jimarass Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει το μαμήσατε το επίπεδο!!! Καλό είναι πάντως κάποιος να μην είναι απόλυτος σε κάτι, αλλά να αφήνει και λίγο χώρο για την πιθανότητα και στις άλλες απόψεις.
Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 jimarass , το μπιφτέκι και το τραπέζι μόνο μια σχέση μπορεί να έχουν. Το μπιφτέκι είναι ΠΑΝΩ στο τραπέζι. Εσύ τόση ώρα προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου οτι μπορεί και να ισχύει το αντίθετο. Σύνελθε θα κάψεις τον εγκεφαλό σου ! Είχαμε μείνει εδώ. Παίρνω σκυτάλη, βγαίνω σαν εμσι και λέω: Ο φιντ έχει δίκιο. Επειδή υπάρχουν φίλτρα που μεταφράζουν τα λίγα ερεθίσματα που μπορούμε να αντιληφθούμε από το μεγάλο Χάος κει έξω, δε σημαίνει πως η περιγραφή που τους τσοντάρουμε χρίζει χλεύης. Αυτού του είδους η εννοιολογική αποδόμηση είναι χρήσιμη μόνο σε συγκεκριμένες εκφάνσεις του υπαρξισμού και μόνο σαν εργαλείο -συνήθως για εις άτοπο απαγωγή- και ποτέ σαν αυτοσκοπός. Όχι πια έστω, ο μηδενισμός παύει να έχει ενδιαφέρον μετά τα Οκτωβριανά και τα 16 που τα ήμο γίνονται ήμουν. Το να προσπαθείς λοιπόν να αμφισβητήσεις την συνοχή ενός όρου με μια έννοια μόνο και μόνο για να καταλήξεις πως η έννοια αυτή είναι υποκειμενικά αντιληπτή επειδή έτσι είναι και παρατηρήσιμη, είναι όχι μόνο αυτονόητα περιττό, αλλά και άδικο προς όοοολα τα άλλα εκείνα θαυμαστά ερωτήματα πέραν του ΤΙ, όπως το μαυρομάλλικο γιατί, το φακιδιάρικο πως και το χλωμό ως πότε. Εντάξει τώρα, εγκρίνεις επίπεδο;
Fidelio Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Είχαμε μείνει εδώ. Παίρνω σκυτάλη, βγαίνω σαν εμσι και λέω:....(....) Εντάξει τώρα, εγκρίνεις επίπεδο; Yo, yo mother fuckers , listen to this ... dj spin that SHIT ! : Λεπον , όσον αφορά την μεταφυσική, τα φαινόμενα , όνειρα , σκέψεις και δεν συμμαζεύεται, είναι καλό πράγμα και αναγκαίο που ο ερευνητής (λολ-yo ..) προσπαθεί να εμβαθύνει και να ανακαλύψει θεμελιώδεις αρχές που διέπουν αυτά τα πράγματα. ΑΛΛΑ ( yo ,yo ) - η λογική παίζει τεράστιο ρόλο για να καλιεργηθούν η διαισθητική σκέψη, η εφευρετικότητα , η έρευνα και σου πα μου πες ( YO ) και να γίνονται ακόμα και μεγάλα πνευματικά άλματα , όπου εν τέλει θα οδηγήσουν σε ριζοσπαστικές λύσεις σε ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ! - end Got damn it i spit on you, coz i love you ...shit, fuck that, see ya around brothers ,yo !
jimarass Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Yo, yo mother fuckers , listen to this ... dj spin that SHIT ! : Λεπον , όσον αφορά την μεταφυσική, τα φαινόμενα , όνειρα , σκέψεις και δεν συμμαζεύεται, είναι καλό πράγμα και αναγκαίο που ο ερευνητής (λολ-yo ..) προσπαθεί να εμβαθύνει και να ανακαλύψει θεμελιώδεις αρχές που διέπουν αυτά τα πράγματα. ΑΛΛΑ ( yo ,yo ) - η λογική παίζει τεράστιο ρόλο για να καλιεργηθούν η διαισθητική σκέψη, η εφευρετικότητα , η έρευνα και σου πα μου πες ( YO ) και να γίνονται ακόμα και μεγάλα πνευματικά άλματα , όπου εν τέλει θα οδηγήσουν σε ριζοσπαστικές λύσεις σε ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ! - end Got damn it i spit on you, coz i love you ...shit, fuck that, see ya around brothers ,yo ! Μπορείς κάλιστα να προσθέσεις στην υπογραφή σου: Μαμάω threads for sport:-)
Berolinezos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Τα οποιαδήποτε προφητικά όνειρα δέν έχουν καμιά σχέση με μπιφτάκια πάνω σε κεφτέδες, κάποιοι λένε οτι να δείς κάποιον να καπνίζει χωρίς να είναι καπνιστής σημαίνει οτι θα του συμβεί κακό. Φούμαρα, στο προφητικό όνειρο άν υπάρχει βλέπεις αυτούσιο το μελλοντικό γεγονός.
