egalps Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει τώρα σίγουρα κάποιοι θα πέσουνε να με φάνε λέγοντας "τι θέμα είναι αυτό" και "τι post είναι αυτό που άνοιξε ο τύπος"και άλλα τέτοια.Ίσως να χουνε και δίκιο αυτοί που θα το πούνε αλλά εμένα πάντα μου προξενεί εντύπωση ,και θα θελα να το συζητήσω με κάποιον.Το θέμα λοιπόν έχει να κάνει με το εξής: Εκεί που καθόμουν και έβλεπα διαφημίσεις στη τηλεόραση βλέπω και τη διαφήμιση του περιοδικού playboy.Δε θυμάμαι ποια κούκλα ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού ,πάντως ήταν πολύ ωραία!!Η φωτογράφιση της και στο εξώφυλλο αλλά και στις σελίδες του περιοδικού εννοείται ιδιαίτερα αποκαλυπτική (σχεδόν,σχεδόν λέω όπως τη γέννησε η μαμά της).Αφού τη χάζεψα λοιπόν τη κοπελιά (δε λέω χάρμα οφθλαμών ήταν) μου δημιουργήθηκε η εξής απορία (όχι μόνο για τη συγκεκριμένη αλλά για όλες που έχουν κάνει τέτοιου είδους φωτογράφιση). Εντάξει σίγουρα η χρηματική αμοιβή που παίρνουν είναι πολύ μεγάλη.Επίσης σίγουρα κάποιες θα νιώθουν ωραία που κερδίζουν το θαυμασμό του αντρικού πληθυσμού.Αλλά ρε παιδί μου,απ την άλλη σκέφτομαι και λέω,η οποιαδήποτε κοπελιά που φωτογραφίζεται δεν "κολάει" καθόλου στο ότι τις φωτογραφίες θα τις δει και ο πατέρας της ,η μάνα της ή ο αδερφός της;Σκεφτείτε δηλαδή είναι σα να πηγαίνει το περιοδικό στο πατέρα της και να του λεέι "Μπαμπά κοίτα!Δεν έχω ωραίο βυζί;" Δε ξέρω εγώ πάντως δε θα ένιωθα και τόσο όμορφα αν η κόρη μου (που δεν έχω ) ή η αδερφή μου γινόταν εξώφυλλο σε ένα τέτοιο περιοδικό. Το θέμα είναι λίγο περίεργο αλλά θα θελα να διαβάσω και δικές σας απόψεις.Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τα ρουχα τους βγαζουν δεν κανουν καποιο εγκλημα. Ενταξει και εγω αν ειχα κορη θα αισθανομουν μια δυσφορια αν την εβλεπα γυμνη αλλά στο κατω κατω επιλογη τους ειναι. Εγω αν πατερας της εν λογω κοπελιας θα στεναχωριομουν περισσοτερο οταν διαβαζα τη συνεντευξη της για τις παπ..ριες που λεει. Παντως καποτε πρεπει να αποβαλουμε αυτο το κομπλεξ για το γυμνο που μας εχει επιβληθει με την επικρατηση των συντηρητικων θρησκειων.
galil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει σίγουρα η χρηματική αμοιβή που παίρνουν είναι πολύ μεγάλη.Επίσης σίγουρα κάποιες θα νιώθουν ωραία που κερδίζουν το θαυμασμό του αντρικού πληθυσμού.Αλλά ρε παιδί μου,απ την άλλη σκέφτομαι και λέω,η οποιαδήποτε κοπελιά που φωτογραφίζεται δεν "κολάει" καθόλου στο ότι τις φωτογραφίες θα τις δει και ο πατέρας της ,η μάνα της ή ο αδερφός της;Σκεφτείτε δηλαδή είναι σα να πηγαίνει το περιοδικό στο πατέρα της και να του λεέι "Μπαμπά κοίτα!Δεν έχω ωραίο βυζί;"Δε ξέρω εγώ πάντως δε θα ένιωθα και τόσο όμορφα αν η κόρη μου (που δεν έχω ) ή η αδερφή μου γινόταν εξώφυλλο σε ένα τέτοιο περιοδικό. Το θέμα είναι λίγο περίεργο αλλά θα θελα να διαβάσω και δικές σας απόψεις.Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Δεν έχεις άδικο. Και εγώ κάποιες το έχω σκεφτεί έτσι, αλλά το σίγουρο είναι πως οι κοπέλες αυτές δεν έχουν τέτοια κολλήματα. Και αν έχουν κάποιες ενστάσεις το χρήμα τις κάνει να τις ξεχνούν. Όχι οτι είναι κακό βέβαια αλλά δεν είναι κ το πιο συνηθισμένο πράγμα του κόσμου.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάντως δεν θα είχα πρόβλημα αν η κόρη μου στο μέλλον έκανε τέτοια φωτογράφιση.Θα το έβλεπα από την πλευρά της τέχνης το θέμα..Μέχρι να διαβάσω την συνέντευξη...
