Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή FAN σε CHIPSET Μητρικής Κάρτας...να σπάσω τα στηρίγματα?

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω το χαλασμένο ανεμιστηράκι της K8Neo2 Platinum που βρίσκεται στο chipset. Πήρα ένα της AKASA αλλά προ πρόβλημα ειναι πως το παλαιό στηρίζεται σε 2 πλαστικά καρφάκια τα οποία έχουν και από ενα ελατηριάκι επανω

ετσι ώστε οταν τραβάς το ανεμιστηράκι ( το χαλασμένο ) να συμπιέζεται μεν το κάθε ελατήριο αλλα δεν βγαίνει. Επίσης δεν βιδώνει κανένα απο τα δύο αυτα στηρίγματα του παλαιού φαν. Να τα σπάσω? Το νέο fan δεν χρειάζεται στήριγμα έχει κόλλα επανω.

prod_2f25f16aabf00f03cf9be07b63c6933d.jpg

Δημοσ.

Αυτά τα καρφάκια που λες περνανε απο τρύπες και κουμπώνουν στήν πίσω μεριά της μητρική οπότε για να το βγάλεις πρεπει να βγεί από το case η μητρική. Κατά την γνωμη μου μην προσπαθησεις να τα σπάσεις γιατί μπορει να κάνεις ζημιά στην μητρική!

Δημοσ.

Ρε παιδιά παίρνετε μια τσιμπίδα, το πιέζετε από το πίσω μέρος και βγαίνει χωρίς να χαλάσει τίποτα και να μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί!

Δημοσ.

bugsface, αφού λέει ότι το ανεμιστηράκι είναι χαλασμένο, ποιος ο λόγος να το χρησιμοποιήσει ξανά; anyway, μια φορά που χρειάστηκε να το αλλάξω ακολούθησα the Vatos_locos way, με λίγη προσοχή βέβαια. Κόβουμε, ΔΕΝ τραβάμε!

Δημοσ.

Αχ αυτές οι MSI και τα κωλοανεμιστηράκια στο chipset τους.Μα δεν θα βάλει ποτέ μυαλό αυτή η εταιρία...Χρόνια αυτή η κολώνια..Εγώ αναγκάστηκα εξαιτίας του ηλίθιου σχεδιασμού της Νeo4Fi να πάρω μια ψύκτρα της zalman και να της αφαιρέσω μισές γρύλιες για να χωρέσει.Το μανήσιο ανεμιστηράκι είχε ύψος λιγότερο από 1 εκ και στο 1 εκ άρχιζαν οι πυκνωτές και τα στοιχεία της κάρτας γραφικών...Τουλάχιστον δούλεψε καλά η πατέντα..

Δημοσ.

τα έσπασα με πενσακι και τα δύο τελικά...και ησύχασα.Αγόρασα και arctic silver paste και ενα akasa fanόψυκτρο από το e-shop και το εβαλα και ησύχασα απο τα σκουζμάρια του διαγνωστικού για το χαλασμένο ανεμιστήρι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...