Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 δηλ πειραζει οταν πληρωνονται για να φορανε εσωρουχα ή topless στις φωτος ενω χιλιαδες αλλες που τα βγαζουν στις παραλιες ειναι οκ,επειδη ειναι καλοκαιρι κ φορανε μαγιο? Και θα έπρεπε να φορέσουμε κελεμπίες? δηλ περισσοτερο πειραζει το παραπανω απο τα ποσα αλλα εκατονταδες βιντεακια-φωτος με κοριτσακια που ουτε καν πληρωνονται κ για χ λογους κυκλοφορουν στο ινετ σε χειροτερες στιγμες? Δεν πειράζει περισσότερο, απλά έκατσε αυτό το θέμα τώρα. Σίγουρα και το άλλο είναι είναι κακό και ακόμα μεγαλύτερο κακό είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία, η παιδεία, η οικονομία, κλπ.
Lomar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 υποκρισια...δηλ πειραζει οταν πληρωνονται για να φορανε εσωρουχα ή topless στις φωτος ενω χιλιαδες αλλες που τα βγαζουν στις παραλιες ειναι οκ,επειδη ειναι καλοκαιρι κ φορανε μαγιο? δηλ περισσοτερο πειραζει το παραπανω απο τα ποσα αλλα εκατονταδες βιντεακια-φωτος με κοριτσακια που ουτε καν πληρωνονται κ για χ λογους κυκλοφορουν στο ινετ σε χειροτερες στιγμες? το να εκδίδεις το σώμα σου (έστω και για μπανιστήρι) για χρήματα, ικανοποιώντας τις σεξουαλικές ορέξεις αυτού που πληρώνει λέγεται πορνεία. προσωπικά δε θεωρώ οτι πρέπει να τιμωρείται κάποιος για αυτό, αλλά η κοινωνία να αποτρέπει (μέσω της παιδείας) τέτοιες συμπεριφορές/καταστάσεις κτλ. το να παρουσιάζεις γυμνό το σώμα σου για διαμαρτυρία/γούστο/χαβαλέ/ερωτική συνεύρεση κτλ δν είναι κάτι που αφορά τους υπόλοιπους. αν αυτό τελικά καταλήξει προϊόν εκμετάλλευσης, φταίει (άρα και κατηγορείται) αυτός που κερδοσκόπησε (με τον οποιονδήποτε τρόπο) εις βάρος του υποκείμενου (γαμάτη λέξη ) και οχι το θύμα (το τελευταίο πηγαίνει για τα κοριτσάκια στα βίντεο). τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη και οχι κάποια αντικειμενική αλήθεια, επίσης θεωρώ υποκρισία να κράζει κάποιος κάτι, αλλά παρόλα αυτά να το υποστηρίζει εμπρακτα (δλδ κράζω τη φωτογράφηση, αγοράζω όμως το περιοδικό).
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 @Lomar +1 και... επίσης θεωρώ υποκρισία να κράζει κάποιος κάτι, αλλά παρόλα αυτά να το υποστηρίζει εμπρακτα (δλδ κράζω τη φωτογράφηση, αγοράζω όμως το περιοδικό). +10000
blashyrkh+ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 χειρότερο είναι να βγαίνει η κάθε γουρούνα στο δρόμο με έξω με τους πατσάδες και να νομίζει ότι είναι ωραία.Αυτή που βγαίνει cover στο playboy έχει περάσει το επίπεδο της πόρνης για να φτάσει εκεί.ότι και να πείτε εσείς τώρα εκείνη αυτό επέλεξε και έχει φάει πολλές φράουλες για να το κάνει πραγματικότητα.
