεκινησαν νωρις ο μ.ο. πρεπει να ειναι τα 17...
Garnele Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Όντας μέσα σε κύκλο από πιτσιρίκες, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα ζμπρωξήματα ξεκινάνε πολύ νωρίτερα απ' όσο θέλετε να πιστεύετε μερικοί ή από το πότε μοιράσατε τα λουλούδια σας. Άξιο αναφοράς εδώ είναι το ότι προ διετίας φίλος πέφτει από το ποδήλατο περιμένοντας σε ένα καρτοτηλέφωνο τη σειρά του μετά την εξαιρετική ατάκα "ε και τι περίμενε, 12 χρονών να με βρει παρθένα;" Ενημερώστε (και όχι μαζέφτε) τις κόρες σας, κυκλοφορούν αρρώστιες. Καλό σας βράδυ =)
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι αλλά στους κύκλους των πιτσιρικιών εκτός απο αρρώστιες κυκλοφορούν και πολλά φίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.