iced Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Και ο αλλος για την τεχνη εριξε καυτο λαδι πανω στον σκυλο και το εβγαλε στο youtube... Δεν θα ηθελα με τιποτα να το εκανε, εστω να το ηθελε καποια δικια μου αλλα δεν θα πεθαινα κιολας... Παντως μιας και ειπατε για τεχνη, σιγα την τεχνη ψευτικες ειναι λογω της επεξεργασιας
gherudos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Για άλλους θεωρείται τέχνη για άλλους μπανιστίρι,εσύ μπορείς να επιλέξεις την κατηγορία που θες να ενταχθείς,θες να είσαι ένας κοινός ματάκιας ή ένας άνθρωπος που θαυμάζει το όμορφο και ωραίο;
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μη τρελαίνεστε και να τη δει ο πατέρας της δεν θα τη γνωρίσει τόσο Photoshop που τρώνε, ναι είναι ωραίες κοπέλες μερικές, αλλά πολλές κοπέλες είναι πιο ωραίες και απλά δεν το κάνουν για άλλους λόγους, απλά αυτό το κάνουν αυτές που είναι μέσα στο κύκλωμα και αυτές που κάνουν καλύτερες φίφες. Όσο για τη τέχνη, ας το αφήσουμε, τέχνη δεν είναι και να μη γελιόμαστε. Κανείς άντρας δεν το βλέπει σαν τέχνη, είναι όπως και να το κάνουμε, για τις δύσκολες νύχτες του χειμώνα.... ;)
iced Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδη ή θα θαυμαζεις την τεχνη ή θα εισαι ματακιας? Τι λες ρε φιλε βραδιατικα?
Panahs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πιστεύω ότι οι περισσότερες από αυτές τις γκόμενες είναι τόσο τσουλάκια/ζώα που όλη η υπόλοιπη ζωή τους διέπεται από την ομορφιά του προσώπου/ σώματός τους και το πώς θα παρθούν. Οπότε ηθική και μαλακίες δε χωράνε εδώ μέσα, ενώ κι εμείς μπορούμε με χαρά και χωρίς τύψεις να θαυμάσουμε τα όμορφα αλλά και άχρηστα (για κάτι άλλο) κορμιά τους.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Η φωτογραφιση στο playboy προφανως γινεται για το ματι, το παρακατω ειναι μια μορφη τεχνης. Και αυτο ειναι τεχνη: http://floga-gr.pblogs.gr/2008/04/to-gymno-sth-tehnh.html
klainmaingr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πιστεύω όλοι όταν βλέπουμε φωτογραφίσεις της τζούλιας και της κάθε τέτοιας, τέχνη βλέπουμε... Καλά κάνουν εφόσον μπορούν και κάνουν τέτοιες αρπαχτές... Γράφουν στ @@ τους όλους τους άλλους.. Κάνουν το κομμάτι τους.. παίρνουν και κάνα φράγκο αμα εμφανιστούν για ποτό σε κάνα μπάρ της επαρχίας.. Τις παντρεύεται και κάνας φραγκάτος μετά.. και μια χαρά.. Και εμείς μένουμε εδώ απλά να τις σχολιάζουμε..
Arcanaloth Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει κοπέλες που το κάνουν και λες "οκ,μοντέλο είναι,είναι η δουλειά της" και την βλέπεις και έξω και είναι αξιοπρεπής, και έχει και τσόλια τύπου Σάσα Μπάστα που λες αν ήταν κόρη μου θα την είχα πλακώσει στις μπάτσες. Το να κάνει μια κοπέλα μια γυμνή φωτογράφιση δε μου λέει απαραίτητα κάτι, αλλά το να τα πετάει όλα έξω με την πρώτη ευκαιρία και κάθε μήνα να είναι και σε διαφορετικό περιοδικό την κάνει φτηνή. Ειδικά για γυναίκες που δεν έχουν απολύτως τίποτα άλλο να δείξουν, λες αυτές μόνο μια δουλειά μπορούσαν να κάνουν και όντως την κάνουν και καλά. Γενικά, όπως σε κάθε δουλειά, παίζει ρόλο με το πόση αξιοπρέπεια την κάνει η άλλη. Η μια είναι μοντέλο και η άλλη...τάνα.
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 όλη η υπόλοιπη ζωή τους διέπεται από την ομορφιά του προσώπου/ σώματός τους και το πώς θα παρθούν Αν εννοείς να παρθούν να κάνουν SEX, νομίζω ότι αυτό όλοι και όλες κυνηγάνε, απλά αυτές το εκμεταλλεύονται για να κάνουν τη φωτογράφιση και να βγουν στη TV. Το να ψάχνετε κάποιος να καλύψει την ανάγκη του δεν είναι κακό κατά τη γνώμη μου. Όσον αφορά αυτό που είπες.
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 υποκρισια... δηλ πειραζει οταν πληρωνονται για να φορανε εσωρουχα ή topless στις φωτος ενω χιλιαδες αλλες που τα βγαζουν στις παραλιες ειναι οκ,επειδη ειναι καλοκαιρι κ φορανε μαγιο? δηλ περισσοτερο πειραζει το παραπανω απο τα ποσα αλλα εκατονταδες βιντεακια-φωτος με κοριτσακια που ουτε καν πληρωνονται κ για χ λογους κυκλοφορουν στο ινετ σε χειροτερες στιγμες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.