corsakias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω μια πλαυλιστ στο winamp Και θέλω να την γράψω σε cd σε μορφή Mp3. Επειδη είναι δύσκολο και χρονοβορο να βρω αυτα τα 200+ τραγουδια ενα προς ενα και να τα περασω στο nero, υπάρχει τρόπος να εγραφτουν κατευθείαν απο το winamp ή οτιδήποτε άλλο? ευχαριστω
corsakias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 θα το δοκιμασω, παντως το θέμα ειναι ότι η playlist εχει φτιαχτει στο winamp.
accipio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχει σημασία, αρκεί να υπάρχει ως αρχείο m3u, το οποίο θα φορτώσεις στο MediaMonkey.
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έκανες αναζήτηση θα έβρισκες απάντηση ΕΔΩ
corsakias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αναζήτηση έκανα και δεν μπορεσα να βρω απάντηση στο ερωτημα μου σύμφωνα με αυτά που έθεσα.
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή δεν είμαι σίγουρος για την μορφή της playlist του winamp, αν μπορείς να την σώσεις σε m3u μορφή κάντο. Μετά πήγαινε στο Nero Start Smart και στο τμήμα με την μουσική έχει μια επιλογή για δημιουργία dvd με mp3. Αν την επιλέξεις και φορτώσεις ένα m3u θα σου περάσει όλα τα τραγούδια μέσα στο compilation με την σειρά που ορίζει η playlist. Για δοκίμασέ το και πες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.