Blondeamon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Για να φύγουμε απ' το off-topic (έλεγξε τα μυνήματά σου) και να γυρίσουμε στις τηλεπικοινωνίες: Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Όταν τα γεγονότα μιλούν, οι εντυπώσεις, τα "νομίζω", "μου φαίνεται" κτλ φεύγουν και πάνε βόλτα.. :-) Εξήγησε μου γιατί χαίρεσαι ακριβώς όταν διαβάζεις αυτή τη μούφα. Όταν στη Γερμανία είχανε 5.000.000 νοικοκυριά συνδεδεμενα εμείς είχαμε 0. Οταν αυτά γίνανε 100.000.000 εμείς είχαμε 100.000. Πλέον λογικό είναι οι ρυθμοί τους να πήγαίνουν πολύ αργά επειδη ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΟΙ. Επειδή είμαστε μπανανία χαίρεσαι ? Φυσικά και έχουμε γρήγορους ρυθμούς , αφού βάλαμε 10 χρόνια μετά αποτι ήρθε το Ιντερνετ. Μην τρελαίνεσαι , ξανα ψήφισε τους εσύ και έχε τη συνείδηση σου ήσυχη. Για σένα δουλεύουν. [/sarcasm]
pull over Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εξήγησε μου γιατί χαίρεσαι ακριβώς όταν διαβάζεις αυτή τη μούφα. Όταν στη Γερμανία είχανε 5.000.000 νοικοκυριά συνδεδεμενα εμείς είχαμε 0. Οταν αυτά γίνανε 100.000.000 εμείς είχαμε 100.000. Πλέον λογικό είναι οι ρυθμοί τους να πήγαίνουν πολύ αργά επειδη ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΟΙ. Επειδή είμαστε μπανανία χαίρεσαι ? Φυσικά και έχουμε γρήγορους ρυθμούς , αφού βάλαμε 10 χρόνια μετά αποτι ήρθε το Ιντερνετ Διαλέγεις και βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο, ότι βολεύει τον καθένα. Δε βλέπω κανένα λόγο να μη χαίρομαι τόσο γενικά όσο και με την είδηση αυτή ειδικά άλλα αν συντρέχει κάποιος λόγος για να λυπάμαι, τον οποίο δεν έχω εντοπίσει στα γραφόμενά σου είναι η αλήθεια, μπορείς να μου τον εξηγήσεις. Ναι το γεγονός ότι έχουμε μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης απ' τη Γερμανία ή τη Γαλλία ή τη Σουηδία σε αυτό τον τομέα οφείλεται στο ότι αργήσαμε να μπούμε στην εποχή του διαδικτύου. Αν αυτό είναι ένδειξη μπανανίας για εσένα, και αυτό χωράει κουβέντα βέβαια, τί κάνεις ΕΣΥ για να διορθώσεις την κατάσταση; Πώς βελτιώνεις με το σχόλιό σου αυτούς που το διαβάζουν και εμένα στον οποίο απευθύνεσαι; Πριν 10 χρόνια λέγαμε πως η Ελλάδα είναι μπανανία. Πριν 20 το ίδιο. Πριν 30-40 κτλ. Δε νομίζεις πως οι Έλληνες "αυτοϋπνωτίζονται" με αυτό τον τρόπο και η κατάσταση διαιωνίζεται; Τί θα γίνόταν αν λέγαμε κάποια στιγμή "είμαστε καλά, άλλα έχουμε δυνατότητες και μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτερα". Επέτρεψέ μου όπως θα μου επιτρέχουν και οι υπόλοιποι να είμαι ο εαυτός μου και να χαίρομαι με την πρόοδο της χώρας μου και στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Βέβαια έχω δύο πλεονέκτημα που μου τα δίνει η αρκετά μακρόχρονη παραμονή εκτός Ελλάδας: καινούρια οπτική γωνία και απομάκρυνση από την επιρροή της αντίληψης του μέσου Έλληνα. Πριν φύγω η νοοτροπία της ελληνομιζέριας μου φαινόταν φυσιολογική γιατί την είχα συνηθίσει. Τώρα που την ξεσυνήθισα είναι αλλιώς.. Μην τρελαίνεσαι , ξανα ψήφισε τους εσύ και έχε τη συνείδηση σου ήσυχη. Για σένα δουλεύουν. Μήπως με είδες να ψήφιζω ή ξέρεις την άποψή μου για τα κόμματα και την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα; :rolleyes: Αλήθεια, για πες μου και συ με τη σειρά σου, οι πολιτικοί από που (ξε)φυτρώνουν;
afentiko7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σε ποιες πόλεις θα ναι και το κυριότερο μέχρι ποια ακτίνα για τα προάστια. Α οι Σουηδοί έχουν 100/100 (fiber optic) όπως εμείς έχουμε 24/1. Αυτοί δλδ τι πρέπει να κάνουν? Φτάσαν στη θέωση? Για τα αυτονόητα δεν πρέπει να επιχαίρουμε. H hol που λέει ότι βάζει οπτικές εχει καμιά σχέση με αυτό?
