Προς το περιεχόμενο

Γυμνή φωτογράφιση

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποια αξιοπρέπεια, όταν είσαι γυμνός χάνεις την αξιοπρέπειά σου;

Τα ρουχαλάκια σου σου προσδίδουν το κύρος εσένα;

Και όχι, δεν εννοώ να τα βγάλει η χ ψ υπεργκόμενα και να ποζάρει με ανοιχτά πόδια και 45792639058 δονητές στα χέρια, εδώ μιλάμε για γυμνό. Πχιουρ και αγνό γυμνό. (άλλο γυμνό και άλλο τσόντα, τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά ε;)

Ακόμη και τη γύμνια της Εύας ξεπεράσανε το μεσαίωνα, εσείς στην Τζούλια κολλήσατε;

Και γιατί, τι έχει η κόκα; =ρ

το έγραψα και πριν, οπότε απλά θα το παραθέσω.

το να εκδίδεις το σώμα σου (έστω και για μπανιστήρι) για χρήματα, ικανοποιώντας τις σεξουαλικές ορέξεις αυτού που πληρώνει λέγεται πορνεία. προσωπικά δε θεωρώ οτι πρέπει να τιμωρείται κάποιος για αυτό, αλλά η κοινωνία να αποτρέπει (μέσω της παιδείας) τέτοιες συμπεριφορές/καταστάσεις κτλ.

το να παρουσιάζεις γυμνό το σώμα σου για διαμαρτυρία/γούστο/χαβαλέ/ερωτική συνεύρεση κτλ δν είναι κάτι που αφορά τους υπόλοιπους. αν αυτό τελικά καταλήξει προϊόν εκμετάλλευσης, φταίει (άρα και κατηγορείται) αυτός που κερδοσκόπησε (με τον οποιονδήποτε τρόπο) εις βάρος του υποκείμενου (γαμάτη λέξη :P) και οχι το θύμα (το τελευταίο πηγαίνει για τα κοριτσάκια στα βίντεο).

τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη και οχι κάποια αντικειμενική αλήθεια, επίσης θεωρώ υποκρισία να κράζει κάποιος κάτι, αλλά παρόλα αυτά να το υποστηρίζει εμπρακτα (δλδ κράζω τη φωτογράφηση, αγοράζω όμως το περιοδικό).

προς τους σαρκασμός-Obscure References-lovers: πλάκα έχει αυτό που κάνετε, μέχρι να καταντήσει κουραστικό, επειδή πολύ απλά παραφράζεται αυτά που γράφουμε κάτω απο το κομπλεξικό-ειστε-όλοι-πουριτανοί-και-μονο-εμείς-νοιώθουμε πρίσμα.

ps: δεν είπα κατι για το γυμνό, εγώ μίλησα για την εκμετάλλευση του γυμνού και γενικότερα του έρωτα, δλδ την εμπορευματοποίηση ενός βασικού ανθρώπινου στοιχείου. δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, αλλά είναι καλύτερο απο το να παρεξηγούμαι :-)

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εφτά σελίδες συζήτηση για προσπέκτους κρεοπωλείων.

Πόσο περισσότερο να υπερτιμηθεί ένα ζεύγος μαστών και κάνα δυο καμπύλες;

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι...σε 10 χρονια αν το περιοδικο αυτο πεσει στα χερια του παιδιου της κοπελας,η ακομα στα χερια των φιλων του παιδιου της κοπελας δεν θα ειναι πολυ πολυ ασχημο?

Δημοσ.

ps: δεν είπα κατι για το γυμνό, εγώ μίλησα για την εκμετάλλευση του γυμνού και γενικότερα του έρωτα, δλδ την εμπορευματοποίηση ενός βασικού ανθρώπινου στοιχείου. δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, αλλά είναι καλύτερο απο το να παρεξηγούμαι :-)

Μναι, η αλήθεια είναι ότι δεν μελέτησα προσεκτικά τις υπόλοιπες σελίδες.

Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι άλλο η γυμνή φωτογράφηση με τα ματζαφλάρια και άλλο η αισθησιακή -ΑΠΛΑ και ΜΟΝΟ- γύμνια.

Με το να φωτογραφίζεται μια γυναίκα γυμνή δε σημαίνει ότι θέλει τα λεφτά.