Panahs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αν εννοείς να παρθούν να κάνουν SEX, νομίζω ότι αυτό όλοι και όλες κυνηγάνε, απλά αυτές το εκμεταλλεύονται για να κάνουν τη φωτογράφιση και να βγουν στη TV. Το να ψάχνετε κάποιος να καλύψει την ανάγκη του δεν είναι κακό κατά τη γνώμη μου. Όσον αφορά αυτό που είπες. Άλλο το να ψάχνεται κανείς για να κάνει την ανάγκη του και άλλο το να ασχολείται με αυτό σε όλες τις εκφάνσεις τις ζωής του. Φυσικά και όλοι κυνηγάμε να γ@μηθο0μ3. Είναι στη φύση μας. Άλλο όμως το να στηρίζεται μια ολόκληρη καριέρα σε αυτό... και μόνο αυτό. Οι εν λόγω κυρίες δεν πιστεύω ότι σκέφτονται πολλά πράματα πέραν του πόσο κ@υλα είναι, πόσο ωραίες βυζάρες έχουν, αν κ@υλώνει όλος ο κόσμος που τις βλέπει στην τηλεόραση, στο Internet και στα περιοδικά και πόσο καλό g@misi θα κάνουν. Δε λέω, οκ. Είναι μια ΠΟΛΥ συνηθισμένη στάση ζωής, είτε έχεις τα προσόντα να το κάνεις, είτε όχι. Αν όμως το κάνεις και μάλιστα με επιτυχία (το να βγαίνεις δλδ στα media), χωρίς να έχεις να επιδείξεις κάποιο άλλο προσόν, για ποιο λόγο εγώ δεν μπορώ να σε θεωρήσω τσουλάκι?
Panahs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτή που βγαίνει cover στο playboy έχει περάσει το επίπεδο της πόρνης για να φτάσει εκεί.ότι και να πείτε εσείς τώρα εκείνη αυτό επέλεξε και έχει φάει πολλές φράουλες για να το κάνει πραγματικότητα. Συμφωνώ...
momotis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πρεπει να κατακρινουμε τις πραξεις αλλα το σκοπο τους. Οταν τα σημερινα κοριτσια ανατρεφονται με την νοοτροπια του ευκολου και γρηγορου πλουτου που ερχεται σαφως με την προβολη τετοιου ειδους προτυπων γιατι να κατηγορησουμε μια γυμνη φωτογραφηση η μια συνηδειτη εκπορνευση που σκοπο εχει την εξασφαλιση της στο ψευτικο προφιλ της "επιτυχιας"? Το παλαιοτερο συνοικεσιο που λαμβανε μερος σε εκκλησιες και γειτονιες, γιατι να μην αντικατασταθει με την ποζα στο φακο? Γιατι ο πελατης να ειναι ο κυργιακος της γειτονιας και οχι ο mr.sunday της παραλιακης? Δε λεω υπαρχουν και ευγενεις σκοποι τετοιων ειδων προβολης οπως η ικανοποιηση των αυνανιστων που τρεχουν να παρουν το περιοδικο για να δουν αν το κομματι κρεας που φωτογραφιζεται εχει αλλη οπτικη απο τα τοσα δις που εχει ο πλανητης μας. Υπαρχει και η ικανοποιηση των πνευματικα καθυστερημενων που θα κατσουν επισης να διαβασουν και τα "αρθρα" με τις συνεντευξης της αλεξιας,τζουλιας,ερικας απο την Δραπετσωνα που λενε οτι δεν τις ενδιαφερει ο ανδρας να εχει χρημα αλλα ...χιουμορ! Αν κατακρινουμε την φωτογραφηση πρεπει να κατακρινουμε μαζι τα μινι που ειναι στο υψος της μεσης,το πιρσινγκ στη γλωσσα,το στρινγκ που φαινεται και αλλα τετοια σεξιστικα φετιχ που επιβαλλεται να ειναι στην μοδα απο μας τους ιδιους ανωμαλους που οταν τα βλεπουμε γινονται copy paste στο μυαλο εν ριπη οφθαλμου. Ευκολο χρημα για την κοπελα χωρις αναστολες,που δεν αντεχει 8ωρη εργασια και μεταφορα με ΜΜΜ στη δουλεια, ευκολο χρημα για το μεσο που θα την προβαλλει, ικανοποιηση για τους φετιχιστες που θελουν να δουν πελματα και μασχαλες, ικανοποιηση για τους γονεις της κοπελας που θα ειναι "επωνυμοι" πλεον στη γειτονια, ικανοποιηση στο δασκαλο που θα λεει οτι την ειχε μαθητρια, στον επιχειρηματια που θα την "φαει" πρωτος απο ολους τους υπολοιπους στη σειρα. Ικανοποιηση για ολους...