tzoykas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 @pullover Φίλε μου ειλικρινά δε ξέρω γιατί ενθουσιάζεσαι και μόνο με την είδηση (όπως ο ίδιος είπες). Σε ένα τόπο όπου σχεδον τα πάντα μένουνε στα λόγια, τι διαφορά θα κάνει άλλη μία είδηση; θα χαρούνε πάλι οι αφελείς .... (στους οποίους δυστυχώς φαίνεται να συμπεριλαμβάνεσαι. Και δε το λέω με καμμιά πρόθεση να σε προσβάλλω, παρά μόνο να σε αφυπνίσω). Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά: Ήταν πριν δύο χρόνια που ακούγαμε για τα 24mbit που ήταν καθ' οδόν και τα σχόλια ήταν αρνητικά, επικριτικά και χλευαστικά. Η πραγματικότητα διεύψευσε πάρα πολύ γρήγορα όσους τα έκαναν....Δηλαδή η δική σου άποψη είναι ότι τα 24Mbit ήρθαν στην Ελλάδα; και οτι δουλεύουν; αντιλήφθηκες καθόλου τι συμβαίνει με τους εναλλακτικούς πάροχους εδω και δύο χρόνια; το ότι ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλο σου λέει τίποτα; εκτός και αν εσύ θεωρείς ότι η εξέλιξη είναι ότι προσφέρουν (όπως ευθαρσώς δηλώνουν) 24Mbps. Σε πόσες περιοχές τα είδες εσύ; η πιο φρέσκια ιστορία είναι αυτή με την Altec. Υπάρχει για σένα αρκετή σοβαρότητα από τους παρόχους ώστε να δικαιολογείται ο τίτλος "εξέλιξη". Για μένα προσωπικά, όχι. Και έχω δοκιμάσει τουλάχιστον τρεις εναλλακτικούς. Εξέλιξη σημαίνει παροχή υπηρεσιών στο σύνολό της. Όχι απλά "σου δίνω πόρτες". Σου δίνω και υποστήριξη, σου δίνω ξεκάθαρα συμβόλαια, σου δίνω δυνατότητες, σου δίνω ασφάλεια. Προσωπικά (και κρίνοντας από εκατοντάδες άλλες ιστορίες) δε νοιώθω ότι αυτά μου παρέχονται. Όλη αυτή η μιζέρια που νομίζεις ότι βλέπεις δεν είναι μιζέρια. Είναι απογοήτευση. Οι ανακοινώσεις αυτές γίνονται από τους ίδιους ανθρώπους που έχουν ξεζουμίσει το μέσο έλληνα τα τελευταία χρόνια (και δεν αναφέρομαι σε κόμματα αλλά γενικά στους κατέχοντες την εξουσία ανα τους αιώνες). Σου δίνουν αυτοί οι άνθρωποι την εντύπωση ότι εννοούν αυτά που λένε; Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν ονομάσει τη διαπλοκή μαγκιά. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι και το ίδιο κράτος που σου έχουν υποσχεθεί την Εγνατία Οδό. Και μιας και μίλησες για Αλεξανδρούπολη, εγώ που μεγάλωσα στην Ξάνθη και είμαι 35 χρονών (αλήθεια εσύ πόσο είσαι; ) ακούω για την Εγνατία από μωρό παιδί. Και ΑΚΟΜΑ δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο. Δεν είμαι μίζερος, γιατί έχει γίνει δουλειά, δε το αρνουμαι. Όταν όμως το έργο που θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί πριν από μία δεκαετία και ακόμα μου ζαλίζουνε τα αυτιά με μπούρδες ... ενίσταμαι. Πρίν από τρεις εβδομάδες περνουσα από την ΠΑΘΕ στο ύψος των Θερμοπυλών (που ακόμα έχει παράκαμψη και έργα) και είχε μια ταμπέλα τεράστια που έλεγε (πάνω κάτω) "Οδός Αιγαίου - Κόμβος Θερμοπυλών. Ολοκλήρωση έργου 2007" .... Νοιώθεις κορόϊδο ή όχι; δεν έκαναν τον κόπο ούτε την πινακίδα να αλλάξουν. Διόδια όμως ξέρουν να βάζουν. Είναι το ίδιο κράτος που φορολογεί εσένα τον μέσο Έλληνα για να μπορούν οι τράπεζες και η εκκλησία να έχουν αύξηση των κερδών τους της τάξης του 150% κάθε χρόνο ... Είναι το ίδιο κράτος που