Να, για παράδειγμα εγώ, όταν αποφάσισα να κάνω γυμνό μου είπε ο μπαμπάς να περιμένουμε μερικά χρόνια, να φτάσει και η αδερφή μου στα 16 και να την κάνουμε μαζί.

Και αυτό γιατί θα είναι ωραιότερο ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ.

Τέλος, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μιλάμε καν για εκμετάλλευση ε.

Δε νομίζω να πήγανε πολλές να φωτογραφηθούν με το ζόρι ούτε να το έκαναν αγγαρεία. Και όχι, δεν το θεωρώ κατακριτέο να θέλει μια γυναίκα να συμπληρώνεται και να ολοκληρώνεται μέσω της ματαιοδοξίας της. Το πρόβλημα ξεκινάει από αλλού ούτως ή άλλως.

Δημοσ.
Να, για παράδειγμα εγώ, όταν αποφάσισα να κάνω γυμνό μου είπε ο μπαμπάς να περιμένουμε μερικά χρόνια, να φτάσει και η αδερφή μου στα 16 και να την κάνουμε μαζί.

Ψήσου να τα ξαναβρούμε.

Δημοσ.
Ψήσου να τα ξαναβρούμε.

Ορίστε.

Για να μη λέτε ότι δεν τις (μας;) παίρνουν στα σοβαρά και δεν τις (μας) θέλουν για σχέση =ρ

Δημοσ.

garnele οταν μιλάω για εκμετάλλευση αναφέρομαι σε κοπέλες που κάνουν φωτογράφηση και κονσομασιον σε επαρχιακά μπαράκια και βίζιτες σε ακριβα ξενοδοχεία και βγαίνουν στη tv για να ρεζιλευτούν και να αποθεωθούν ταυτόχρονα για το μυαλό και το σώμα τους.

αυτό θεωρώ εκμετάλλευση. δλδ τα ποσοστά του ατζέντη στο διασυρμό της κοπέλας και δεν είναι όλες οι κοπέλες (και οι άντρες) που δουλεύουν σαν μοντέλα σε αυτή τη κατάσταση.

γιατί δλδ μια γκομενάρα να μη μπορεί να γίνει αστροφυσικός; γιατί μόλις την δει στα 14 της ενα τέτοιο ατζεντολαμόγιο στη καφετέρια με τους φίλους της να της πετάξει το δελεάρ και να τη διαφθείρει;

δε λέω οτι είναι λάθος, προσωπικά χέστηκα για το τι είναι, απλά θεωρώ οτι αυτό είναι στέρηση επιλογής. δλδ το να κάνω μονο γυμνό, μόνο να λέω χαζομάρες, μόνο να προκαλώ και μόνο να με πληρώνουν χωρίς να έχω άλλες προοπτικές στη ζωή μου, είναι σαν να αυτο-στερούμε των δυνατοτήτων μου - πνευματικός ακροτηριασμός.

Δημοσ.

Εγώ πάραυτα αναρωτιέμαι , αν το πρόβλημα είναι στην σκοπιμότητα του γυμνού απο το playboy (το οτι είναι κατι μεμπτό να βγαίνουν φράγκα απο αυτήν την ιστορία) τότε τι μπορούμε να πουμε για αυτούς που το αγοράζουν; Δηλαδή μου κάνει εντύπωση όταν πάντα το θέμα ξεκινάει ως εξής :

" αυτές οι πουτάν.. , που βγαίνουν στα περιοδικά και οι τσούλες , ναι αυτές ...μπράβο να τις χαίρονται οι πατεράδες τους." ενώ το πιο ελπιδοφόρο θα ήταν να ξεκινήσει κάπως έτσι:

" αυτοι οι τρόμπες που αγοράζουν αυτά τα περιοδικά , ...μπλα μπλα και έχω ένα φίλο που έχει όλα τα τευχη και πετάει τα λεφτά του και ... " <--- σημειωτέων οτι κανονικά εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν ,στο κάτω κάτω αν είναι να το χοντρίνουμε και λίγο, ακόμα και η πορνεία μπορεί να έχει κάποιο στυλ , αλλά ας το αφήσουμε τώρα ....αυτό :P

Ολο φταίνε οι εκδότες , οι μαστροποί και η ΚΕΝΩΝΙΑ ΝΑ ΟΥΜΕ ! :-D

Λοιπον ξέρω ένα πολύ καλό πορταλ με γυμνό χωρίς ματζαφλάρια και προστιχιές (λολ) , να ποστάρω λινκ ; είναι πολύ καλό, μιλάω σοβαρα.

