Προς το περιεχόμενο

Απενεργοποίηση Menu OS

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello παιδιά έχω windows xp professional sp2 και σκέφτηκα να εγκαταστήσω τα windows xp greek sp3.

Εβαλα λοιπόν το cd και ξεκίνησα την εγκατάσταση. Επειδή όμως στην πορεία το μετάνοιωσα, πάτησα restart τη στιγμή που βρισκόμουν μόλις στην αρχή της εγκατάστασης... (δεν σβήστηκε τίποτα γιατί γινόταν η φόρτωση των οδηγών).

Τελικά στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι προς το παρόν να τα εγκαταστήσω, μου έμεινε όμως ένα πρόβλημα...

Πλέον το λειτουργικό μου δεν ξεκινάει αμέσως γιατί εμφανίζεται το MENU OS με επιλογές

Microsoft Windows Professional

Microsoft Windows Professional (Setup) με την μπάρα στο 2ο (που είναι και το windows sp3) και μόλις 3 δευτερόλεπτα για να πάω την μπάρα στο λειτουργικό του σκληρού (sp2)...

Μπορείτε παιδιά να μου πείτε πώς μπορώ να αφαιρέσω το menu αυτό και πάλι τα windows να τρέχουν αυτόματα χωρίς menu ?

Thanks... :mrgreen::

Δημοσ.

Έναρξη > δεξί κλίκ Ο Υπολογιστής μου > Ιδιότητες > Για προχωρημένους >

Εκκίνηση και αποκατάσταση Ρυθμίσεις > Επεξεργασία > σβήνεις τη γραμμή που δεν χρειάζεται.

Δημοσ.
Έναρξη > δεξί κλίκ Ο Υπολογιστής μου > Ιδιότητες > Για προχωρημένους >

Εκκίνηση και αποκατάσταση Ρυθμίσεις > Επεξεργασία > σβήνεις τη γραμμή που δεν χρειάζεται.

Μήπως πρέπει να αλλάξει και το DEFAULT λειτουργικό πριν σβήσει την 2η γραμμή?

Εγώ θα πρότεινα, πριν κάνεις Επεξεργασία, στην Εκκίνηση και αποκατάσταση να επιλέξεις από την λίστα την 1η καταχώρηση και στην επιλογή "Διάρκεια προβολής λίστας..." να το κάνεις 1 δευτερόλεπτο για να είσαι σίγουρος. Αν όλα πάνε καλά μετά σβήσε την 2η καταχώρηση "Microsoft Windows Professional (Setup)"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...