Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα διάφορα flame posts διαγράφηκαν. Παρακαλώ συνεχίστε την όποια συζήτηση χωρίς επιθετικές αντιπαραθέσεις.

Δημοσ.

εντάξει δεν είναι τόσο χάλια οι τιμές. αν σκεφτεί κανείς ότι δεν πληρώνεις πάγια ΟΤΕ ας πουμε για τηλεφωνία. Αν βάλει και ένα skype θα μπορεί να πέρνει και τηλέφωνα (με λίγη καθυστερηση βέβαια αφού οι δορυφορικές έχουν ενα θεματάκι σε αυτό).

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αλλα πλεον DSL εχει παντου!

Μεχρι και η Ναξος εχει δυο DSLAM και μεχρι και το πιο απομακρυσμενο χωριουδακι 100 κατοικων εχει υποστηριξη εως 2mbps...

Ποιος θα θελει στα κατσαβραχα (κυριολεκτικα ομως) να εχει γρηγορο internet? Μα εκει πας ακριβως για να ΜΗΝ εχεις, να αποτοξινωθεις...

Δημοσ.

όχι δεν έχει παντού...

2 χιλιόμετρα έξω από το λουτράκι σε περιοχή με όχι 1-2 σπίτια αλλα 50-60 βίλες κιόλας δεν φτάνει τίποτα...

οποτε μην λέμε ότι έχει παντού ;)

και σου μιλάω για μονο 70 χιλιόμετρα από την Αθηνα αυτή τη στιγμή

Δημοσ.

Πάρα πολλά χωριά που δεν είναι στα κατσάβραχα δεν έχουν adsl, έχουν όμως κανονικά σχολεία, επιχειρήσεις,τράπεζες (δεν είναι δηλαδή στη μέση του πουθενά) και οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Ξέρω περιοχή 5χλμ έξω από τα Γιάννενα(πόλη 100000+ κατοίκων) που δεν έχουν adsl και με pstn πιάνουν max 16kbps! Οπότε μη λέμε ότι να'ναι. Οι τιμές για αυτές τις περιοχές πρέπει να είναι επιδοτούμενες και να πέσουν και άλλο.

Δημοσ.

Το δυστύχημα είναι οτι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα συγχεεται τις τιμες της υπηρεσίας με την ιδια την υπηρεσία.Δεν συγκρινονται ρε παιδια.Λιγο χοντρα αμα το δειτε ειναι σαν να συγκρινεται σε υπηρεσίες και τιμες σταθερη με κινητη τηλεφωνία!!!

Δημοσ.
Πάρα πολλά χωριά που δεν είναι στα κατσάβραχα δεν έχουν adsl, έχουν όμως κανονικά σχολεία, επιχειρήσεις,τράπεζες (δεν είναι δηλαδή στη μέση του πουθενά) και οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Ξέρω περιοχή 5χλμ έξω από τα Γιάννενα(πόλη 100000+ κατοίκων) που δεν έχουν adsl και με pstn πιάνουν max 16kbps! Οπότε μη λέμε ότι να'ναι. Οι τιμές για αυτές τις περιοχές πρέπει να είναι επιδοτούμενες και να πέσουν και άλλο.

κοψε κανα μηδενικο ομως....:mrgreen::mrgreen:

edit:ακυρο...

Δημοσ.
Ναι, αλλα πλεον DSL εχει παντου!

Μεχρι και η Ναξος εχει δυο DSLAM και μεχρι και το πιο απομακρυσμενο χωριουδακι 100 κατοικων εχει υποστηριξη εως 2mbps...

Ποιος θα θελει στα κατσαβραχα (κυριολεκτικα ομως) να εχει γρηγορο internet? Μα εκει πας ακριβως για να ΜΗΝ εχεις, να αποτοξινωθεις...

ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΝΑΞΟΣ ...ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΟ...ΤΡΑΓΑΙΑ-ΔΑΜΑΡΙΩΝΑΣ-ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΣ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....

Δημοσ.
και ναι αμα πας στην γαυδο για γεωλογικες μελετες χρειαζεσαι το ιντερνετ....

Ωραία σκέψη αλλά τώρα θέλω και γω να πάω στη Γαύδο για γεωλογικές μελέτες. :-D

Δημοσ.

εγω ειμαι σε χωριο της ηλιας που δεν εχει dsl (10κm απο την πολη) εχω ομως 3g :P βεβαια περιοριζεται με 30gb το μηνα οι φουστιδες ειναι και φοιτητιτκη εκδοση... ταχυτητα; γυρω στο 1, κατι mbps σταθερο. τωρα βεβαια θα το σκεφτω για δορυφορικο αν ειναι απεριοριστο εγω δινω 30ευρω αν δινω περιπου τα ιφια για 500 θα προτιμισω τα 500 και απεριοριστη χρηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...