makisss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ξαφνικά ενώ παίζω κάποιο παιχνίδι,το κάνει ελαχιστοποίηση και με βγάζει στην επιφάνεια εργασίας!Τί κόλπο είναι πάλι αυτό;
-TheFake- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Το πάθαινα και εγώ αυτό και έφταιγε κάποιο πρόγραμμα που έτρεχε σε background,δοκίμασε να δεις για κανένα με τον task manager η δεξιά στην μπάρα εκκίνησης.
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σε Vista ή XP; Σε laptop με vista μου το κάνει κι εμένα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια 1 φορά και μετά παίζει κανονικά
tsakonas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι κ σε μενα μερικες φορες, κατι παιζει με το desktop composition και το aero, οταν το απενεργοποιω το aero, δε το ξανακανει
makisss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 XP SP3 έχω.Ξαφνικά άρχισε να το κάνει,δεν το έκανε από την αρχή.Μάλλον κάποιο πρόγραμμα θα εγκατέστησα και το κάνει,αλλά δεν ξέρω ποιο.
-TheFake- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίταξε να dis πια προγράμματα εγκατέστησες από την ημερα που άρχισε να σου κάνει κόλπα,και απενεργοποίησε τα προσωρινά.Μετά απλά τρέξε πάλι το παιχνίδι για αν dis αν σου κάνει ξανά ελαχιστοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.