Προς το περιεχόμενο

ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ...ΑΜΕΣΑ...

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello guys...

Πρόσφατα αγόρασα μία φορητή τηλεόραση αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα παρά των λεγομένων του πωλητή (Carrefour-δεν είχα και φοβερή απαίτηση εξυπηρέτησης :) )

διαπίστωσα ότι για αυτονομία παίρνει 10 μπαταρίες ΑΑ παρακαλώ...

Οπως καταλαβαίνετε, για τις δύσκολες ώρες χρειάζομαι επειγόντως φορτιστή....

Υπάρχει κάτι στην αγορά από φορτιστές που να είναι VALUE FOR MONEY?

Η αγοράζω μία συγκεκριμένη μάρκα....

Εχει κανείς εμπειρία?ΤΙ κυκλοφορεί στην αγορά?

Thanks...

Δημοσ.
Hello guys...

Πρόσφατα αγόρασα μία φορητή τηλεόραση αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα παρά των λεγομένων του πωλητή (Carrefour-δεν είχα και φοβερή απαίτηση εξυπηρέτησης :) )

διαπίστωσα ότι για αυτονομία παίρνει 10 μπαταρίες ΑΑ παρακαλώ...

Οπως καταλαβαίνετε, για τις δύσκολες ώρες χρειάζομαι επειγόντως φορτιστή....

Υπάρχει κάτι στην αγορά από φορτιστές που να είναι VALUE FOR MONEY?

Η αγοράζω μία συγκεκριμένη μάρκα....

Εχει κανείς εμπειρία?ΤΙ κυκλοφορεί στην αγορά?

Thanks...

10 ΑΑ!!!! :shock:

Οι περισσότεροι φορτιστες έχουν 2 ή 4 θεσεις και το περισσότερο που έχω δει είναι με 8.

Σου προτείνω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάρεις έναν αξιόπιστο φορτιστή , και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ.

Για καλό φορτιστή έχεις επιλογές μεταξύ Αnnsman , GP, Μaha που βγαζουν κυρίως μπαταρίες και φορτιστες. Μετα υπάρχουν και οι Sony, Philipsm, Varta, Sanyo, ...

Προτίμησε έναν φορτιστή με ανεξάρτητα κανάλια (δηλαδη κάθε μπαταρία να φορτίζεται αυτονομα, κι όχι ανα δυάδες) και κατα προτίμηση έλεγχο υπερθέρμανσης και φόρτισης. Κι πόφυγε τους ταχυ-ταχυφορτιστες της 1 ώρας που καίνε τις μπαταρίες.

Τετοιοι που προτείνω κάνουν μεταξύ 35 και 60.

Αν θες με περισσότερες θέσεις πας για παραπάνω ?.

Περισσότερα εδώ:

http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=950.new#new

Για μπαταρίες επιλέγεις αν θα πας σε μεγαλες (>2200mAh) επαναφορτιζόμενες Νi-MH ή σε υβρυδικές. (Sanyo-Eneloop,Maha Imedion, Hahnel Synergy Ready to Go, Uniross GP Recyko μεταξύ 2000-2100mAh)

Οι πρώτες είναι μεγαλύτερης διάρκειας σε mAh και αγοραζονται αφόρτιστες, οι δεύτερες με λιγότερα μεν MAh αλλα προφορτιζμένες και επιπλέον δεν ξεφορτιζουν εύκολα.

Περισσότερα εδώ:

http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=359.405

;)

Δημοσ.

Βασικά μίλησα με ένα φίλο μου και μπορεί να μου δανείσει ένα φορτιστή ψιλοκούτα μάρκασ UNIVERSAL Ni-CD Battery Charger Model: MW398GS.

Απο μπαταρίες αγόρασα από το plaisio κάτι GP 2100...

Aυτές μέχρι πόση ώρα θέλουν για να φορτιστούν πλήρως???

Δημοσ.

Αυτός απ' ό,τι νομίζω είναι ταχυφορτιστής 2-3 ωρών...

Δεν ξέρω εάν πραγματικά αξίζει να βάλω τις μπαταρίες μου εκεί μέσα...

Το θέμα είναι ότι ούτε το παλληκάρι που μου το έδωσε τον έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές και συστηματικά ώστε να γνωρίζει πάνω-κάτω τι παίζει...

Προτιμώ να αγοράσω ένα φορτιστή που θα φορτίζει τις μπαταρίες και 5 ώρες που λέει ο λόγος, οι μπαταρίες να αντέξουν 1-2 χρόνια (αναλόγως τη χρήση) και να αποδίδουν το μέγιστο (2 ωρίτσες στο νερό αυτονομία) παρά να τις βάλω οπουδήποτε και να μην κάνω τη δουλειά μου...

Ολες οι προτάσεις δεκτές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...