τρέφει τα καρτέλ για να παίρνουν μίζες οι προστάτες τους. Είναι το ίδιο κράτος που δε μπορεί εδώ και δεκαετίες να πατάξει την απάτη σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς: τράπεζες, δάνεια, πιστωτικές, υποκλοπές, μίζες, καρτέλ, φόροι και η λίστα δεν τελειώνει. Και εσύ βγαίνεις και μας λες μίζερους απλά επειδή έχουμε κουραστεί να ακούμε μπουρδολογίες και να τις κατακρίνουμε. Όταν ήμουν 20 χρονών έλεγα ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον τόπο και οτι θα προσπαθήσω για το καλυτερο. Και το κάνω. Όμως το κράτος με φτύνει .... Δεν είναι μιζέρια, ούτε νεοελληνική νοοτροπία ... είναι αγανάκτηση. Πήγες και μου σύγκρινες τη Βρετανία με την Ελλάδα και μάλιστα σε τι, στα έργα. Όπως είδες σου απάντησαν αρκετοί που ζούνε και εργάζονται εκεί. Και μιας και ανέφερες τους δρόμους, πέντε χρόνια στη Σκωτία (και πίστεψέ με εκεί ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ), δεν είδα ουτε μια φορά σε δρόμο βουλωμένο φρεάτιο. Δεν είδα ποτέ νερό πάνω στο δρόμο. Δεν είδα ποτέ άβαφτες γραμμές και τσαλακωμένες μπαριέρες (όπου υπάρχουν εδώ ....). Και ναι ίσως και εκεί να αργούν κάποια έργα. Γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει εμένα σαν έλληνα πολίτη αυτό; με ενδιαφέρει να γίνει δουλειά εδώ και άσε τον βρετανό να κουρεύεται. Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ... ούτε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει. Γι αυτό κάθε φορά που βγαίνει ο επικριτής και γράφει, μη σας έρχεται η εύκολη απάντηση της μιζέριας και της νεοελληνικής νοοτροπίας στο μυαλό. Αγανακτισμένος είναι ο κόσμος και δε πιστεύει πια αυτά που ακούει. ΑΚΟΜΑ κι αν ισχύουν .... Και δε φταίει αυτός .... Φιλικά Γιιώργος
newlynx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο Γιώργο, με εκφράζεις απόλυτα. Ειδικά το κομμάτι με τη διαπλοκή τα λέει όλα. Πολλοί σε αυτή τη χώρα είμαστε απογοητευμένοι και όχι μίζεροι. Η διαπλοκή έχει γίνει τρόπος ζωής για πολλούς και την λένε σε εμάς που τους κράζουμε.... Τωρα σε ότι αφορά το έργο φαίνεται πως θα κινηθεί σε σωστή κατεύθυνση -> θα φάνε αρκετοί
pull over Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 @pullover Φίλε μου ειλικρινά δε ξέρω γιατί ενθουσιάζεσαι και μόνο με την είδηση (όπως ο ίδιος είπες). Σε ένα τόπο όπου σχεδον τα πάντα μένουνε στα λόγια, τι διαφορά θα κάνει άλλη μία είδηση; θα χαρούνε πάλι οι αφελείς .... (στους οποίους δυστυχώς φαίνεται να συμπεριλαμβάνεσαι. Και δε το λέω με καμμιά πρόθεση να σε προσβάλλω, παρά μόνο να σε αφυπνίσω). Ευχαριστώ για την προσπάθεια "αφύπνισής" μου η οποία πιστεύω πως είναι ειλικρινής άλλα δεν παύει να είναι υποκειμενική με όριο τις γνώσεις που διαθέτεις. Πρώτα απʼ όλα βιάζεσαι υπερβολικά να κρίνεις συνολικά έναν άνθρωπο-προσωπικότητα από μερικές γραμμές. Μιας και δεν είχες την ευτυχία ή τη δυστυχία να με γνωρίσεις δεν αποκλείεται να είμαι πολύ πιο αφυπνισμένος απ' όσο μπορείς να φανταστείς ή και το αντίθετο. Αλήθεια ποια πράγματα έχουνε μείνει στα λόγια, σε τί ποσοστό (τί πάει να πει σχεδόν; ) και τί γίνεται στους άλλους τόπους; Δηλαδή η δική σου