Notis4866 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα....Εχω αντιγραφω απο office xp σε cd και θελω να τα περασω σε Laptop με Vista.Κανω την εγκατασταση και ανοιγω το word,παταω ''ενεργοποιηση αργοτερα'' το κλεινω και στη συνεχεια παω στο crack οπου και κανω patched στα office!Οταν παω να ανοιξω παλι το word αυτο ειναι παλι κλειδωμενο!!!!:shock: Τα office xp τα εχω βαλει πανω απο 10 φορες σε pc με windows xp!!! Σε Vista δεν λειτουργουν????:confused:
Notis4866 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Aν γινετε να το εξηγησεις....και πως γινετε....
Deathy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 λογικα το wokrs κανει update οταν το εγκαταστησεις αν το crack δεν το εκανες εσυ και το κατεβασες πιθανο ειναι να το εχουν φτιαξει και να μην σε αφηνει να το χρησιμοποιησεις τωρα δεν γινεται να το φτιαξεις.. κανε ανινσταλ και μετα clean registry και κανε αυτο που σου πα α με ενα firewall μπορεις να μπλοκαρεις το works
Αδμιν Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Το να το αγοράσεις είναι να χρησιμοποιήσεις ένα free/open source αντίστοιχο δεν παίζει για λύση, ε;
Deathy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 τεσπα παιδες ο φιλος μας απο δω την πατησε οπως εγω με το photoshop μετα το εμαθα και τωρα δεν φτιαχνει χωρις format!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα....Εχω αντιγραφω απο office xp σε cd και θελω να τα περασω σε Laptop με Vista.Κανω την εγκατασταση και ανοιγω το word,παταω ''ενεργοποιηση αργοτερα'' το κλεινω και στη συνεχεια παω στο crack οπου και κανω patched στα office!Οταν παω να ανοιξω παλι το word αυτο ειναι παλι κλειδωμενο!!!!:shock:Τα office xp τα εχω βαλει πανω απο 10 φορες σε pc με windows xp!!! Σε Vista δεν λειτουργουν????:confused: Bοήθεια για παράνομο λογισμικό δεν θα βρεις εδώ. RTFM: http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?a=24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.