Προς το περιεχόμενο

WINE????

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εφαρμογες>προσθαφαιρεση και στην μπαρα αναζητησης γραφεις wine μολις το βγαλει απο κατω στο κειμενο εχει ενα λινκ πατα το να μαθεις περισοτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο ubuntu υπάρχει ήδη προεγκατεστημένο. Για να το δεις τι κάνει κατέβασε ένα exe αρχειο των windows και κάνε διπλό κλικ πάνω του.

Στο ubuntu υπάρχει ήδη προεγκατεστημένο. Για να το δεις τι κάνει κατέβασε ένα exe αρχειο των windows και κάνε διπλό κλικ πάνω του.

Στην προσθαφαιρεση το κουτακι του Wine Windows Emulator ειναι ξετικαρισμενο υπαρχει ηδη στο συστημα μου?

Ευχαριστω.

Γιατι πρεπει να το κανετε με τον τροπο του ubuntu, την "προσθαφαιρεση", που βγαζει και σφαλμα, και δεν το κανετε με τον προβλεπομενο και δοκιμασμενο τροπο που λεγεται Synaptic (ή Adept ή εστω apt)?

Ανοιγετε το Synaptic, Ctrl + F για ευρεση, πληκτρολογειτε wine στο πεδιο, το βρισκετε και πατατε δεξι κλικ > Εγκατασταση κλπ.

Αν ειναι πολυπλοκο το παραπανω, δωστε σε ενα τερματικο

>sudo apt-get install wine

Για κανε ενα

>sudo apt-get update

να ανανεωσεις την βαση του apt. Μετα κανε κανονικα οτι εγκατασταση/αναβαθμιση/επιδιορθωση θες.

Αν δεν φταιει και αυτο, τοτε ζητα απο καποιον με ubuntu ενα καλυτερο sever για το repo σου. Ο ελληνικος ειναι πισω σε σχεση με αλλους,

Για δώσε στο terminal

cat /etc/apt/sources.list

και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει. Κάτι παράξενο συμβαίνει με το σύστημα σου και τα repositories

• 2 χρόνια αργότερα...

Εχω βαλει ubuntu σε ενα netbook και βαζω και το wine αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση οτιδηποτε εχω δοκιμασει μου πεταει ερρορ και μου λεει κατι για executable καπως... δεν το εχω μπροστα μου τωρα να το δω.

Τι κανω για να μπορεσω να κανω εγκατασταση? Υποψιν ειμαι τερμα ασχετος με τερματικα που λετε με κωδικες κλπ και πρεπει να το εξηγησετε και την διαδικασια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...