Alexis407 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδιά το ακούω πολύ αυτό το πρόγραμμα τι ακριβώς κάνει???? πώς μπορώ να το εγκαταστήσω????έχω ubuntu κ είμαι νέος!!!help! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν το εχει στο synaptic θα πρέπει να διαμορφωσεις τα media sources ή κοιτα εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=244859 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εφαρμογες>προσθαφαιρεση και στην μπαρα αναζητησης γραφεις wine μολις το βγαλει απο κατω στο κειμενο εχει ενα λινκ πατα το να μαθεις περισοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Στο ubuntu υπάρχει ήδη προεγκατεστημένο. Για να το δεις τι κάνει κατέβασε ένα exe αρχειο των windows και κάνε διπλό κλικ πάνω του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Στο ubuntu υπάρχει ήδη προεγκατεστημένο. Για να το δεις τι κάνει κατέβασε ένα exe αρχειο των windows και κάνε διπλό κλικ πάνω του. Στην προσθαφαιρεση το κουτακι του Wine Windows Emulator ειναι ξετικαρισμενο υπαρχει ηδη στο συστημα μου? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 οχι, δεν υπαρχει, τικαρε το και κανε apply... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εμενα μου βγάζει σφάλμα οταν κανω εγκατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι πρεπει να το κανετε με τον τροπο του ubuntu, την "προσθαφαιρεση", που βγαζει και σφαλμα, και δεν το κανετε με τον προβλεπομενο και δοκιμασμενο τροπο που λεγεται Synaptic (ή Adept ή εστω apt)? Ανοιγετε το Synaptic, Ctrl + F για ευρεση, πληκτρολογειτε wine στο πεδιο, το βρισκετε και πατατε δεξι κλικ > Εγκατασταση κλπ. Αν ειναι πολυπλοκο το παραπανω, δωστε σε ενα τερματικο >sudo apt-get install wine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 και απο synaptic μου βγάζει error W: Failed to fetch http://gr.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/universe/w/wine/wine_0.9.59-0ubuntu5_i386.deb 404 Not Found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Για κανε ενα >sudo apt-get update να ανανεωσεις την βαση του apt. Μετα κανε κανονικα οτι εγκατασταση/αναβαθμιση/επιδιορθωση θες. Αν δεν φταιει και αυτο, τοτε ζητα απο καποιον με ubuntu ενα καλυτερο sever για το repo σου. Ο ελληνικος ειναι πισω σε σχεση με αλλους, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Για δώσε στο terminal cat /etc/apt/sources.list και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει. Κάτι παράξενο συμβαίνει με το σύστημα σου και τα repositories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι jim_p τελικά ήθελε update. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ποπο ωραία παίζω bubble trouble Κολλαγε λίγο στην αρχή κ στο τέλος αλλά μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Εχω βαλει ubuntu σε ενα netbook και βαζω και το wine αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση οτιδηποτε εχω δοκιμασει μου πεταει ερρορ και μου λεει κατι για executable καπως... δεν το εχω μπροστα μου τωρα να το δω. Τι κανω για να μπορεσω να κανω εγκατασταση? Υποψιν ειμαι τερμα ασχετος με τερματικα που λετε με κωδικες κλπ και πρεπει να το εξηγησετε και την διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Πριν κανεις οτιδηποτε με το wine, ανοιγεις ενα τερματικο και δινεις ενα απλο >winecfg για να φτιαξει το wine τα δικα του για ηχο, αναλυσεις κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.