Προς το περιεχόμενο

PCI-E2.0 Κάρτα σε PCI-E1 Mobo problems!!!

Zigardeli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, είχαμε εξελίξεις....

Έκανα ξανά φορμάτ εχτές όπως είχα πει και έβαλα τα WinXP Pro GR SP3 με ενσωματωμένο το DriverPacks. Αμέσως μετά έκανα αναβάθμιση το DirectX με το νέο του Αυγούστου και έβαλα το PES2008. Ούτε antivirus ούτε τίποτα άλλο... Έκατσα και έπαιξα με τον αδερφό μου 4 ματς χωρίς κανένα error. Τώρα θα βάλω και το FlatOut να δω και εκεί τι θα μου κάνει και αν όλα πάνε καλά θα βάλω και τους catalyst 8.8 να κάνω κ εκεί τα πειράματα μου. Για ότι νέο θα σας ενημερώσω.... Υπενθυμίζω ότι την μνήμη την βρίσκει ακόμα 1024ΜΒ.

Για υποστηριξη 3850/70 και 4850/70 υπαρχουν bios updates σε αρκετες 939 μητρικες

Μπορούμε να βρούμε τίποτα για A8N32-SLI Deluxe;;; Έχω δοκιμάσει το 1303 και το 1405 beta bios και καμία αλλαγή στο εύρος ή στην μνήμη της κάρτας.

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα κατι μου λεει οτι με 8.8 θα δουλεψει και πολυ καλα μαλιστα αλλα ποτε δε θα διορθωθει το ''προβλημα'' με τα 1024ΜΒ.

Δημοσ.
Η εκφραση ''ακομα μεγαλυτερα προβληματα ασυμβατοτητας'' δεν σημαινει ''88xx= ασυμβατη με pci-e 1.0'', αλλα ''ενδεχομενως ασυμβατες, αναλογα τις εκαστοτε υλοποιησεις''.

Δυστυχως υπαρχουν 939 και 775 μητρικες, που δεν παρεχουν backwards συμβατοτητα στις 2.0 vga, ουτε με bios update :shock:

Πχ ορισμενες Asrock, αλλα δεν ειναι θεμα της συγκεκριμενης εταιρειας μονο. Ειδικα με 88ΧΧ τα προβληματα ειναι αξεπεραστα :cry:

Το αναφερω, για να γλυτωσει κανεις ωρες ταλαιπωριας του στυλ "γιατι-δε-δουλευει-η-μαμημενη!" Λυση: Μια κι εξω 9600GT B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...