Lomar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Heatspreader πήρες πράσινο βελάκι Λοιπόν, επειδή το ξεφτίλισα, θα καταλήξω στο εξής: Χρησιμοποιείς τα media εκθέτοντάς μου τα ωραία βυζιά και τον ωραίο κώλο σου για να γίνεις γνωστή? Έχω κάθε λόγο να σε θεωρώ τσουλάκι μέχρι να μου αποδείξεις κάποιον άλλο λόγο για τον οποίο χρησιμοποιείς τη δημοσιότητα. Δεν έχω καμία άλλη ένδειξη για την προσωπικότητά σου. Αν αργότερα ανακαλύψεις πρόληψη για τους σεισμούς, τότε η εικόνα που έχω για σένα θα αλλάξει. Δε νομίζω ότι είναι ούτε πολύπλοκο ούτε παράλογο αυτό που λέω. πολύ σωστό αυτό που λες, αλλά με αυτή τη λογική και με διαφορετικά κριτήρια μπορεί κάποιος να θεωρήσει τη τζούλια και τη κάθε τζούλια ενα άμυαλο, αθώο, χαμένο κοριτσάκι απο την επαρχεία που της πήρε τα μυαλά η "μεγάλη" ζωή της Αθήνας, ενω κάποια καλόγρια ενα παλιοτσουλί που κοροϊδεύει τον εαυτό της και τον κόσμο νομίζοντας οτι η καλογερική θα σώσει της αμαρτίες της... ελπίζω να μη διαφωνείς με αυτό το ενδεχόμενο.
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Και θα έπρεπε να φορέσουμε κελεμπίες? απο που το βγαλες αυτο... ειπα ξεκαθαρα οτι οσα κραξιματα λεγονται ειναι υποκρισιες σε τετοια θεματα ... κ οτι υπαρχουν πολλοι που κατακρινουν χωρις να σκεφτουν το γιατι... σωστα τα πες πιο πανω. καμμια τους δεν πλουτισε απο φωτος...αυτο ειναι το μονο σιγουρο. μιας κ αναφερονται 2 ονοματα...η σασα ας πουμε πως δουλευει για ολη την οικογενεια κ για την αρρωστη μανα της. η τζουλια ηταν αυτο που λεμε "φυτο" στο σχολειο κ δεν ειχε κ την ιδια εμφανιση.. υπαρχουν χιλιαδες αλλα κοριτσακια παρομοια που πανω κατω εχουν ιδια specs απλα δεν εγιναν διασημες
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Heatspreader πήρες πράσινο βελάκι Δηλαδή? Edit: @kage Ok φίλε, απλά κατάλαβα λάθος
Panahs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Άρα το πρόβλημα είναι τα Media και όχι η Γεωργία που μένει εδώ παρακάτω και τα πετάει όλα έξω και κάνει παρέα με εμένα και τον Πέτρο. Ναι, το πρόβλημα είναι τα media. Για αυτό μιλάμε, για τις φωτογραφήσεις. Για το φαίνεσθαι. Για τη φίλη σας τη Γεωργία μπορούμε να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα, στο οποίο φαντάζομαι και πως θα συμφωνήσουμε. Για αυτό νομίζω ότι παρεξηγείς αυτά που λέω. Επειδή το γενικεύεις κοινωνικά, ενώ εγώ μένω στις φωτογραφήσεις και στο τι αυτές αντικατοπτρίζουν. Δεν κάνουν τα πτυχία τη μόρφωση, ούτε διαμορφώνουν το επίπεδο, απλά ίσως μερικές φορές βοηθάει το ένα το άλλο. Όσον αφορά την απάντηση της, μπορεί να ήταν: "Σκούπισε τα σάλια σου τώρα και όταν ηρεμήσεις έλα να μιλήσουμε". Πραγματικά δεν το λέω αυτό για να σε θίξω, απλά σου λέω μία εύκολη απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό. Αυτό που δεν δέχομαι είναι η τόσο επιθετική στάση. Κάνει λίγο σαν ζήλια και σαν κάτι που δεν μπορούμε να το πιάσουμε, οπότε το θάβουμε. Όπως όταν περνάει μία νανάρα και ακούγεται συχνά από τα μπάζα τις παρέας και από τους άλλους που δεν έχουν δει ποτέ γκόμενα: "Α, το τσουλάκι". Αυτό είναι που με ενοχλεί, δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί. Γιατί αν αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο, μπορεί να σου απαντήσει και η εκάστοτε Μπάστα κάτι σαν αυτό που είπα πιο πάνω, αλλά x100 φορές. Φιλικά και με καμία διάθεση προσβολής κανενός. Κουβέντα κάνουμε. Ακόμα και αν μου πει δε με ενδιαφέρει. Εμένα δε θίγεται το δημόσιο προφίλ μου. Το ότι μου τρέχουν τα σάλια όταν τη βλέπω δεν ακυρώνει ότι είναι τσουλάκι. Εγώ δεν ντρέπομαι να πω ότι μου τρέχουν τα σάλια όταν τη βλέπω. Η γκόμενα είναι Κ@ΥΛΑ. Αυτή όμως (όπως και η Μπάστα) γνωρίζει για ποιο λόγο πρέπει να ντρέπεται? Τώρα τα άλλα περί δρόμου, δε σχετίζονται, καθώς μιλάμε για media, δημοσιότητα κλπ.