Δημοσ.

κούραση.... το thread και οι απόψεις των μελών απλώς ανακυκλώνονται. οκ όλοι είπαμε τα ίδια και τα ίδια, όλοι συμφωνήσαμε, απο εδώ και πέρα μόνο decadance και f(l)ame μπορεί να είναι η μοίρα αυτού του thread...

Δημοσ.
επειδή αναφέρθηκε για τις κρύες νύχτες του χειμώνα...

έχω μια απορία...

μα καλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που την χειρωνακτική την κάνουν με έντυπο μέσο? :P

Δεν είναι όλοι μέσα στη τεχνολογία με Internet και ωραία πιπεράτα Sites... ;)

αδερφε μου τα παντα ειναι στο μυαλο μας τελικα

για κανα φουτσο καλες ειναι μετα τις βαριεσαι και σε κουραζουν απιστευτα, δεν φτιαχνονται ολοι με τα ιδια πραγματα;)

Αυτό δεν συμβαίνει επειδή είναι όμορφες οι συγκεκριμένες. Μπορεί να συμβεί και με τη Γεωργία που μένει λίγο παρακάτω.

Εφτά σελίδες συζήτηση για προσπέκτους κρεοπωλείων.

Πόσο περισσότερο να υπερτιμηθεί ένα ζεύγος μαστών και κάνα δυο καμπύλες;

Όλα σε αυτή τη ζωή γύρω από αυτό γυρίζουν και για τις γυναίκες όλα γυρίζουν γύρω από έναν "άξονα".... ;););););););)

garnele οταν μιλάω για εκμετάλλευση αναφέρομαι σε κοπέλες που κάνουν φωτογράφηση και κονσομασιον σε επαρχιακά μπαράκια και βίζιτες σε ακριβα ξενοδοχεία και βγαίνουν στη tv για να ρεζιλευτούν και να αποθεωθούν ταυτόχρονα για το μυαλό και το σώμα τους.

Το πρόβλημα είναι η καιμένη Μπάστα που την εκμεταλεύονται!? Αυτή γουστάρει πάρα πολύ που όλος ο κόσμος τη γουστάρει. Αν εσύ ήσουν Playboy, δεν θα γούσταρες να έβγενες έξω και να έπρεπε να φοράς κλειδαριά στο επίμαχο σημείο?

Δημοσ.

Ο ατζέντης δέν φταίει σε τίποτα άν κάθε τσουλίτσα γουστάρει να δείξει τα βυζιά της δημόσια επι οικονομικής αμοιβής, και να αρνηθεί αυτός κάποιος άλλος θα βρεθεί στην θέση του οπωσδήποτε αφού είναι επιθυμία δική της. Δέν είναι κανένα δεκάχρονο χωρίς μυαλό που παρασύρθηκε μετά απο πολύ μεγάλη πλύση εγκεφάλου τα έχει τετρακόσια να κρίνει άν κάνει καλά ή όχι.

Δημοσ.
Ο ατζέντης δέν φταίει σε τίποτα άν κάθε τσουλίτσα γουστάρει να δείξει τα βυζιά της δημόσια επι οικονομικής αμοιβής, και να αρνηθεί αυτός κάποιος άλλος θα βρεθεί στην θέση του οπωσδήποτε αφού είναι επιθυμία δική της. Δέν είναι κανένα δεκάχρονο χωρίς μυαλό που παρασύρθηκε μετά απο πολύ μεγάλη πλύση εγκεφάλου τα έχει τετρακόσια να κρίνει άν κάνει καλά ή όχι.

