lefkimmis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με τους drivers τις nvidia για vista και την καρτα γραφικων μου, που αρνουνται πισματικα να δουλεψουν. Τα Βιος ειναι στο default αν καποιος αναρωτηθει για overclocking και το προβλημα ειναι το εξης: με μερικους drivers στο start υρ βγαζει μπλε οθονη και κανει restart και με τους αλλους ναι μεν δουλευει ο.κ. σε περιβαλον desktop αλλα κολαει στα παιχνιδια... το λειτουργικο ειναι vista με sp1 και η καρτα γραφ. ειναι asus 8800 gts. Οσο για Drivers τους εχω δοκιμασει ΟΛΟΥΣ! μα κανενας δεν δουλευει σωστα. θα ηταν ευχαριστο καποιος να με βοηθουσε...
Venisk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνεις καθαρή εγκατάσταση..ή απλά βάζεις τον έναν οδηγό πάνω στον άλλο?Για να δεις αποτέλεσμα θα πρέπει πρώτα να βγάλεις τελείως τον παλιό, να κάνεις επανεκκίνηση κ μετά να περάσεις τον καινούριο οδηγό.. Επίσης είναι σημαντικό να γράψεις τον αριθμό βλάβης που σου εμφανίζει στην μπλε οθόνη.. Από θερμοκρασίες που κυμαίνεται η κάρτα σου?
lefkimmis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 κανω καθαρη εγκατασταση ,τον αριθμο δεν τον προλαβαινω κανει restart
kirious Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 οταν λες κανει restart, εννοείς οτι το κανει απο μονο του ή σου μαυριζει η οθονη και το κανεις εσυ ?
lefkimmis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 με μερικους μαυριζει και με μερικους βγαζει μπλε οθονη. βασικα εκανα κ παλη format και δεν εκανα εγγατασταση το sp1κ τωρα δεν το κανει οποτε μαλον αυτο εφτεγε... αλλα δεν ειναι λυση αυτη... θελω κ sp1...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.