Panahs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 πολύ σωστό αυτό που λες, αλλά με αυτή τη λογική και με διαφορετικά κριτήρια μπορεί κάποιος να θεωρήσει τη τζούλια και τη κάθε τζούλια ενα άμυαλο, αθώο, χαμένο κοριτσάκι απο την επαρχεία που της πήρε τα μυαλά η "μεγάλη" ζωή της Αθήνας, ενω κάποια καλόγρια ενα παλιοτσουλί που κοροϊδεύει τον εαυτό της και τον κόσμο νομίζοντας οτι η καλογερική θα σώσει της αμαρτίες της... ελπίζω να μη διαφωνείς με αυτό το ενδεχόμενο. Όχι, συνάδει απόλυτα με αυτά που λέω και συμφωνώ απολύτως. Το πρόβλημα είναι αλυσιδωτό και έχει να κάνει με θέματα παιδείας.
Arcanaloth Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ θα ξαναπώ πως δεν μπορούμε να τις βάλουμε όλες στο ίδιο τσουβάλι επειδή κάνανε μια γυμνή φωτογράφιση. Υπάρχει όντως αυτό που λέγεται "τέχνη" ακόμα και στο γυμνό και μπορείς να δεις φωτογραφίες που να θαυμάσεις την ομορφιά και όχι απλά να κάτσεις να τον παίξεις. Σε καμιά περίπτωση δεν βάζω τις κοπέλες αυτές στο ίδιο επίπεδο με αυτές που κάνουν πεζοδρόμιο. Ίσως μερικοί, με το δίκιο σας, απλά έχετε στο μυαλό σας όταν τα γράφετε αυτά κοπέλες τύπου Αλεξανδράτου και Μπάστα που κακά τα ψέματα είναι πόρνες με βούλα και στο κάτω κάτω το λένε και οι ίδιες, δεν ντρέπονται να το πούνε καν. Αυτό που προκαλεί είναι οι αμοιβές που παίρνουν και αυτές οι π@π@ριές "εγώ έχω 10 πτυχία και καλή φωνή" και κάτι άλλα αστεία. Αλλά εγώ πιστεύω πως τα λεφτά που βγάζουν τα αξίζουν γιατί δεν είναι και λίγο όλη η Ελλάδα να σε ξέρει σαν την Νο1 πουτ@να της χώρας. Εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουνα, ακόμα και εμείς τώρα καθόμαστε 10 άσχετοι και την κράζουμε, δεν είναι και λίγο. Δεν πάει να παίρνει και 50 χιλιάρικα την φωτογράφιση, δεν το έκανα χίλια χρόνια. Αλλά έχει και πιο σοβαρές κοπέλες, απλά εδώ στην Ελλάδα ακόμα και σ'αυτά τα θέματα είμαστε μίζεροι και ονομάζουμε υπερμοντέλο το κάθε 16χρονο παρτσακλό που τα πέταξε. Προσωπική αδυναμία: Νταιάνα Ιγροπούλου. Το κορίτσι έχει μέλλον. Δεν είναι ότι απλά ο εγκέφαλος...ΔΕΝ. Δεν είναι το ότι είναι τσιχλόφουσκα και άγιος ο Θεός. Δεν είναι το ότι χέστηκα κιόλας που είμαι ανήλικη και τον τρώω από τον Σαρμπέλ και όλοι με χειροκροτούν. Είναι ότι δεν με νοιάζει κιόλας, ποιοι είστε εσείς,είμαι τόσο όμορφη, είμαι μια μικρή πριγκίπισσα! Πραγματικά, επίπεδο ραδικιού. Παράδειγμα : Και η Adriana Lima έχει κάνει ένα κάρο γυμνές φωτογραφήσεις αλλά δε βγήκε κανείς να την κράξει. 1ον γιατί η κοπέλα είναι επαγγελματίας μοντέλο. Τέλος. Και 2ον γιατί δε βγάζει κάθε φορά τα προσωπικά της στη φόρα ούτε δίνει συμβουλές για την τέλεια πίπα live στην tv ή online σε web sites. Τα δικά μας τσόλια έχουν χάσει το μέτρο, ότι αρπάξουμε σου λέει για 2-3 χρόνια είναι,και στη Λάρισα θα πάω σε club να με δούνε και να πάρω κανά φράγκο και "αχ,βαχ πόσο σ'αγαπώ" θα τραγουδήσω στις μπουζουκλερί και αν είμαι τυχερή θα κάνω και το κλαρίνο μου σε κανάν "φτασμένο" 55άρη. Αυτά είναι. Η διαφορά της πόρνης με το μοντέλο. Εμείς εδώ δεν έχουμε μοντέλα. Πόρνες έχουμε. Άσχετο: Έλιωσα με την φράση "έχει φάει πολλές φράουλες για να φτάσει εκεί".
