Προς το περιεχόμενο

Vista and utorrent

skoybrina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα, έχω Vista Ultimate 64bit και χρησιμοποιούσα τόσο καιρό το utorrent 1.8 ( και nod32), ξαφνικά σήμερα σε κάποια φάση, με το που ανοιγα το utorrent σταματούσε να φορτονει σελιδεσ ο firefox ( kai ie), και οταν το έκλινα συνέχιζε να το κάνει. Ουσιαστικα για να ξανά έχω προσβαση στο νετ επρεπε να κανω restart. Το αστείο ειναι οτι κατέβαζε κανονικά το utorrent. Έχει κανείς καμία ιδέα;

Δημοσ.

Συνήθως όταν έχεις Utorrent ανοιχτό,τρώει πολύ internet για αυτό δεν σε αφήνει να σερφάρεις,αν και,όταν το κλείνεις,είναι ok,αν και πρέπει να περιμένεις 1 με 2 λεπτά.Κοίταξε από Task Manager η κάτι τέτοιο μπας τρέχει ακόμα σαν Hidden.Δοκίμασε επίσης να το ξανακάνεις install.Μερικές φορες μπορεί να πλέι απλά η σύνδεση σου στο internet,άμα είναι αργή και την πιέζεις μπορεί να κρασάρει,για αυτό,αντί για restart το PC,δοκίμασε να κανεις reset το router.

Δημοσ.

Οχι δεν είναι αυτο που λες, γιατι η συνδεση μου είναι 20αρα και παλια δεν το εκανα αυτο, απεγκατεστισα το Utorrent και το ξαναβαλα αλλα παλι τα ιδαι, αρα θα δωκιμασω αλλο προγραμμα.

Δημοσ.

χρισημοποιω τα windows vista 64 με το utorrent 1.8 και δεν εχω προβλημα

1 δες μεσα απο το utorrent να εχει ανοικτει σωστα η θυρα

2 δες το firewall που εχεις

3 δες το router αν εχει UPNP ενεργοποιημενο

4 κανε reset to μοντεμ

5 κανε disable το μοντεμ και μετα απο 5 λεπτα κανε το enable (ισωσ να εχει κολισει το μοντεμ )

Αυτα μου ερχονται στο μαυλο ,συγνωμη για την προστακτικη

χρισημοποιω ταυτοχρονα mtorrent ,rapget ,και μπαινω σε σελιδες με 2mb γραμμη

Δημοσ.

Και εγώ έχω 24άρα και πάλι κολλάει...Δοκίμασε όμως να κανεις ότι είπε ο dkoum,κύριος να dis άμα είναι σωστή η Post και άμα την εξής κάνει forward.

• Super Moderators
Δημοσ.

imho απενεργοποίησε το UPNP και στον client και στον router...σουροτήρι είναι...

από την στιγμή που έχεις ανοίξει σωστά τα ports δεν χρειάζεται...

btw κατέβασε το utorrent 1.8.1 beta...από ότι θυμάμαι η 1.8.0 είχε κάποιο πρόβλημα με το nod32...

Δημοσ.

Συμφωνώ με την παλιότερη έκδοση. Δεν είναι θέμα ταχύτητας αλλά router, τα οποία δεν αντέχουν τόσες πολλές συνδέσεις ταυτόχρονα που απαιτεί το torrent. Ιδίως η τελευταία έκδοση μου δουλεύει σωστά μόνο με modem.

Εγώ έχω σταματήσει στην 1.7.2 stable, μιας και είναι η πιο καινούργια που δεν μου μπλοκάρει το router. Από εκεί και πέρα, όποια έκδοση κι αν έβαλα, δουλεύει για λίγο και μετά το router κάνει επανεκκίνηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...