μεχρι και για το φτωχο downloader που θα κατεβσσει τσαμπα τις photos απο το ιντερνετ. Γιατι λοιπον να "παρεξηγουμε" τετοιες εκφρασεις ..τεχνης? ευκολου πλουτισμου? μη αμεσης εκπορνευσης της ανθρωπινης αξιοπρεπειας-ψυχης-προτυπων? δημοπρασιας ανθρωπινης σαρκας? Αφου εχουμε δειξει οτι ολα στο βωμο του κερδους ειναι δικαιολογημενο να γινονται ακομα και πολεμοι,βιντεοσκοπησεις παιδεραστων σε ανηλικα,εμπορεια λευκης σαρκος,καταπατησεις ανθρωπινων δικαιωματων τκλ,λκτ,κτλ.. Οσες κοπελες σκοπευουν να αποκτησουν μορφωση και να κανουν στερησεις στη ζωη τους για επαγγελματικη αποκατασταση, παρτε ενα μαθημα απο Τζουλια,Σασα και ξυπνηστε!!! Γιατι να μην γινετε εισοδηματιες απο τα 22? Να ειστε αναγνωρισιμες και επωνυμες στο χωρο των ΜΜΕ? Γιατι να μη βγαλετε τον κωλο σας στο συνταγμα αφου πρωτα θα το βαλετε σε δοκιμη μεσω facebook,αναλογως τον αριθμο φιλων σας? Την επομενη θαχετε συνεντευξη στα χασαπικα της τηλεορασης, προσκλησεις σε πολυτελεις βιλες και παρτυ, γνωριμιες με πρωτης ταξεως εισαγωγεις και διεφθαρμενους ανωμαλους χασαπηδες,εγκυροτατου κοινωνικου στατους και προφιλ, αν ειστε τυχερες ισως απολαυσετε τις ομαδικες παρτουζες με καποια περσονα που να συμμετεχει σε πανελ μεσημεριανης εκπομπης! Ποιος ξερει? Δε θελει κοπο,θελει τροπο! Το λογο εχουν οι συντηρητικοι που πιστευουν σε "αξιες" και "ηθη"..
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 @Panahs Συμφωνώ εν μέρη. Στο μόνο που διαφωνώ είναι οι επιθετικοί χαρακτηρισμοί. Και ο λόγος που δεν μου αρέσουν, είναι ότι μπορώ να σου παραθέσω πολλά στοιχεία όπου θα μπορούσαν και αυτές να βρίσουν εσένα και όλους όσους είναι επιθετικοί. Φιλικά. @momotis Αν κατακρινουμε την φωτογραφησηπρεπει να κατακρινουμε μαζι τα μινι που ειναι στο υψος της μεσης,το πιρσινγκ στη γλωσσα,το στρινγκ που φαινεται και αλλα τετοια σεξιστικα φετιχ που επιβαλλεται να ειναι στην μοδα απο μας τους ιδιους ανωμαλους που οταν τα βλεπουμε γινονται copy paste στο μυαλο εν ριπη οφθαλμου. Εδώ νομίζω ότι είσαι λάθος. Δηλαδή εσύ δεν γουστάρεις να βλέπεις γκομενίτσες με μίνι και όλα τα σχετικά? Νομίζω ότι απέχει πάρα πολύ μία κοπέλα στο δρόμο που ντύνεται για να αρέσει (ίσως έχοντας τα πρότυπα που κουβεντιάζουμε) από τη κάθε μία που κάνει όλα αυτά που λες και συμφωνώ μαζί σου. Γενικά το πρόβλημα είναι που είναι πρότυπο ή αυτά που κάνουν? Γιατί και εγώ ίσως κάνω παρτούζες και μερικές φορές πληρώνομαι, αλλά δεν το ξέρει κανείς σας. Μήπως ο τρόπος προβολής και η Θεοποίηση αυτών είναι το πρόβλημά?
