Προς το περιεχόμενο

Γυμνή φωτογράφιση

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
(...)Προσωπικά τη θεωρώ απίστευτο θηλυκό τη Σάσα, όσον αφορά την βιολογική της παρουσία στον πλανήτη. Και τις φωτογραφήσεις της έτι θηλυκότερες. Τέχνη όμως δεν τις θεωρώ, όσο κι αν είναι καλαίσθητες. Με την ίδια λογική που μια καφετιέρα της Braun μπορεί να σου φάει το βλέμμα για κανένα 10λεπτο - αλλά δεν είναι τέχνη. Πορνό δε μπορεί να μην είναι, αλλά δεν παύει και να είναι απλά εμπόριο ομορφιάς. Να ψοφήσει πρώτα ο φωτογράφος που κάνει αυτή τη δουλειά στην ψάθα, να αναγνωρίσει μετά ο κόσμος όλος την "τέχνη" του, και τα λέμε. (...)

ΖΟΝΓΚ ! got ya motherfucker ( λολ σόρυ , αλλά με ενέπνευσε ο Lucifer περι εμσι σε άλλο τοπικ- οκ ξεχασέτο ) , σοβαρά τώρα αλλά , τι είναι τέχνη και τι δεν είναι τέχνη ακόμα και όταν μιλάμε για εξώφυλο πορνογραφικού περιοδικού δεν είμαστε σε θέση να καθορίσουμε στον αιώνα τον άπαντα ! Διάλεξε την κουρτίνα νούμερο 1 ή 2 ! :-)

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΖΟΝΓΚ ! got ya motherfucker ( λολ σόρυ , αλλά με ενέπνευσε ο Lucifer περι εμσι σε άλλο τοπικ- οκ ξεχασέτο ) , σοβαρά τώρα αλλά , τι είναι τέχνη και τι δεν είναι τέχνη ακόμα και όταν μιλάμε για εξώφυλο πορνογραφικού περιοδικού δεν είμαστε σε θέση να καθορίσουμε στον αιώνα τον άπαντα ! Διάλεξε την κουρτίνα νούμερο 1 ή 2 ! :-)

"...Ο παναισθητισμός είναι αφελής και ξεπερασμένη άποψη Χλέμπουρα...Είναι φοβερό πόσο πίσω είσαι σε μερικά θέματα..."

Αρκας, Show Business

...ράιτ μπακ ατ για, μάδαφάκα :P

Δημοσ.
"...Ο παναισθητισμός είναι αφελής και ξεπερασμένη άποψη Χλέμπουρα...Είναι φοβερό πόσο πίσω είσαι σε μερικά θέματα..."

Ωφεμελιστικές θεωρίες , είναι και αυτό μια μορφή τέχνης για να απορρίπτεις την τέχνη ;;;; ενδιαφέρον , αφου το λέει και Αρκάς ! :P

Δημοσ.

κοπελα που σεβεται τον εαυτο της και θελει να την βλεπουν ως κατι περισσοτερο απο 2 βυζακια και ενα ***νακι που περπαταει, δεν μοστραρει τα προσοντα της με χυδαιο τροπο ΤΕΛΟΣ

αλλο καλλιτεχνικη η αισθησιακη φωτογραφιση και αλλο φατε ματια ψαρια - δεν χανω ευκαιρεια να τα βγαλω στην φορα για να αποκομισω χ οφελοι με χ τροπους,υπαρχουν ποιο αξιοπρεπεις αλλα και ποιο δυσκολοι βεβαιως τροποι για να βγαλεις λ7

το ζητημα βεβαια ειναι πως διαολο οριζει και ξεχωριζει κανεις την τεχνη απο την τσοντα, ε εδω ειναι θεμα παιδειας,μορφωσης,κουλτουρας και στην τελικη καθαρα προσωπικη υποθεση

κανενα προβλημα με το τι κανει ο αλλος με το σωμα του και πως διαχειριζεται τον εαυτο του, ο καθενας μας απευθυνεται στους ομοιους του τελικα

Δημοσ.
το ζητημα βεβαια ειναι πως διαολο οριζει και ξεχωριζει κανεις την τεχνη απο την τσοντα, ε εδω ειναι θεμα παιδειας,μορφωσης,κουλτουρας και στην τελικη καθαρα προσωπικη υποθεση
Χμ, δεν θα ήταν πιο εύκολο για σένα να αναρωτηθείς πως θα μπορούσες να ξεχωρίσεις με βάση τα δικά σου κριτήρια αισθητικής , τον αποδεκτό από τον μή αποδεκτό τρόπο έκφρασης ; Λογικά αυτό θα ήταν προσωπική σου υπόθεση όπως λες και αυτό το λέω για να μην πέφτεις στην λούμπα που ο ίδιος ανοίγεις αναφορικά με ορισμούς για την Τέχνη.