άποψη είναι ότι τα 24Mbit ήρθαν στην Ελλάδα; και οτι δουλεύουν; αντιλήφθηκες καθόλου τι συμβαίνει με τους εναλλακτικούς πάροχους εδω και δύο χρόνια; το ότι ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλο σου λέει τίποτα; εκτός και αν εσύ θεωρείς ότι η εξέλιξη είναι ότι προσφέρουν (όπως ευθαρσώς δηλώνουν) 24Mbps. Σε πόσες περιοχές τα είδες εσύ; η πιο φρέσκια ιστορία είναι αυτή με την Altec. Υπάρχει για σένα αρκετή σοβαρότητα από τους παρόχους ώστε να δικαιολογείται ο τίτλος "εξέλιξη". Για μένα προσωπικά, όχι. Και έχω δοκιμάσει τουλάχιστον τρεις εναλλακτικούς. Εξέλιξη σημαίνει παροχή υπηρεσιών στο σύνολό της. Όχι απλά "σου δίνω πόρτες". Σου δίνω και υποστήριξη, σου δίνω ξεκάθαρα συμβόλαια, σου δίνω δυνατότητες, σου δίνω ασφάλεια. Προσωπικά (και κρίνοντας από εκατοντάδες άλλες ιστορίες) δε νοιώθω ότι αυτά μου παρέχονται. Δεν κατάλαβα... Εγώ, ο καταναλωτής, μπορώ να βρω 24mbit στην Ελλάδα ή όχι; Σαφέστατα και μπορώ γιατί η αγορά μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω πάροχο που θα μου παρέχει σε ικανοποιητικό βαθμό όλα αυτά τα στοιχεία ποιότητας και αξιοπιστίας που ζητάω. Σκάρτοι υπάρχουν και στα πιο ανεπτυγμένα κράτη και οι καλοί είναι ΠΑΝΤΑ μετρημένοι στα δάχτυλα, πόσο μάλιστα σε μία μικρή αγορά των 11 εκατομμυρίων. Εσύ... δε μπορείς να βρεις την 24άρα σου, με τους γνωστούς περιορισμούς της DSL φυσικά οι οποίοι δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα; Προς τί η απογοήτευση λοιπόν; Όλη αυτή η μιζέρια που νομίζεις ότι βλέπεις δεν είναι μιζέρια. Είναι απογοήτευση. Οι ανακοινώσεις αυτές γίνονται από τους ίδιους ανθρώπους που έχουν ξεζουμίσει το μέσο έλληνα τα τελευταία χρόνια (και δεν αναφέρομαι σε κόμματα αλλά γενικά στους κατέχοντες την εξουσία ανα τους αιώνες). Σου δίνουν αυτοί οι άνθρωποι την εντύπωση ότι εννοούν αυτά που λένε; Μιζέρια σημαίνει γκρίνια και κακομοιριά. Λοιπόν και γκρίνια βλέπω μπόλικη, και κακομοιριά αλλά και απογοήτευση όπως πολύ σωστά πρόσθεσες η οποία είναι η αδελφή της παραίτησης: "Πάει και τελείωσε, δε μπορώ να κάνω τίποτα." Τί ωραίο συναίσθημα! Θα παρεξηγηθείς αν αρνηθώ την "αφύπνιση" που μου προσφέρεις Γιώργο; Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν ονομάσει τη διαπλοκή μαγκιά. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι και το ίδιο κράτος που σου έχουν υποσχεθεί την Εγνατία Οδό. Και μιας και μίλησες για Αλεξανδρούπολη, εγώ που μεγάλωσα στην Ξάνθη και είμαι 35 χρονών (αλήθεια εσύ πόσο είσαι; ) ακούω για την Εγνατία από μωρό παιδί. Και ΑΚΟΜΑ δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο. Δεν είμαι μίζερος, γιατί έχει γίνει δουλειά, δε το αρνουμαι. Όταν όμως το έργο που θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί πριν από μία δεκαετία και ακόμα μου ζαλίζουνε τα αυτιά με μπούρδες ... ενίσταμαι. Πρίν από τρεις εβδομάδες περνουσα από την ΠΑΘΕ στο ύψος των Θερμοπυλών (που ακόμα έχει παράκαμψη και έργα) και είχε μια ταμπέλα τεράστια που έλεγε (πάνω κάτω) "Οδός Αιγαίου - Κόμβος Θερμοπυλών. Ολοκλήρωση έργου 2007" .... Νοιώθεις κορόϊδο ή όχι; δεν έκαναν τον κόπο ούτε την πινακίδα