Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ασε μας ρε tzoyka..δλδ τι ηθελες να ακουσεις (η μαλλον να διαβασεις) , για να ικανοποιηθεις; πως το παιδι δουλευει λουστρακος το πρωι και λαντζα το βραδυ για να τα βγαλει περα; και απο ποτε τα χομπι δεν περιλαμβανονται στο βιογραφικο ενος ατομου; δλδ εσυ σε κανενα βιογραφικο δεν τα προσεθεσες; κανενας υποψηφιος εργοδοτης δε σε ειχε ρωτησει με το τι ασχολεισαι στον ελευθερο χρονο σου;

κι επιτελους παρτε το αποφαση: καποιοι ισως και να βγαζουν περισσοτερα απο εσας. δεχτειτε το και πορευτειτε αναλογως. μην το παιζεται ρομπεν των δασων. ημαρτον...

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν :lol:

1. Δε ρώτησα αυτά που ρώτησα για να ικανοποιηθώ για κάτι. Ρώτησα για να ενημερωθώ και για να καταλάβουμε υπό ποιες συνθήκες λέγονται αυτά που λέγονται.

2. Δε ζητήσαμε το βιογραφικό του (δεν είπα ότι στο βιογραφικό δεν μπαίνουν τα χομπι, είπα ότι εδώ δε μας χρειάζεται βιογραφικό). Να διαβάζεις ξέρεις; (εκτός αν βέβαια μου διέφυγε ότι το θέμα ήταν αγγελία για αναζήτηση εργασίας ... :rolleyes: )

3. Δεν έχει σημασία το ποσό που ανέφερε. Άλλωστε το ανέφερε χωρίς να του το ζητήσω και χωρίς να έχει σημασία για το παρόν θέμα (και τυχαίνει να βγάζει πολύ λιγότερα από όσα βγάζω εγώ, αν αυτό σε καλύπτει elena_blue, αν και δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ). Η γνώμη μας δε θα έπρεπε να σχηματίζεται από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ....

Είσαι σίγουρη ότι σε αυτό το θέμα αναφέρεσαι; γιατί αυτό το μήνυμά σου είναι πραγματικά τελείως άσχετο ... χώρια που δείχνει την απίστευτη εμπάθειά σου .... get over it.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διάβασα όλο το θέμα.

Νομίζω και εγώ οτι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.Δηλαδή ναι μεν οι πολιτικοί μας είναι λαμόγια αλλά εμείς φταίμε για αυτό με το τεράτιο έλλειμα παιδείας που έχουμε σαν λαός.

Πχ νομίζετε ότι ξέρουν πολλοί τι πραγματικά είναι το σύνταγμα?

Εγώ αυτό που ξέρω λοιπόν είναι ότι αν δεν τους τα δίναμε δεν θα τα ζητάγανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...