Maldino Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Το εκανα και νταξει το εφτιαξα κατα καποιο τροπο. Το μονο που με απασχολει τωρα ειναι η γραμματοσειρα... Μου εχει σπασει τα νευρα. Σε διαφορα προγραμματα δεν υπαρχουν καν γραμματα... Βρηκα ενα σιτε που ελεγε κατι για κατεβασμα αλλα αντι για download file μου εβγαζε κατι κατεβατα απο κωδικες που δεν ξερω χριστο πως να κατεβασω και τι να κανω... Υπαρχει κανας ευκολος τροπος για να φτιαξω το wine με ελληνικες η αγγλικες γραμματοσειρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τις γραμματοσειρες της ms της εχεις εγκατεστημενες? Αν οχι, ειναι το πακετο ttf-mscorefonts-installer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Να το παρω απο εδω? http://linuxappfinder.com/package/ttf-mscorefonts-installer και install? Εχω dual boot με XP... Σε netbook ολα αυτα αλλα θα εφαρμοστουν και στο PC σε λιγες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Οχι, να ανοιξεις το synaptic και να το βαλεις κανονικα οπως προβλεπεται. Αλλιως, απο ενα τερματικο >sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ή πάρε το φάκελο Fonts από τα windows και ρίξτον στο φάκελο: .wine/drive_c/windows/ ctrl+H για να δεις κρυφούς φακέλους aka τον .wine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ευχαριστω πολυ για αυτον τον πανευκολο τροπο (δοκιμασα και τους δυο, και οι δυο δουλεψαν). Πλεον το μονο θεμα μου ειναι πως μπορω(αν μπορω) να αλλαξω την γραμματοσειρα, εχουν μεινει σε bold και δεν διαβαζονται ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 αλλαγή γραμματοσειράς δεν ξέρω πώς γίνεται. για αλλαγή ανάλυσης (που βοηθάει στην ευκρίνεια): alt+F2 και εκτέλεση του winecfg. winecfg --> Graphics ---> Screen Resolution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.