βλέπω έχεις σφαιρική άποψη επι του θέματος και έχεις πλήρη επίγνωση για τη κατάσταση που επικρατεί :rolleyes:

Ο ατζέντης δέν φταίει σε τίποτα
Θεϊκό.
Δημοσ.
Εντάξει τώρα σίγουρα κάποιοι θα πέσουνε να με φάνε λέγοντας "τι θέμα είναι αυτό" και "τι post είναι αυτό που άνοιξε ο τύπος"και άλλα τέτοια.Ίσως να χουνε και δίκιο αυτοί που θα το πούνε αλλά εμένα πάντα μου προξενεί εντύπωση ,και θα θελα να το συζητήσω με κάποιον.Το θέμα λοιπόν έχει να κάνει με το εξής:

Εκεί που καθόμουν και έβλεπα διαφημίσεις στη τηλεόραση βλέπω και τη διαφήμιση του περιοδικού playboy.Δε θυμάμαι ποια κούκλα ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού ,πάντως ήταν πολύ ωραία!!Η φωτογράφιση της και στο εξώφυλλο αλλά και στις σελίδες του περιοδικού εννοείται ιδιαίτερα αποκαλυπτική (σχεδόν,σχεδόν λέω όπως τη γέννησε η μαμά της).Αφού τη χάζεψα λοιπόν τη κοπελιά (δε λέω χάρμα οφθλαμών ήταν) μου δημιουργήθηκε η εξής απορία (όχι μόνο για τη συγκεκριμένη αλλά για όλες που έχουν κάνει τέτοιου είδους φωτογράφιση).

Εντάξει σίγουρα η χρηματική αμοιβή που παίρνουν είναι πολύ μεγάλη.Επίσης σίγουρα κάποιες θα νιώθουν ωραία που κερδίζουν το θαυμασμό του αντρικού πληθυσμού.Αλλά ρε παιδί μου,απ την άλλη σκέφτομαι και λέω,η οποιαδήποτε κοπελιά που φωτογραφίζεται δεν "κολάει" καθόλου στο ότι τις φωτογραφίες θα τις δει και ο πατέρας της ,η μάνα της ή ο αδερφός της;Σκεφτείτε δηλαδή είναι σα να πηγαίνει το περιοδικό στο πατέρα της και να του λεέι "Μπαμπά κοίτα!Δεν έχω ωραίο βυζί;"

Δε ξέρω εγώ πάντως δε θα ένιωθα και τόσο όμορφα αν η κόρη μου (που δεν έχω ) ή η αδερφή μου γινόταν εξώφυλλο σε ένα τέτοιο περιοδικό.

Το θέμα είναι λίγο περίεργο αλλά θα θελα να διαβάσω και δικές σας απόψεις.Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

Συμφωνώ με όσα λές.

Το να δείχνεισ το σώμα σου μεν, δέν είναι τπτ κακό όμως το να το δείχνεις

προκλητικα...είναι... γιατί μερικές το παρακάνουν και μετα φταίνε οι βιαστες...

Δημοσ.
Εντάξει τώρα σίγουρα κάποιοι θα πέσουνε να με φάνε λέγοντας "τι θέμα είναι αυτό" και "τι post είναι αυτό που άνοιξε ο τύπος"και άλλα τέτοια.Ίσως να χουνε και δίκιο αυτοί που θα το πούνε αλλά εμένα πάντα μου προξενεί εντύπωση ,και θα θελα να το συζητήσω με κάποιον.Το θέμα λοιπόν έχει να κάνει με το εξής:

Εκεί που καθόμουν και έβλεπα διαφημίσεις στη τηλεόραση βλέπω και τη διαφήμιση του περιοδικού playboy.Δε θυμάμαι ποια κούκλα ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού ,πάντως ήταν πολύ ωραία!!Η φωτογράφιση της και στο εξώφυλλο αλλά και στις σελίδες του περιοδικού εννοείται ιδιαίτερα αποκαλυπτική (σχεδόν,σχεδόν λέω όπως τη γέννησε η μαμά της).Αφού τη χάζεψα λοιπόν τη κοπελιά (δε λέω χάρμα οφθλαμών ήταν) μου δημιουργήθηκε η εξής απορία (όχι μόνο για τη συγκεκριμένη αλλά για όλες που έχουν κάνει τέτοιου είδους φωτογράφιση).