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αν ξεκαθαρίσουμε ότι οι φωτογραφίσεις ή μάλλον αυτές που τις κάνουν είναι ο στόχος που "χτυπάμε" και όχι οι κοπέλες που ντύνονται προκλητικά γιατί και αυτό αναφέρθηκε πιο πριν και έτσι "τσίμπησα" και εγώ, τότε ναι συμφωνώ αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου (εμένα με ενδιαφέρει η δική σου - απλά το αναφέρω). Νομίζω πάντως ότι χρειάζονται και αυτές που κάνουν φωτογραφίσεις στα περιοδικά και και και... Το πρόβλημα ξαναλέω είναι η Θεοποίηση αυτών. Χρειάζεται και η Π@@τανα που σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο άτομο συνήθως, αλλά χρειάζεται να υπάρχει, χρειάζεται και η Μπάστα... Μάλλον αυτό που δεν χρειάζεται είναι ο Ψηνάκης και ο κάθε ένας τέτοιος που γύρω από αυτον και το "μοντέλο" γίνεται τόσο ντόρος. Τέλος επειδή αναφέρουμε τη λέξη μοντέλο. Όλοι γίναμε μοντέλα. Μοντέλα είναι αυτά στο Fashion TV, όλα τα άλλα είναι τελείως b καταστάσεις...
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 βλακειες... εννοειτε οτι παντου τα ιδια γινονται κ χειροτερα...απλα στην Ελλαδα δεν πουλαει πολυ το διεθνες κουτσομπολιο κ δεν τα σχολιαζουν.. κ τωρα που μου ρθε γιατι παλιοτερα ηταν καλυτερα?για να γινει καποια,καποιος γνωστος επρεπε να παιξει σε τσοντα...ειτε soft ειτε hard.μπορει μερικες να μην κυκλοφορησαν εδω αλλα υπαρχουν. παντα τα ιδια γινοντουσαν κ θα γινονται απλα με διαφορετικο τροπο κ σε αλλη ποσοστητα
Panahs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ξαναποστάρω το προηγούμενο edit μήπως και χαθεί στη ροή: Δεν κάνουν τα πτυχία τη μόρφωση, ούτε διαμορφώνουν το επίπεδο, απλά ίσως μερικές φορές βοηθάει το ένα το άλλο. Όσον αφορά την απάντηση της, μπορεί να ήταν: "Σκούπισε τα σάλια σου τώρα και όταν ηρεμήσεις έλα να μιλήσουμε". Πραγματικά δεν το λέω αυτό για να σε θίξω, απλά σου λέω μία εύκολη απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό. Αυτό που δεν δέχομαι είναι η τόσο επιθετική στάση. Κάνει λίγο σαν ζήλια και σαν κάτι που δεν μπορούμε να το πιάσουμε, οπότε το θάβουμε. Όπως όταν περνάει μία νανάρα και ακούγεται συχνά από τα μπάζα τις παρέας και από τους άλλους που δεν έχουν δει ποτέ γκόμενα: "Α, το τσουλάκι". Αυτό είναι που με ενοχλεί, δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί. Γιατί αν αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο, μπορεί να σου απαντήσει και η εκάστοτε Μπάστα κάτι σαν αυτό που είπα πιο πάνω, αλλά x100 φορές. Φιλικά και με καμία διάθεση προσβολής κανενός. Κουβέντα κάνουμε. Ακόμα και αν μου πει δε με ενδιαφέρει. Εμένα δε θίγεται το δημόσιο προφίλ μου. Το ότι μου τρέχουν τα σάλια όταν τη βλέπω δεν ακυρώνει ότι είναι τσουλάκι. Εγώ δεν ντρέπομαι να πω ότι μου τρέχουν τα σάλια όταν τη βλέπω. Η γκόμενα