Προς το περιεχόμενο

Samsung T220 vs samsung 2253BW

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την Τ220 εχουν αναφερθει καποια προβληματα στις πρωτες παρτιδες τουλαχιστον κι εχουν επιστραφει αρκετες, δεν ξερω αν εχει διορθωθει η κατασταση αλλα εχε το υποψιν.

Δημοσ.

και εγω αναμεσα σε αυτες τις 2 ειμαι...

απο χαρακτηριστικα ιδιες ειναι εκτος απο την δυναμικη αντιθεση στη οποια υπερεχει η Τ220..αλλα και παλι η διαφορα στην δυναμικη αντιθεση δεν παιζει κανενα ρολο...ειναι τελειως θεωρητικο χαρακτηριστικο...

απο εμφανιση ποια προτιματε?

Δημοσ.

Από εμφάνιση ασυζητητή η T220 την έχω δει από κοντά και είναι από τις ωραιότερες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Το θέμα που με νοιάζει περισσότερο ειναι η ποιότητα εικόνας (όχι βέβαια πως δεν κοιτάζω και την εμφάνιση).

• Super Moderators
Δημοσ.

αν σε νοιάζει η ποιότητα εικόνας δεν θα πας σε οθόνες με TN Panel αλλά με PVA/MVA/IPS οι οποίες ασφαλώς είναι πολύ πιο ακριβές

Δημοσ.

Εχω την Τ260. Η οθόνη είναι άψογη. Αρχικά σκεφτόμουν να πάρω τη 2453BW(κατι τέτιο) σειρα αλλα 24αρα και τελικά πήρα Τ260 και δεν εχω κανένα απολύτως παράπονο! Είναι άψογη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω αγοράσει την 2253bw εδώ και ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για να είμαι ειλικρηνής. Γενικά η απόδοση της είναι εξαιρετική από κάθε άποψη. Δεν έχω γενικά εμπειρία από 22άρες αλλά σε σύγκριση με την προηγούμενη 19άρα που είχα, οι διαφορές τους είναι η μέρα με την νύχτα.

Από άποψη αισθητικής (αν αποτελεί κριτήριο επιλογής) δε μπορώ να σου πω πολλά καθώς είναι συνήθως υποκειμένικό το θέμα ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Πάντως μπορείς να βρεις εικόνες και παρουσιάσεις και των δύο πολύ εύκολα. Για την T220 δεν έχω άποψη από θέματα απόδοσης. Εμφανισιακά μοιάζει ωραία πάντος.

Δημοσ.
παιδια ποσο εντονο ειναι το αυτο το κοκκινο χρωμα που φενεται σε μερικες φωτο της τ220?

Δεν είναι τρομερά έντονο. Είναι ανάλογα από πού θα το δεις. Κάνε μια βόλτα από τα μαγαζιά να την δεις από κοντά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...