μπορείς να μου περιγράψεις περιεκτικά χρησιμοποιώντας το λόγο σου όμως , τι είναι η αισθησιακή φωτογράφηση ...για σένα;

Δημοσ.
Χμ, δεν θα ήταν πιο εύκολο για σένα να αναρωτηθείς πως θα μπορούσες να ξεχωρίσεις με βάση τα δικά σου κριτήρια αισθητικής , τον αποδεκτό από τον μή αποδεκτό τρόπο έκφρασης ; Λογικά αυτό θα ήταν προσωπική σου υπόθεση όπως λες και αυτό το λέω για να μην πέφτεις στην λούμπα που ο ίδιος ανοίγεις αναφορικά με ορισμούς για την Τέχνη.

μπορείς να μου περιγράψεις περιεκτικά χρησιμοποιώντας το λόγο σου όμως , τι είναι η αισθησιακή φωτογράφηση ...για σένα;

Αφου καταλαβαινεις τα γραφομενα μου γιατι επιμενεις να βγαζεις λαθος συμπερασματα?

λεω ξεκαθαρα, τελικα το τι ειναι και δεν ειναι τεχνη ειναι προσωπικη υποθεση και εξαρταται κυριως αλλα οχι μονο απο το ποσο εχει καποιος "ταισει" το πνευμα του και απο τον ιδιο τον ψυχισμο του,δεν εδωσα πουθενα ορισμο της τεχνης στο παραπανω ποστ

για εμενα προσωπικα λοιπον ομως αφου σε ενδιαφερει, τεχνη ειναι οτιδηποτε μου γεννα συναισθηματα και οχι σωματικα υγρα:-D

αισθησιακη φωτογραφιση ειναι οποιαδηποτε ξυπνα ερωτικη διαθεση χωρις να ξεπουλα εχοντας παραλληλα μια καποια αισθητικη και οχι η απλη εκθεση ενος ωραιου σωματος

ξαναλεω επισης για να μην παρεξηγηθω οτι γουσταρω γυμνο, απλα καποια ειναι εκπορνευση και προοριζονται μονο για οταν εχεις εξαψεις και αλλα ειναι αισθητικα ομορφα και αξιοπρεπη για το μοντελο

Δημοσ.

Το τι είναι τέχνη και τι δεν είναι ΔΕΝ είναι προσωπική υπόθεση όμως- προσωπική υπόθεση ειναι οι αισθητικές επιλογές , πως να το κάνουμε δηλαδή - μου αρέσει που το ξεκαθαρίζεις κιόλας. Σε κάθε περίπτωση ,δεν ξέρω για ποιά σωματικά υγρά μιλάς συγκεκριμένα, ωστόσο γενικότερα χωρίς αυτήν την χημεία, συναισθήματα ΔΕΝ γεννιούνται, ητοι λειτουργείς ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και με έναν λάτρη πορνογραφικών υλικών. Η πορνεία - και βέβαια είναι κλισέ να πω πόσο παράδοξο είναι να ξεκινάς να συζητάς για γυμνό εξώφυλο και να καταλήγεις στις τσόντες- ανέκαθεν εξυπηρετεί κάποιες ανάγκες είτε σου αρέσει είτε όχι και ο ρόλος αυτός στο φαινόμενο έχεις τις ρίζες του ακόμα πιο πίσω απο την προιστορία - και είναι ΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ και σίγουρα είναι και ΤΕΧΝΗ , take it or leave it μην αρχήσεις πάλι τις υπεκφυγές δεν προσπαθούμε να σου πουλήσουμε πορνοταινίες ή να σου πασάσρουμε κάποιο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ !

:P

Δημοσ.
Το τι είναι τέχνη και τι δεν είναι ΔΕΝ είναι προσωπική υπόθεση όμως- προσωπική υπόθεση ειναι οι αισθητικές επιλογές , πως να το κάνουμε δηλαδή - μου αρέσει που το ξεκαθαρίζεις κιόλας. Σε κάθε περίπτωση ,δεν ξέρω για ποιά σωματικά υγρά μιλάς συγκεκριμένα, ωστόσο γενικότερα χωρίς αυτήν την χημεία, συναισθήματα ΔΕΝ γεννιούνται, ητοι λειτουργείς ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και με έναν λάτρη πορνογραφικών υλικών. Η πορνεία - και βέβαια είναι κλισέ να πω πόσο παράδοξο είναι να ξεκινάς να συζητάς για γυμνό εξώφυλο και να καταλήγεις στις τσόντες- ανέκαθεν εξυπηρετεί κάποιες ανάγκες είτε σου αρέσει είτε όχι και ο ρόλος αυτός στο φαινόμενο έχεις τις ρίζες του ακόμα πιο πίσω απο την προιστορία - και είναι ΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ και σίγουρα είναι και ΤΕΧΝΗ , take it or leave it μην αρχήσεις πάλι τις υπεκφυγές δεν προσπαθούμε να σου πουλήσουμε πορνοταινίες ή να σου πασάσρουμε κάποιο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ !

