burnin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 μποω να μαυρισω ενα ονομα καλλιτεχνη και τιτλο τραγουδιου που θα βρω στο ιντερνετ, και αυτο να μου το παιζει αυτοματα σε streaming'η 'εστς να μου βρισκει βιντεο στο youtube, αν υπαρχει? υπαρχει κατι τετοιο παιδια? ευχαριστω. υπαρχει το fire fm που εχω, και σε πεταει στο last fm αλλα δε σε αφηνει να ακουσεισ πανω απο 15 δευτερολεπτα....
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Από την στιγμή που βρίσκεις το όνομα και το τραγούδι που θέλεις και μπορείς να το μαυρίζεις, κάνε αντιγραφή και επικόλληση στο Goggle ή στο YouTube ή στο Limewire για αναζήτηση. Τόσο δύσκολο είναι?
burnin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Από την στιγμή που βρίσκεις το όνομα και το τραγούδι που θέλεις και μπορείς να το μαυρίζεις, κάνε αντιγραφή και επικόλληση στο Goggle ή στο YouTube ή στο Limewire για αναζήτηση.Τόσο δύσκολο είναι? τωρα περνιεσαι για εξυπνακιας? στο λαιμγουαιαρ πρπει να κατεβει. δε θελω να κατεβασω τραγουδι. ψαχνω την ευκολια.να το ακουσω μεσω streamingή κατι τετοιο. ναι θα μπορουσα να μπω στο youtube αλλα κοιταω να γλιτωσω μερικα κλικαυτα
Xoriatopaido Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Για να γλιτώσεις μερικά κλικ, ανοίγεις νέο θέμα συζήτησης και κάθεσαι και απαντάς; Τί είδους τεμπελιά είναι αυτή;
cmi30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Με το μαλακό ρε παιδιά..δεν είναι θέμα τεμπελιάς, μια ευκολία ζήτησε το παιδί αν γίνετε....
burnin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 τα plugins addons κτλ ειναι για να κανουν τη ζωη μας πιο ευκολη. ετσι ειπα να ρωτησω. τα φορουμ γιαυτο δεν ειναι? αν ειναι τοσο κουλη η ερωτηση μου, ας το κλειδωσει καποιος τι να πω...
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Όποιος γνωρίζει να δώσει απάντηση στο ερώτημα, ας το κάνει. «Συμβουλές» και κριτική της σκοπιμότητας του θέματος είναι περιττή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.