να αλλάξουν. Διόδια όμως ξέρουν να βάζουν. Είναι το ίδιο κράτος που φορολογεί εσένα τον μέσο Έλληνα για να μπορούν οι τράπεζες και η εκκλησία να έχουν αύξηση των κερδών τους της τάξης του 150% κάθε χρόνο ... Είναι το ίδιο κράτος που τρέφει τα καρτέλ για να παίρνουν μίζες οι προστάτες τους. Είναι το ίδιο κράτος που δε μπορεί εδώ και δεκαετίες να πατάξει την απάτη σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς: τράπεζες, δάνεια, πιστωτικές, υποκλοπές, μίζες, καρτέλ, φόροι και η λίστα δεν τελειώνει. Και εσύ βγαίνεις και μας λες μίζερους απλά επειδή έχουμε κουραστεί να ακούμε μπουρδολογίες και να τις κατακρίνουμε. Όταν ήμουν 20 χρονών έλεγα ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον τόπο και οτι θα προσπαθήσω για το καλυτερο. Και το κάνω. Όμως το κράτος με φτύνει .... Δεν είναι μιζέρια, ούτε νεοελληνική νοοτροπία ... είναι αγανάκτηση. Σε ενοχλεί τόσο σοβαρά η ταμπέλα και το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε το έργο το 2007 άλλα θα ολοκληρωθεί σύντομα; Aλήθεια, γνωρίζεις τις ιδιαιτερότητες τις Εγνατίας οδού; Πόσες γέφυρες και πόσες σήρραγγες έχουν γίνει; 570 γέφυρες και 74 δίδυμες σηράγγες συνολικού μήκους 100 χλμ. Αυτά σου πέφτουν λίγα εσένα; Έχεις ιδέα τί άλλα έργα έχουν γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια; Ότι έχουμε μια από τις μακρύτερες γέφυρες του κόσμου (longest cable stayed deck – δεν ξέρω πως λέγεται στα ελληνικά) σε εξαιρετικά σεισμογενή περιοχή η οποία συνδέει ένα κόλπο που επεκτείνεται μερικά εκατοστά κάθε χρόνο; Ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε ανέβει πάρα πολύ στον κατάλογο με τις πλούσιες χώρες στον κόσμο; Μια χώρα 11 εκ. να είναι 25η στον κόσμο σου φαίνεται λίγο; Ναι μεν κοιτάω την ταμπέλα και την καθυστέρηση αλλά όχι και να αγνοώ τα σημαντικά και τα φοβερά έργα υποδομής σε όλη τη χώρα τα οποία φέρνουν ανάπτυξη! Πήγες και μου σύγκρινες τη Βρετανία με την Ελλάδα και μάλιστα σε τι, στα έργα. Όπως είδες σου απάντησαν αρκετοί που ζούνε και εργάζονται εκεί. Και μιας και ανέφερες τους δρόμους, πέντε χρόνια στη Σκωτία (και πίστεψέ με εκεί ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ), δεν είδα ουτε μια φορά σε δρόμο βουλωμένο φρεάτιο. Δεν είδα ποτέ νερό πάνω στο δρόμο. Δεν είδα ποτέ άβαφτες γραμμές και τσαλακωμένες μπαριέρες (όπου υπάρχουν εδώ ....). Και ναι ίσως και εκεί να αργούν κάποια έργα. Γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει εμένα σαν έλληνα πολίτη αυτό; με ενδιαφέρει να γίνει δουλειά εδώ και άσε τον βρετανό να κουρεύεται. Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ... ούτε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει. Έχω επισκετεί τις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της Σκοτίας, στη μία μάλιστα έμεινα αρκετό καιρό και επιβεβαιώνω το υψηλό επίπεδο οργάνωσης των Σκοτσέζων. Για την ακρίβεια δε βρέχει συνέχεια, ψιλοβρέχει συνέχεια. Είναι αυτή η περίεργη βροχή που μοιάζει με διαρκές φτύσιμο. Άσε όμως τους Βρεταννούς, καλά λες, και μάθε τί έργα έχουν γίνει στην Ελλάδα.. Γι αυτό κάθε φορά που βγαίνει ο επικριτής