Panahs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνώ εν μέρη. Στο μόνο που διαφωνώ είναι οι επιθετικοί χαρακτηρισμοί. Και ο λόγος που δεν μου αρέσουν, είναι ότι μπορώ να σου παραθέσω πολλά στοιχεία όπου θα μπορούσαν και αυτές να βρίσουν εσένα και όλους όσους είναι επιθετικοί.Φιλικά. Απλά εγώ πάω το θέμα απλούστατα στο εξής: Ξέρεις τίποτα άλλο να κάνεις κυρία μου από το να ποζάρεις γυμνή? Αν όχι τότε τι μπορώ να υποθέσω? Απλά σόρι, είναι μοιραίο. Δηλαδή η Αλεξανδράτου μας έχει δείξει κάποιο άλλο προσόν της πέρα από αυτά που ξέρουμε? Και μην ακούσω για το τραγούδι ! Το πολύ πολύ να κάνει καλό σεχ, αν και γιαυτό δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Στην τελευταία σου πρόταση βρήκες όλο το ζουμί της υπόθεσης. Απλά το λάθος σου είναι ότι αυτές οι γκόμενες δεν μπορούν να βρίσουν εμένα, γιατί εμένα δε με ξέρουν. Αυτές όμως είναι που με τις πράξεις τους μπαίνουν στη δημόσια ζωή. Οπότε ανάλογα με τις δημόσιες πράξεις τους μπορώ να τις κρίνω όπως επιθυμώ. Αν εγώ γίνω γνωστός θα μπορεί να με κρίνει ο κόσμος ανάλογα με την αιτία που έγινα. Αν λοιπόν με λένε Κώστα Βαρβάτο και γίνω γνωστός επειδή γύρισα τσόντα, θα μπορείς να με κρίνεις αντίστοιχα. Έτσι δεν είναι?
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρεις τίποτα άλλο να κάνεις κυρία μου από το να ποζάρεις γυμνή? Ε, εντάξει δεν είναι και έτσι. Και η Κατερίνα η γειτόνισσα μας το μόνο που ξέρει είναι να κάνει καλούς λαχανοντολμάδες. Που είναι το κακό? Παρόλα αυτά τη συμπαθούμε όλοι! Και η τάδε κοπέλα που κάνει φωτογράφηση, απλά έχει ένα x σώμα. Όσο για το τελευταίο για το αν μπορούν να σε κρίνουν, μπορούν να απαντήσουν μέσα από το Forum και όπου αλλού γίνει κουβέντα σαν και αυτή εκ μέρους μιας κοπέλας που κάνει αυτή τη φωτογράφηση από τη στιγμή που εκ φέρεις άποψη γι'αυτές.
momotis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως ο τρόπος προβολής και η Θεοποίηση αυτών είναι το πρόβλημά? Μα αυτο εννοω. Δεν κατηγορω αυτη που το φοραει,αλλα την περιθωριοποιηση που θα νιωσει αν δεν το φορεσει και τις πραξεις που κανει που ειναι αποτελεσμα των ανωθεν που αναφερω. Η ομορφια ειναι κατι που φαινεται και με ενα μακρυ φορεμα επισης. Αλλες την προτιμουν να την εχουν με 10 ποντους υφασμα και μια ταμπελα στο λαιμο .."10 ευρω το bj". Eιναι σχετικο λοιπον το πως αντιλαμβανεται καποιος ενα ομορφο ντυσιμο και πως αντιλαμβανεται μια κοπελα που ειναι θυμα των προτυπων της εκαστοτε βιομηχανιας μοδας και προβολης. Δε μπορω να κατακρινω καποια που ακολουθει τις τασεις τις εποχης μπορω ομως να κατακρινω αυτους που την διαμορφωνουν η αυτους που δεν φροντιζουν να βαζουν ορια στις πραξεις, γιατι ο σκοπος ειναι κοινος για ολους μας.
