Προς το περιεχόμενο

2x4850 ή μονή κάρτα?

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Γεια σας παιδια!

Εχω το εξης συστημα:

Ε8400 @ 3,8GHz

2χ1 GB ddr2 1150MHz ram (συντομα 4GB)

Abit IP35Pro

Ati HD3870

Zalman 600W PSU (συντομα 750W αν χρειαζεται)

Και εχω την εξης ερωτηση:

Επειδη τον Δεκεμβρη θα περασω σε οθονη full HD θα ηθελα να εχω καλες επιδοσεις σε παιχνιδια στην αναλυση αυτη.

Αρα: Να αλλαξω μητρικη (να παρω Χ38 ή Χ48) και δυο καρτες γραφικων HD4850 ή με συμφερει να κανω καποια αλλη επιλογη, οπως η αγορα μιας GTX280 και να γλυτωσω την αλλαγη μητρικης και πιθανοτατα του τροφοδοτικου?

Θα εκτιμουσα πολυ τις απαντησεις σας!

PS: Welcome back, GeorgeMan :P

Δημοσ.
Επειδη τον Δεκεμβρη θα περασω σε οθονη full HD θα ηθελα να εχω καλες επιδοσεις σε παιχνιδια στην αναλυση αυτη.

Να περιμένεις να βγούν οι καινούριες μητρικές κ οι νέοι επεξεργαστές..Εξάλου δεν εχεις κ τόσο μεγάλο πρόβλημμα στα περισσότερα σημερινά παιχνίδια με το σύστημά σου..

Δεν θέλω να σε αγχώσω όμως το full hd είναι απλά ένα πρότυπο..δεν είναι ενα νέο crysis για να αγοράσεις νέο pc γι αυτό..

(συντομα 4GB)

Η μόνη αλλάγη που με x64 λειτουργικό θα οφελήσει..

• Moderators
Δημοσ.

Σιγουρα τα 4GB τα εχω σαν δεδομενα.

Για να πω την αληθεια μια χαρα παιζει και η 3870 προς το παρον αλλα σε 1920 θα ειναι λιγο (πολυ να μην πω) πικρα.

Επισης, ποσο να πεσουν πια οι τιμες στις καρτες γραφικων? Απ οσο ξερω συντομα δε περιμενουμε καμια χτυπητη καινουρια.

Παντως ειναι κι αυτο μια ενδιαφερουσα σκεψη (να μην παρω τιποτα, ετσι κι αλλιως τα λεφτα δε χανουν την αξια τους :P ), την οποια και θα σκεφτω, thanks!

Δημοσ.

- Welcome Back :P

- μεχρι τοτε (πρεπει να) εχει βγει κι η "μικρουλα" HD 4850X2 1GB (2X512)

σε λογικη τιμη, κι επιπλεον δε μπλεκεις με extra αλλαγες μητρικης και psu B)

• Moderators
Δημοσ.

Αρα δε πολυ-προτεινεται η αλλαγη μητρικης με σκοπο το Crossfire ε?

Φτου και το χα σιγουρο :P

Επειδη ελειπα 1+ μηνα και εχω χασει επεισοδια, η επομενη γενια καρτων γραφικων εχουμε καμια πληροφορια ποτε θα βγει ή ουτε καν?

Επισης η 9800GT και η 9800GTX+ σε τι επιπεδα επιδοσεων βρισκονται σε σχεση με 8800GT/GTS/GTX/9600GT/HD4850/HD3870/HD4870? (δεν υπηρχαν αυτες οι καρτες πριν φυγω).

PS: Thanks for the welcome back :P

Δημοσ.
Αρα δε πολυ-προτεινεται η αλλαγη μητρικης με σκοπο το Crossfire ε?

Ακριβώς..δεν είναι αγορά που θα αξιοποιήσεις γι αυτό κ επιμένω..

Εφόσον η αγορά της οθόνης θα γίνει το Δεκέμβρη..με τα τότε δεδομένα θα δεις τι σου χρειάζεται..

4870 και είσαι οκ για 1920

Διάβασε κ λίγο παραπάνω πριν προτείνεις..

• Moderators
Δημοσ.
οταν θα πεσουν οι τιμες σε αυτες τις καρτες οι απαιτησεις των νεων παιχνιδιων θα ειναι μεγαλυτερες

Σωστα, ποιος ειπε το αντιθετο?

Μα ποιος μιλησε για να περιμενω να πεσουν οι τιμες σε καρτες? Ισα ισα το αντιθετο ειπα :-)

Δημοσ.
εγώ θα πρότεινα μια 4870, είναι μια χαρά για 1920χ1200

Α καλά έχουμε αντίλαλο..χα χα χωρίς παρεξήγηση ε..

Δημοσ.

χωρίς παρεξήγηση τα πίνει η Nvidia αυτήν την περίοδο ;) Αν μειώσει τιμές και πάει στα επίπεδα της ATI θα πάρουμε nvidia

• Moderators
Δημοσ.

εγώ θα πρότεινα μια 4870, είναι μια χαρά για 1920χ1200

Ναι αλλα αξιζει τη διαφορα προς τα κατω σε σχεση με δυο 4850 ή τη διαφορα προς τα πανω σε σχεση με μια 4850? (παντα για 1920)

Ο.Κ. :-)

-> 9800GT = βασικα, just renamed 8800GT :cry:

-> 9800GTX+ = τρεχει και φτανει την 4850 :P

Φτου νομιζα οτι αυτη τη φορα θα κανανε κατι πιο δημιουργικο στη ψοφοnvidia...

Αρα μπορουμε να καταληξουμε καπου? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...