jimarass Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Τα οποιαδήποτε προφητικά όνειρα δέν έχουν καμιά σχέση με μπιφτάκια πάνω σε κεφτέδες, κάποιοι λένε οτι να δείς κάποιον να καπνίζει χωρίς να είναι καπνιστής σημαίνει οτι θα του συμβεί κακό.Φούμαρα, στο προφητικό όνειρο άν υπάρχει βλέπεις αυτούσιο το μελλοντικό γεγονός. Διαχρονικά έχουμε ενεδίξεις για άτομα με πνευματικά χαρίσματα, με ένα από αυτά να είναι η πρόληψη του μέλλοντος σε κάποιο βαθμό. Δεν έχει αποδειχθεί κάτι, ωστόσο δεν είναι πχ η τράπουλα που έχει την ικανότητα αυτή αλλά το μυαλό. Η τράπουλα απλά είναι το ερέθισμα. Άλλος έχει ως μαντικό ερέθισμα τα σύννεφα, άλλος τα κόκκαλα και πάει λέγοντας. Τα λαμόγια βέβαια πολλά και φυσικά το όλο θέμα έχει πολύ μέλλον.
Berolinezos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Διαχρονικά έχουμε ενεδίξεις για άτομα με πνευματικά χαρίσματα, με ένα από αυτά να είναι η πρόληψη του μέλλοντος σε κάποιο βαθμό. Δεν έχει αποδειχθεί κάτι, ωστόσο δεν είναι πχ η τράπουλα που έχει την ικανότητα αυτή αλλά το μυαλό. Η τράπουλα απλά είναι το ερέθισμα. Άλλος έχει ως μαντικό ερέθισμα τα σύννεφα, άλλος τα κόκκαλα και πάει λέγοντας. Τα λαμόγια βέβαια πολλά και φυσικά το όλο θέμα έχει πολύ μέλλον. Για να δείς κάποιο τραγικό συνήθως γεγονός του μέλλοντος πού και πού μιά φορά στην δεκαετία δέν είναι απαραίτητο να είσαι άτομο με πνευματικά χαρίσματα. Υπάρχουν δέ διαφωνώ στην άποψη αυτή οτι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το χάρισμα να βλέπουν προφητικά όνειρα συχνότερα απο τον μέσο όρο.
Fidelio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Διαχρονικά έχουμε ενεδίξεις για άτομα με πνευματικά χαρίσματα, με ένα από αυτά να είναι η πρόληψη του μέλλοντος σε κάποιο βαθμό. (...) Αν ναι ; Για πες καμιά ιστορία να μάθουμε και εμεις, αν μπορείς βέβαια (που τέτοια τύχη) παρέθεσε και το επιστημολογικό στήριγμα των υποθεσεών σου.
jimarass Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αν ναι ; Για πες καμιά ιστορία να μάθουμε και εμεις, αν μπορείς βέβαια (που τέτοια τύχη) παρέθεσε και το επιστημολογικό στήριγμα των υποθεσεών σου. Ναι, διότι το section μπλα-μπλα του insomnia είναι κάτι σαν το physics today, που πρέπει κάθε αναφορά να τεκμηριώνεται αυστηρά, αν θέλουμε να ελπίζουμε για νομπέλ!!
akpe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αν ναι ; Για πες καμιά ιστορία να μάθουμε και εμεις, αν μπορείς βέβαια (που τέτοια τύχη) παρέθεσε και το επιστημολογικό στήριγμα των υποθεσεών σου. Εσύ έχεις να παραθέσεις κάποιο επιστημολογικό στήριγμα για το αντίθετο των υποθέσεών του; Και πρόσεχε, μιλάμε για τον ανθρώπινο εγκέφαλο, όχι για τις αναπαραγωγικές συνήθειες τις κάμπιας όπου θα μπορούσα π.χ. να δεχτώ πως είναι παντελώς αδύνατον να αναπαραχθεί με βάτραχο.
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 καποια συμβαντα ή γεγονοτα δεν εξηγουνται επιστημονικα τουλαχιστον τωρα και ισως και ποτε εγω αρκετες φορες εχω δει στον υπνο μου κατι το οποιο γινεται ακριβως ετσι την επομενη μερα
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πιστεύω σε προφητικά όνειρα αλλά πριν κάτι μήνες είχα δεί στον ύπνο μου οτι έπεσε ένα παιδάκι από το μπαλκόνι και εγώ ήμουν δίπλα και δεν πρόλαβα να το πιάσω (από τα γνωστά πακετωτικά/αγχωτικά όνειρα που θες να κάνεις κάτι και δε μπορείς να κουνήσεις τα πόδια σου). Ε, την επόμενη μέρα έπεσε ένα παιδάκι από τον 1ο όροφο της διπλανής πολυκατοικίας.
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι, κοιμόμουν εκείνη τη στιγμή και έβλεπα ένα όνειρο οπου κάποιος φώναζε δυνατά. Τελικά ξύπνησα και ήταν οι φωνές του πατέρα του παιδιού που τις άκουγα μέσα στον ύπνο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.