Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικό user logon

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σε Windows XP Pro, χωρίς να πειράξω κάτι με τους χρήστες και με μόνο έναν χρήστη και βέβαια administrator, ξαφνικά, πριν φτάσει "Επιφάνεια Εργασίας", μου βγάζει την logon screen με το όνομα του administrator και δίπλα το κουμπί με κάποια εικονίτσα. Κάνω click για να μπω "Επιφάνεια Εργασίας" αλλά με το που κάνω click μου λέει "Logging off. Saving your settings..." και με φέρνει και πάλι στο σημείο να κάνω click. Και γίνεται συνέχεια το ίδιο. Έχει κολλήσει σ' αυτήν την ανακύκλωση χωρίς να μπαίνει Windows.

Απ' την τελευταία φορά που δούλεψε κανονικά, δεν έκανα κάτι διαφορετικό για να το κολλήσω.

Κάποια βοήθεια;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν μπορεί να υπάρχει μόνο ένας χρήστης στα ΧΡ.

Εσύ δημιούργησες έναν χρήστη με δηκαιώματα administration βέβαια αλλά υπάρχει και ο λογαριασμός του Administrator που κανονικά δεν εμφανίζεται στην οθόνη υποδοχής. Εμφανίζεται μόνο όταν μπαίνεις σε αφαλή λειτουργία. Μπορείς να συνδεθείς με αυτόν τον λογαριασμό αν πατήσεις 2 φορές ALT+CTRL+DEL στην οθόνη υποδοχής και γράψεις σαν όνομα χρήστη Administrator και δώσεις τον κωδικό που όρισες κατά την εγκατάσταση των ΧΡ.

Γι' αυτό μου φαίνεται κουφό το ότι συνδέεσαι σαν Administrator στα XP.

Δοκίμασε σε ασφαλή λειτουργία ή 2 φορές το ALT+CTRL+DEL που γράφω παραπάνω και δες να μπαίνεις έτσι σαν Administrator. Αν τα καταφέρεις, δημιούργησε έναν άλλο λογαριασμό και μετά πήγαινε

Έναρξη->

Όλα τα προγράμματα->

Βοηθήματα->

Εργαλεία Συστήματος->

Οδηγός μεταφοράς αρχείων και ρυθμίσεων

για να μεταφέρεις τα αρχεία και τις ρυθμίσεις από τον παλιό λογαριασμό σου στον καινούργιο.

Δημοσ.

Και σε safe mode κάνει ακριβώς το ίδιο και για τον χρήστη Dimitris και για τον Administrator.

Και με 2 φορές Ctrl+Alt+Del κάνει και πάλι το ίδιο.

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι δεν το γλυτώνεις το format.

Ίσως κάποιος ιός να στα έκανε άνω-κάτω.

Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις μια επιδιόρθωση με το cd των windows, επιλέγοντας την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση, αλλά το καλύτερο είναι το φορμάτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...