Panahs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, εντάξει δεν είναι και έτσι.Και η Κατερίνα η γειτόνισσα μας το μόνο που ξέρει είναι να κάνει καλούς λαχανοντολμάδες. Που είναι το κακό? Παρόλα αυτά τη συμπαθούμε όλοι! Και η τάδε κοπέλα που κάνει φωτογράφηση, απλά έχει ένα x σώμα. Όσο για το τελευταίο για το αν μπορούν να σε κρίνουν, μπορούν να απαντήσουν μέσα από το Forum και όπου αλλού γίνει κουβέντα σαν και αυτή εκ μέρους μιας κοπέλας που κάνει αυτή τη φωτογράφηση από τη στιγμή που εκ φέρεις άποψη γι'αυτές. 1) Το προσόν της γειτόνισσάς σας μπορεί να είναι πολύ πιο τίμιο, από την άποψη του ότι δεν το είχε άλλα το απέκτησε. 2) Δεν υπάρχει κανένα κακό από τη στιγμή που δε βγήκε στα media να το παίξει Βέφα. Το δεύτερο σχόλιο το θεωρώ απλά άστοχο γιατί δεν έχει σχέση ένα forum με μέσα όπως playboy κλπ. Και δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι υποθετικό: Εγώ είμαι εδώ και κράζω. Με επιχειρήματα. Γράφω μέσα από ένα ανώνυμο μέσο για να πω μια άποψη χωρίς να εκθέτω την προσωπικότητά μου περαιτέρω. Ακόμα κι αν η Τζούλια μπει εδώ μέσα και μου απαντήσει τι θα μου πει? Ότι έχει καλή καρδιά κατά τα άλλα ή ότι έχει πτυχίο στη Γεωλογία? Αν είναι έτσι ας εκθέσει το πτυχίο της στη φωτογραφία και όχι αυτό το προστυχόμουτρο που σε καλεί να την @$%#@!$%... Στο τέλος τέλος τι είναι αυτό που δε δέχεσαι? Ότι αυτές οι γκόμενες είναι τσουλάκια ή ότι το γουστάρουν κιόλας? Έτσι δουλεύει το πράμα. Πραγματικά το θεωρείς παράλογο? Αν ναι, τότε πρέπει να έχεις πολύ αγαθή καρδιά (δεν το λέω κακοπροαίρετα).
Lomar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 @blashyrkh+ δεν κατέκρινα καμιά μοντέλα που ποζάρει γυμνη, δικαίωμα της είναι να το κάνει, αν τα έχει καλά με τον εαυτό της, δν την κατηγορεί κανείς. αλλά για εμένα δεν έχει απολύτως καμία ηθική διαφορά με μια κοπέλα που κάνει πεζοδρόμιο. και οι δυο τους είναι "αναγκασμένες" να βγάζουν χρήματα δίνοντας μια ψευδαίσθηση ερωτικής έλξης στους εκάστοτε πελάτες. ps: μετα το επίπεδο της πόρνης στον ίδιο δρόμο που ακολουθούν οι μοντέλες (και οχι οι γυναίκες και οι άντρες που δουλεύουν σαν μοντέλα που πληρώνουν κανονικά ΤΕΒΕ κτλ) - απ'οσο ξέρω - είναι η πορνη πολυτελείας, οκ καλύτερες συνθήκες εργασίας, αλλά η ουσία παραμένει. ps2: καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά δεν ανέχομαι τη κάθε σάσα να μου το παίζει και ανώτερης τάξης (λόγω pr και χρημάτων), στροφή στη ποιότητα κτλ απο τη στιγμή που κάνει κάτι το οποίο δεν έχει τα κότσια να το αντιμετωπίσει όπως είναι και το καλύπτει με τραγούδι και "καλλιτεχνική" καρριέρα ===> δλδ την υποκρισία με την οποία ξεπλένει τα χρήματα αυτά. ps3: ολα τα παραπάνω - επαναλαμβάνω - πως είναι προσωπικές απόψεις. απο τη στιγμή που δε κάνουν κατι που να ενοχλήσει εμένα ή πρόσωπα κοντά σε εμένα, δε μπορώ/δε θέλω/δε χρειάζεται πέρα απο τη γνώμη μου να κατηγορήσω ή να καταδικάσω άτομα για συνειδητές τους επιλογές, έχω όμως κάθε δικαίωμα να κατακρίνω την πράξη και όχι το πρόσωπο.
Panahs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν, επειδή το ξεφτίλισα, θα καταλήξω στο εξής: Χρησιμοποιείς τα media εκθέτοντάς μου τα ωραία βυζιά και τον ωραίο κώλο σου για να γίνεις γνωστή? Έχω κάθε λόγο να σε θεωρώ τσουλάκι μέχρι να μου αποδείξεις κάποιον άλλο λόγο για τον οποίο χρησιμοποιείς τη δημοσιότητα. Δεν έχω καμία άλλη ένδειξη για την προσωπικότητά σου. Αν αργότερα ανακαλύψεις πρόληψη για τους σεισμούς, τότε η εικόνα που έχω για σένα θα αλλάξει. Δε νομίζω ότι είναι ούτε πολύπλοκο ούτε παράλογο αυτό που λέω.