και γράφει, μη σας έρχεται η εύκολη απάντηση της μιζέριας και της νεοελληνικής νοοτροπίας στο μυαλό. Αγανακτισμένος είναι ο κόσμος και δε πιστεύει πια αυτά που ακούει. ΑΚΟΜΑ κι αν ισχύουν .... Και δε φταίει αυτός .... Φιλικά Γιιώργος Ο δημιουργικός επικριτής που καταδεικνύει τις ρίζες του προβλήματος, προτείνει λύσεις και δρα για την υλοποίησή τους δεν έχει καμία σχέση με το κλαψοπαραπονιάρη μιζεροαπογοητευμένο που ψάχνει παρέα για να κλάψουν μαζί το κακό το ριζικό τους. Ούτε με αυτόν που ψάχνει το αρνητικό δέντρο για να παραπονεθεί και χάνει το θετικό δάσος. Τί προσφέρει ένας όμιλος κλαυθμού και οδυρμού; Όσο για τον ενθ-ουσιασμό μου. (ο) ουσ. έξαρση των ψυχικών δυνάμεων του ανθρώπου, που τον οδηγεί σε τολμηρές πράξεις | ψυχική κατάσταση υπερβολικής χαράς, που εκδηλώνεται με θορυβώδη τρόπο Σοβαρά προσπαθείς να με αφυπνίσεις βάζοντας σαν στόχο να καταπνίξεις τον ενθουσιασμό μου; Μήπως να αναρωτηθείς τί απέγινε ο δικός σου και γιατί τώρα ασχολείσαι με το δικό μου ενθουσιασμό; Νίκος
pull over Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τα Μ.Μ.Ε. προξενούν κάθε μέρα μαζική ζημιά στην ψυχολογία του Έλληνα. Είμασταν που είμασταν παραπονιάρηδες από πριν, αυτό που μας έλλειπε ήταν τα δελτία με τους δημοσιογράφους που "φωνάζουν" για να μας πείσουν πως λένε κάτι σημαντικό, το διαρκές πρήξιμο για την ακρίβεια και το καλάθι της νοικοκυράς χωρίς ποτέ να γίνεται τίποτα φυσικά γιατί ο δημοσιογράφος φωνάζει λίγο και γλύφει πολύ - στην ουσία κοροϊδεύει τον κόσμο και πουλάει θέαμα, την σκανδαλολογία που υπαινίσσεται μια κολασμένη μαυρίλα που έχει απλωθεί παντού και την οποία δε μπορεί να αγγίξει κανείς και γενικά όλη την αρνητικότητα με την οποία βομβαρδίζουν τον κόσμο. Αυτό που δεν σκέφτεται ο κόσμος είναι πως τα Μ.Μ.Ε. είναι μέσο διακυβέρνησης και ότι ανήκουν σε ισχυρούς παράγοντες που αλληλοσυνεργάζονται μεταξύ τους. Η μαυρίλα των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών έχει παραγίνει στην Ελλάδα...
manifest Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 @Pull over καλα πιστευεις αληθεια οτι ειμαστε σε καλυτερη θεση σαν χωρα(και οικονομια) απο οτι ειμασταν πριν 10 χρονια(1998 πριν την φουσκα του χρηματηστηριου τεσπα)?? μεσα στις 25 πιο πλουσιες χωρες του κοσμου? lmao lol κλπ κλπ!!! παμε καλα? που σχεδον το 50% του πληθισμου ειναι στο οριο της φτωχιας ή κατω απο αυτο? που βασικος μισθος ειναι 600Ε??? μηπος βλεπει κανενας την αναπτυξη που ανεφερες? γιατι εγω δεν νιωθω τπτ!! καλα μην πω για την εγνατια! που πηγα κυπρο το καλοκαιρη και ειδα δρομους 15ετιας που εβλεπαν την εγνατια και γελουσαν μαζι της? ασε τις μιζες που επεσαν ωστε να ολοκληρωθει(που ακομα τυπικα δεν ολοκληρωθηκε)! απο αλεξ/πολη ειμαι(τωρα φοιτητης θεσ/νικη) οποτε συνεχεια για αυτες της μιζες ακουγα!! δεν ειμαι μιζερος γιατι την γραφω στα @@ την χωρα (αφου αυτη ειναι γεματη καρουμπαλα!!) οποτε δεν με νοιαζει.. και για αυτον που ανεφερε κατι για τις ψηφους αν νομιζετε οτι οι εκλογες μπορουν να αλλαξουν κατι ειστε λαθος!! αν μπορουσαν να αλλαξουν κατι θα ηταν παρανομες ρε παιδια!! σορι για το χαρακτηρα μου αλλα με αυτα που διαβασα ψιλοφορτωσα :p υ.γ δεν επιτιθομε σε κανενα και αν κατι τετοιο καταλαβε καποιος ζητω συγνωμη