Εντάξει σίγουρα η χρηματική αμοιβή που παίρνουν είναι πολύ μεγάλη.Επίσης σίγουρα κάποιες θα νιώθουν ωραία που κερδίζουν το θαυμασμό του αντρικού πληθυσμού.Αλλά ρε παιδί μου,απ την άλλη σκέφτομαι και λέω,η οποιαδήποτε κοπελιά που φωτογραφίζεται δεν "κολάει" καθόλου στο ότι τις φωτογραφίες θα τις δει και ο πατέρας της ,η μάνα της ή ο αδερφός της;Σκεφτείτε δηλαδή είναι σα να πηγαίνει το περιοδικό στο πατέρα της και να του λεέι "Μπαμπά κοίτα!Δεν έχω ωραίο βυζί;"

Δε ξέρω εγώ πάντως δε θα ένιωθα και τόσο όμορφα αν η κόρη μου (που δεν έχω ) ή η αδερφή μου γινόταν εξώφυλλο σε ένα τέτοιο περιοδικό.

Το θέμα είναι λίγο περίεργο αλλά θα θελα να διαβάσω και δικές σας απόψεις.Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

...και που έφτασε το θέμα :

Στο αν καλώς κάνουν ό,τι κάνουν τα εν λόγω θηλυκά.

Μπερδεύτηκε κάπου και η Monroe (έχω btw την εντύπωση ότι την φωτογράφηση α)την έκανε ΠΡΟ της γνωστής δημοσιότητας που ακολούθησε β)ούτε καν προοριζόταν για το γνωστό περιοδικό. Παίζει να ήταν petty cash η πληρωμή, απλά για pin-up φωτός, τότε που δεν την ήξερε καν η θετή της μάνα. Το πλέυ παίζει να τις αγόρασε μετά - μέχρι και αμφιβολίες για το αν δημοσιεύτηκαν εν ζωή της έχω. Δεν τα λέω για να "υπερασπιστώ την ηθική της" - απλά γιατί χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα, πιθανώς με λάθος βάση.

...ξαναεμφανιστήκανε απόψεις του στυλ "μα τι υποκρισία είναι αυτή, πωπω σας βλέπω να τώρα φαίνεται ξεκάθαρα να βαζοβγάζετε τις μάσκες σας, αχ ο πληθωρισμός ανέβηκε και φταίει ΚΑΙ γι' αυτό η υποκρισία που ξεχειλίζει από τις καμπάνες των παντελονιών μερικών". Προσωπικά, ναι ρε παίδες, με απωθεί η ιδέα να μου την πέσει η κάθε Εθνική Γκόμενα, και ούτε φίδια εμπορεύομαι, ούτε είμαι τόσο τοςγαμά που τις έχω όλες στη σειρά στο φτύσιμο, όπως είχε ο Βέγγος τις αδερφές του στη σφαλιάρα. Εντάξει, υπάρχουν όλοι αυτοί που θα κάνανε κωλοτούμπες άμα τους την έπεφτε η Σεπτέμβριος και η κάθε μήνας κι ότι αρπάξει ο Γιούτσος τους, εγώ το καταλαβαίνω, γιατί όμως μερικοί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι υπάρχουν κι άλλοι τόσοι (λέμε τώρα με το "τόσοι") που μπορεί και να μην τη βρίσκουν έτσι ;