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μα αυτο εννοω.Δεν κατηγορω αυτη που το φοραει,αλλα την περιθωριοποιηση που θα νιωσει αν δεν το φορεσει και τις πραξεις που κανει που ειναι αποτελεσμα των ανωθεν που αναφερω. Ξέρεις γιατί όμως αυτό? Γιατί και εγώ και εσύ ενδεχομένως επηρεασμένοι από τα Media όταν περάσει μία κοπέλα με το ντεκολτέ τόσο ανοιχτό όπου μπορείς να ακουμπήσεις το καφέ σου επάνω και γενικά χλιδάτη, θα γυρίσουμε και θα πούμε, "πω πω μαλάκα τι νουνί είναι αυτό". Αντίθετα αν περάσει μία κοπελίτσα με το normal στήθος με μακρύ φόρεμα όπως λες παρακάτω, ε... Σιγά τα ωά, ποιος θα τη κοιτάξει και ας είναι όμορφη. Δυστυχώς είναι μία σκληρή πραγματικότητα. Eιναι σχετικο λοιπον το πως αντιλαμβανεται καποιος ενα ομορφο ντυσιμο και πως αντιλαμβανεται μια κοπελα που ειναι θυμα των προτυπων της εκαστοτε βιομηχανιας μοδας και προβολης. Ναι είναι σχετικό, αλλά όταν η αγορά το ζητάει τότε αυτό πουλάει. Αν δεν το ζήταγε δεν θα υπήρχε αυτό που κουβεντιάζουμε. Δε μπορω να κατακρινω καποια που ακολουθει τις τασεις τις εποχης μπορω ομως να κατακρινω αυτους που την διαμορφωνουν η αυτους που δεν φροντιζουν να βαζουν ορια στις πραξεις, γιατι ο σκοπος ειναι κοινος για ολους μας. Συμφωνώ και εγώ εδώ. Για το κοινό σκοπό δεν το κατάλαβα πολύ καλά. 1) Το προσόν της γειτόνισσάς σας μπορεί να είναι πολύ πιο τίμιο, από την άποψη του ότι δεν το είχε άλλα το απέκτησε. Μη το λες αυτό... Απλά κάποιος τρώει και κάποιος άλλος αυνανίζεται. Και στους δύο καλό κάνει. 2) Δεν υπάρχει κανένα κακό από τη στιγμή που δε βγήκε στα media να το παίξει Βέφα. Άρα το πρόβλημα είναι τα Media και όχι η Γεωργία που μένει εδώ παρακάτω και τα πετάει όλα έξω και κάνει παρέα με εμένα και τον Πέτρο. Ακόμα κι αν η Τζούλια μπει εδώ μέσα και μου απαντήσει τι θα μου πει? Ότι έχει καλή καρδιά κατά τα άλλα ή ότι έχει πτυχίο στη Γεωλογία? Αν είναι έτσι ας εκθέσει το πτυχίο της στη φωτογραφία και όχι αυτό το προστυχόμουτρο που σε καλεί να την @$%#@!$%... Δεν κάνουν τα πτυχία τη μόρφωση, ούτε διαμορφώνουν το επίπεδο, απλά ίσως μερικές φορές βοηθάει το ένα το άλλο. Όσον αφορά την απάντηση της, μπορεί να ήταν: "Σκούπισε τα σάλια σου τώρα και όταν ηρεμήσεις έλα να μιλήσουμε". Πραγματικά δεν το λέω αυτό για να σε θίξω, απλά σου λέω μία εύκολη απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό. Στο τέλος τέλος τι είναι αυτό που δε δέχεσαι? Ότι αυτές οι γκόμενες είναι τσουλάκια ή ότι το γουστάρουν κιόλας? Έτσι δουλεύει το πράμα. Πραγματικά το θεωρείς παράλογο? Αυτό που δεν δέχομαι είναι η τόσο επιθετική στάση. Κάνει λίγο σαν ζήλια και σαν κάτι που δεν μπορούμε να το πιάσουμε, οπότε το θάβουμε. Όπως όταν περνάει μία νανάρα και ακούγεται συχνά από τα μπάζα τις παρέας και από τους άλλους που δεν έχουν δει ποτέ γκόμενα: "Α, το τσουλάκι". Αυτό είναι που με ενοχλεί, δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί. Γιατί αν αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο, μπορεί να σου απαντήσει και η εκάστοτε Μπάστα κάτι σαν αυτό που είπα πιο πάνω, αλλά x100 φορές. Φιλικά και με καμία διάθεση προσβολής κανενός. Κουβέντα κάνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.