pull over Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 @Pull over καλα πιστευεις αληθεια οτι ειμαστε σε καλυτερη θεση σαν χωρα(και οικονομια) απο οτι ειμασταν πριν 10 χρονια(1998 πριν την φουσκα του χρηματηστηριου τεσπα)??μεσα στις 25 πιο πλουσιες χωρες του κοσμου? lmao lol κλπ κλπ!!! παμε καλα? που σχεδον το 50% του πληθισμου ειναι στο οριο της φτωχιας ή κατω απο αυτο? που βασικος μισθος ειναι 600Ε??? μηπος βλεπει κανενας την αναπτυξη που ανεφερες? γιατι εγω δεν νιωθω τπτ!! Σε κατά κεφαλή ακαθάριστο εθνικό προϊόν αυτό λένε τα νούμερα τα οποία να μελετήσεις πριν γελάσεις! Και βέβαια σκέψου και το άλλο. Όλο κλαίμε για φτώχεια στην Ελλάδα και όλοι ξοδεύουμε, έχουμε αυτοκίνητα κτλ. Αλλά στ' αλήθεια ξέρεις ποιος είναι φτωχός στην Ελλάδα; Αυτός που τα φέρνει ίσα ίσα και δεν έχει λεφτά να πάρει LCD 40 ιντσών. Αυτός είναι φτωχός και μη νομίζεις πως στις ανεπτυγμένες χώρες δεν υπάρχουν τέτοιοι "φτωχοί" (μερικές σαν τη τις Σκανδιναβικές έχουν υψηλό επίπεδο διαβίωσης και είναι εκτός συναγωνισμού). Θέλω στοιχεία και νούμερα για το 50% του πληθυσμού που λες πως είναι κάτω από το όριο της φτώχειας και ο βασικός είναι 700 ευρώ αλλά σοβαρά πόσοι άνω των 30 κερδίζουν λιγότερο από 1100 ευρώ; Όχι πολλοί. καλα μην πω για την εγνατια! που πηγα κυπρο το καλοκαιρη και ειδα δρομους 15ετιας που εβλεπαν την εγνατια και γελουσαν μαζι της? ασε τις μιζες που επεσαν ωστε να ολοκληρωθει(που ακομα τυπικα δεν ολοκληρωθηκε)! απο αλεξ/πολη ειμαι(τωρα φοιτητης θεσ/νικη) οποτε συνεχεια για αυτες της μιζες ακουγα!! δεν ειμαι μιζερος γιατι την γραφω στα @@ την χωρα (αφου αυτη ειναι γεματη καρουμπαλα!!) οποτε δεν με νοιαζει.. σορι για το χαρακτηρα μου αλλα με αυτα που διαβασα ψιλοφορτωσα :p υ.γ δεν επιτιθομε σε κανενα και αν κατι τετοιο καταλαβε καποιος ζητω συγνωμη Οι δρόμοι της Κύπρου γελάνε με την Εγνατία, χώρα γεμάτη καρούμπαλα κτλ. Συγνώμη δεν καταλαβαίνω τί εννοείς εδώ πέρα! και για αυτον που ανεφερε κατι για τις ψηφους αν νομιζετε οτι οι εκλογες μπορουν να αλλαξουν κατι ειστε λαθος!! αν μπορουσαν να αλλαξουν κατι θα ηταν παρανομες ρε παιδια!! Καλόοοοο!!!
manifest Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σε κατά κεφαλή ακαθάριστο εθνικό προϊόν αυτό λένε τα νούμερα τα οποία να μελετήσεις πριν γελάσεις! Και βέβαια σκέψου και το άλλο. Όλο κλαίμε για φτώχεια στην Ελλάδα και όλοι ξοδεύουμε, έχουμε αυτοκίνητα κτλ. Αλλά στ' αλήθεια ξέρεις ποιος είναι φτωχός στην Ελλάδα; Αυτός που τα φέρνει ίσα ίσα και δεν έχει λεφτά να πάρει LCD 40 ιντσών. Αυτός είναι φτωχός και μη νομίζεις πως στις ανεπτυγμένες χώρες δεν υπάρχουν τέτοιοι "φτωχοί" (μερικές σαν τη τις Σκανδιναβικές έχουν υψηλό επίπεδο διαβίωσης και είναι εκτός συναγωνισμού). Θέλω στοιχεία και νούμερα για το 50% του πληθυσμού που λες πως είναι κάτω από το όριο της φτώχειας. σορι ρε φιλε αλλα θα μας τρελανεις? μηπως εισαι κανα βαλτος της κυβερνησης(ερωτηση κανω δεν ειναι επιθεση)? που ολοι ειναι χρεωμενοι ως το λαιμο? που