:P

αδερφε μου δεν ξερω πως την εχεις δει την δουλεια και δεν με ενδιαφερει κιολας αλλα ξεχωρισε την στυση απο την τεχνη και μετα τα λεμε

Δημοσ.

Τα όρια μεταξύ του αποδεκτού ή μή τρόπου έκφρασης υπάρχουν στην νομοθεσία, δείτε το αντίστοιχο άρθρο περί δημοσίας αιδούς ώστε να μάθετε αναλυτικά ποιά σημεία του σώματος πρέπει να είναι καλυμμένα.

Είναι γνωστά σε όλους σας αφού είναι το ποινικό αδίκημα με τις λιγότερες παραβιάσεις απόλα τα υπόλοιπα, ίσως και μηδενικές με εξαίρεση τα περιοδικά.

Δημοσ.

Ποινικό αδίκημα η γυμνότητα , ο χριστός και η παναγία , ποιός νόμος το λέει αυτό να κάνουμε επερώτημα ευθύς αμέσως ! :P

Δημοσ.

@Berolinezos

Εντάξει τώρα ρε φίλε τι ήταν αυτό που είπες? Παράνομο είναι να σε δω στο δρόμο και να σε πω μαλάκα, θα μου κάνεις μήνυση?

Ντάξει είναι κουκλάρες οι κοπέλες αυτές άλλες έξυπνες, άλλες χαζές, άλλες με προσωπικότητα, άλλες χωρίς, άλλες καλλιεργιμένες με παιδεία, άλλες ντουβάρια και όλοι όσοι τις κράζουν τραβάνε μαλακία για πάρτη τους.

Απλά το κακό είναι ότι γίνεται πολύ προβολή. Για τις Πορνοστάρς στις τσόντες που όλοι ξέρουμε γιατί δεν γίνεται λόγος? Απλά επειδή αυτές (πορνοσταρσς) είναι σε ένα συγκεκριμένο σημείο και χώρο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Προβάλουν τα βυζιά τους και το κώλο τους καθαρά για ηδονή, ενώ οι κοπέλες αυτές πουλάνε εκτός από αυτό και ένα ψεύτικο κυριλίκι και ότι κάποιες είναι από υψηλή τάξη με συνεχόμενη προβολή στα Media και στα κουτσομπολίστικα κανάλια.

Με λίγα λόγια το πρόβλημα νομίζω για όλους εδώ δεν είναι ότι φωτογραφίζονται γυμνές, αλλά το ότι γίνεται πολύς ντόρος γι' αυτές, όχι για τα βυζιά τους, αλλά για το ψευτοκιριλίκι τους.

Δημοσ.

Φοβάμαι ότι καθημερινώς βομβαρδιζόμαστε από τόσο <<γυμνό>> που θα αρχίσει να μην μας προκαλεί αίσθηση το να βλέπουμε ένα γυναικίο σώμα πλέον.Το βλέπω και στον εαυτό μου και δεν θέλω να μου συμβεί,αλίμονο μας...

Δημοσ.

Βρε παληκάρια το διαβάζω το θέμα με προσοχή και ασπάζομαι τις γνώμες σας...Λύστε μου όμως το εξής :

Αν συνοδεύετε μια κοπέλα που έχει "ντυθεί" κάπως και της πάει, χωρίς να τα έχει πετάξει όλα έξω, και στο περασμά σας τα αγοράκια τη πρόσεχαν (από χόμπι ή γιατί έχει κάτι αισθητικά όμορφο πάνω της) πως θα νιώθατε ?

Δημοσ.
Βρε παληκάρια το διαβάζω το θέμα με προσοχή και ασπάζομαι τις γνώμες σας...Λύστε μου όμως το εξής :

Αν συνοδεύετε μια κοπέλα που έχει "ντυθεί" κάπως και της πάει, χωρίς να τα έχει πετάξει όλα έξω, και στο περασμά σας τα αγοράκια τη πρόσεχαν (από χόμπι ή γιατί έχει κάτι αισθητικά όμορφο πάνω της) πως θα νιώθατε ?

καλα εως αδιαφορα αναλογως το mood

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...