είναι Κ@ΥΛΑ. Αυτή όμως (όπως και η Μπάστα) γνωρίζει για ποιο λόγο πρέπει να ντρέπεται? Τώρα τα άλλα περί δρόμου, δε σχετίζονται, καθώς μιλάμε για media, δημοσιότητα κλπ. Χρειάζεται και η Π@@τανα που σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο άτομο συνήθως, αλλά χρειάζεται να υπάρχει, χρειάζεται και η Μπάστα... Μάλλον αυτό που δεν χρειάζεται είναι ο Ψηνάκης και ο κάθε ένας τέτοιος που γύρω από αυτον και το "μοντέλο" γίνεται τόσο ντόρος. Ουδείς διαφώνησε περί τούτου Τώρα ο Ψηνάκης είναι .... άλλη υπόθεση.
Lomar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Heatspreader εννοούσα οτι σου έδωσα +1 στο προηγούμενο ποστ σου, στο οποίο και αναφερόμουν (κατω δεξιά σε κάθε ποστ του κάθε μέλους υπάρχει ενα πράσινο και ενα κόκκινο βελάκι δίπλα απο εναν μετρητή με default τιμή '0' ) sorry για το offtopic, keep on flaming!
Panahs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ώπα! Δεν είναι flaming! Νόμιζα ότι κάναμε συζήτηση. Αν είναι έτσι σταματάω.
klainmaingr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Συνεχίζετε να βλέπετε το θέμα ηθικοπλαστικά και κοινωνιολογικά και δεν το βλέπετε μαθηματικά.. Easy money + Στ@@ρχιδισμός = Γυμνή φωτογράφηση/Συμβουλές για φίφες στην tv. Κανείς δεν θα θυμάται την Μπάστα σε μερικά χρόνια.. Αυτή όμως θα θυμάται πως "Άρπαξε" μισθούς πολλών χρόνων με μερικές αρπαχτές και θα ξύνει το νουνάκι της σε κάποιο νησί με τον εκάστοτε λεφτά γκόμενο της. Όταν αυτές οι κυρίες παίρνουν απο 700-2500? για να εμφανιστούν κάπου για μια βραδιά (λεφτά που άλλοι βγάζουν σε ένα μήνα ή και πολύ περισσότερους) έχει βρεί το νόημα της ζωής. Αν δε, καταφέρει και το κάνει αυτό και για πολλά συναπτά έτη μέχρι να βρεθεί μια πιο νέα και πιό ωραία και πιό "πόρνη" τόσο το καλύτερο. Όσο για το "τι άλλο μπορεί να κάνει", υπάρχουν 100δες νοικοκυρές που το μόνο που ξέρουν να κάνουν (επαγγελματικά πάντα μιλώντας) είναι ένα μεγάλο τίποτα... Αυτές εκτελούν και κοινωνικό έργο τουλάχιστον και βοηθούν και τους άντρες σε βαριές χειρωνακτικές εργασίες.. Μια νοικοκυρά που τηγανίζει πιπεριές μπορεί να το κάνει;
Sorath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μιας και βλέπω οτι τα σχόλια για τις κοπέλες που έχουν φωτογραφηθεί χωρίς να έχουν κάνει κάτι άλλο στην ζωή τους, είναι του στυλ τσουλάκια και τα συναφή, σχετικά με σημαντικές προσωπικότητες ή άτομα που ήταν ήδη γνωστά και έκαναν αργότερα γυμνή φωτογράφιση, πως το βλέπετε / κρίνετε; Πάρτε για παράδειγμα την πρώτη playmate του εν λόγω περιοδικού, την Μαιριλιν Μονρό ή άλλες γνωστές ηθοποιούς και μοντέλα. Πασίγνωστες ήταν ήδη, χρήμα έιχαν με το τσουβάλι. Ποιός ο λόγος της φωτογράφησης και μήπως χαρακτηρίζοντε κι αυτές τσουλάκια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.