Τα δε περί τέχνης όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφήσεις, διατί περιφέρονται αναισχύντως ; Δουλευόμαστε ; Ένα "τέλειο προιόν έκθεσης ομορφιάς" ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ. Ένα αισθητικό αποτέλεσμα πάνω-κάτω καλό επίσης είναι ναι. Αλλά ΤΕΧΝΗ ωρέ λεβέντες; Ποιός ποιεί την τέχνην ; Οι εκδότες που κοιτάνε να κάνουν μπεζαχτά; Οι φωτογράφοι που κοιτάνε να δουλέψουν ; Τα κορτσούδια που κοιτάνε να κάνουν τον δικό τους μπεζαχτά, την δικιά τους δουλειά, το δικό τους προμόσιον, την ματαιοδοξία τους να ικανοποιήσουν (για την ακρίβεια τα κορδελάκια τους να κάνουν). Τέχνη θα κάνει μια τύπισσα που έχει πραγματικά ένα "μοναδικό" κορμί, έχει την οικονομική εξασφάλιση ήδη εξασφαλισμένη, δεν έχει την ανάγκη να δείχνεται στον κόσμο όλη την ώρα μην την ξεχάσουν σαν αφήσει το μάταιο τούτο κόσμο, δεν έχει την ανάγκη να δείχνεται μην την ξεχάσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, θα το κάνει μια φορά κι αυτό γιατί το θέμα που της περιγράψανε είναι πολύ ελκυστικό ως ιδέα, θα το κάνει γιατί στα δοκιμαστικά που της τράβηξε ο τάδε πουλιτζεράτος φωτομάν είδε το αποτέλεσμα και έμεινε, και μετά θα συνεχίσει να ασχολείται με την επιστήμη της (έρευνα στην μοριακή βιολογία), και με τα ταξίδια της στο Περού να βρει ίχνη των αρχαίων Ελλήνων που πρώτοι εκεί μάθανε τους Ίνκα να χτυπάνε φραπέ κατά τον Λιακό. Και αυτή δεν είναι η περιγραφή της Σάσας Μπάστας. Η Σάσα, αφού κατάφερε περνώντας μέσα από σαράντα φράουλες, πολλά πρωινά ξυπνήματα, πολλές βραδυνές ολονυχτίες, και ίσως και πολλές ουσίες να καθιερωθεί ως όνομα στη Σόου Τζιζ, θα συνεχίσει να κάνει φασόν φωτογραφήσεις. Είναι τέχνη το φασόν; Είναι τέχνη το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς, να το είχαν βγάλει σε πατ-πατ-πατ 1 μύριο κομμάτια,που περίπου λέει για μια βαλίτσα ο Βουτσάς σε μια ταινία; Προσωπικά τη θεωρώ απίστευτο θηλυκό τη Σάσα, όσον αφορά την βιολογική της παρουσία στον πλανήτη. Και τις φωτογραφήσεις της έτι θηλυκότερες. Τέχνη όμως δεν τις θεωρώ, όσο κι αν είναι καλαίσθητες. Με την ίδια λογική που μια καφετιέρα της Braun μπορεί να σου φάει το βλέμμα για κανένα 10λεπτο - αλλά δεν είναι τέχνη. Πορνό δε μπορεί να μην είναι, αλλά δεν παύει και να είναι απλά εμπόριο ομορφιάς. Να ψοφήσει πρώτα ο φωτογράφος που κάνει αυτή τη δουλειά στην ψάθα, να αναγνωρίσει μετά ο κόσμος όλος την "τέχνη" του, και τα λέμε.

Όσο για το "αρχικό ερώτημα", αμάν μη βρεθώ στη θέση του μπαμπά που λες. Και δε μιλάμε να πάει μια φορά η δικιά σου να κάνει το ψώνιο της. Μιλάμε να το κάνει επάγγελμα. Να είναι τσίτσιδη απ' το πρωί ως το βράδυ, να πλευριτώσει και πουθενά και να την ψάχνεις στ' απωλεσθέντα. Προσωπικά αν μου ερχότανε και μου έλεγε "μπαμπά επειδή ξέρω ότι είμαι φοβερή κοπελάρα και μου προτείνανε να μου φωτογραφίσουν τα απαυτά μου καλαίσθητα καμμιά 10ριά περιοδικά λέω να τα πάρω όλα με τη σειρά", θα της έλεγα "κοπελάρα μου, κάτσε να κάνουμε μια κουβέντα να σε προετοιμάσω για διάφορα του χώρου, κι αν στο τέλος συνεχίζεις να έχεις την ίδια άποψη, κάνε ό,τι εσύ επιθυμείς, αλλά να ξέρεις ότι την άλλη φορά που θα ξανακούσεις τον γέρο σου θα είναι στη διαθήκη του και δεν θα σε θυμηθώ ούτε καν εκεί, όχι γιατί θα λένε να η κόρη του τάδε, αλλά γιατί με την δική μου ηθική αυτό που θέλεις να κάνεις είναι κόντρα και δεν έχει να κάνει καν με χριστιανισμούς, αφού ξες ότι καν εκκλησία δεν πάω. Το ίδιο δεν θα ξαναμίλαγα στη κόρη του Περπερόπουλου από δίπλα, τα τάβλια με τον μπαμπά της όμως δεν θα τα έκοβα . Δεν σε εκβιάζω, απλά διαφωνώ όπως έχω δικαίωμα, όπως έχεις και εσύ και αποφάσισε".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...