για να ξεπληρωσουν τα δανεια τους πρεπει να δινουν 1 μισθο καθε μηνα?? Οι δρόμοι της Κύπρου γελάνε με την Εγνατία, χώρα γεμάτη καρούμπαλα κτλ. Συγνώμη δεν καταλαβαίνω τί εννοείς εδώ πέρα! καρουμπαλο= ολοι οι παρτακιδες ελληναρες που δεν ξερουν που παν τα 4 σε σχεση με το τι συμβαινει γυρω τους ποσες φορες πηγες θεσσαλονικη-αλεξανρουπολη μεσω εγνατιας? εγω παρα πολλες!! επιτρεψε μου να ξερω καλυτερα κατα ποσο η εγνατια ειναι καλυτερη σε σχεση με τους δρομους της κυπρου ( και μιλαω και σε επιπεδο κατασκευης(κακοτεχνιες, ασφαλεια κλπ) αλλα και σε επιπεδο ευκολιας/ξεκουρασης). πιστεψεμε δεν υπαρχει συγκριση....:X Καλόοοοο!!! φυσικα δεν το πα εγω αλλα imho ισχυει
elena blue Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 αν και off topic, επειδη βλεπω να γινεται συζητηση για την Εγνατια οδο, επειδη ειμαι απο ηπειρο και τη "χρησιμοποιω" συχνα, ενα ειναι το σιγουρο: ο δυτικος αξονας (θεσπρωτια-ιωαννινα-γρεβενα) αποκλειεται να εχει ολοκληρωθει πριν το τελος του 2009. οσοι κατευθυνονται προς Ηγουμενιτσα, το γνωριζουν. δυστυχως, μιλαμε επισημα για καθυστερηση 5,5 ετων (ο σχεδιασμος προεβλεπε παραδοση πριν τους ολυμπιακους του 2004). το ακομη πιο εξωφρενικο -κυριως για τους ηπειρωτες- ειναι πως απο τον δεκεμβρη θα πληρωνουν τα τσουχτερα διοδια (4 ή 4,5 ευρω τα Ι.Χ.) στο σταθμο του πολυμυλου κοζανης και επι της ουσιας θα χρησιμοποιουν μονο το 50% του αυτοκινητοδρομου. να μην παραβλεψουμε το γεγονος πως 1 εβδ το μηνα η διαδρομη μετσοβο-περιστερι ειναι κλειστη για εργασιες... δε θελω να γκρινιαξω, γιατι εχω κουραστει...
pull over Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 σορι ρε φιλε αλλα θα μας τρελανεις? μηπως εισαι κανα βαλτος της κυβερνησης(ερωτηση κανω δεν ειναι επιθεση)? επίθεση μπορεί να μην είναι άλλα ούτε και σοβαρή κουβέντα. Δεν αισθάνομαι πως είμαι "ρε φίλος σου" ούτε κάνω κουβέντα που τρελαίνει. Ίσα ίσα σου ζητάω στοιχεία και σκέψη πράγμα που είναι το ακριβώς αντίθετο της τρέλας και αντίθετο απ' αυτό που επιδιώκουν τα πολιτικά κόμματα(συνήθως). που ολοι ειναι χρεωμενοι ως το λαιμο? που για να ξεπληρωσουν τα δανεια τους πρεπει να δινουν 1 μισθο καθε μηνα?? Όλοι; Πόσοι; Τί όριο δίνουν οι πιστωτικές εταιρίες στους καταναλωτές και πόσα λεφτά βγαίνουν οι τόκοι το μήνα, γιατί αυτούς πληρώνεις μέχρι να ξεχρεώσεις αργά ή γρήγορα. Η visa και η mastercard υπάρχουν στην Ελλάδα μόνο; καρουμπαλο= ολοι οι παρτακιδες ελληναρες που δεν ξερουν που παν τα 4 σε σχεση με το τι συμβαινει γυρω τους Ουδέν σχόλιο ποσες φορες πηγες θεσσαλονικη-αλεξανρουπολη μεσω εγνατιας? εγω παρα πολλες!! επιτρεψε μου να ξερω καλυτερα κατα ποσο η εγνατια ειναι καλυτερη σε σχεση με τους δρομους της κυπρου ( και μιλαω και σε επιπεδο κατασκευης(κακοτεχνιες, ασφαλεια κλπ) αλλα και σε επιπεδο ευκολιας/ξεκουρασης). πιστεψεμε δεν υπαρχει συγκριση....:X Δεν έχω πάει άλλα έχω μελετήσει λίγο το έργο. Ρίξε μια ματιά εδώ Ας υποθέσω πως οι κυπριακοί δρόμοι είναι καλύτεροι απ' την Εγνατία(πόσο καλύτεροι, ποιοι δρόμοι, ποια σημεία της Εγνατίας η οποία είναι 640 χιλιόμετρα δρόμος; ) τί συμπέρασμα βγάζoυμε απ' αυτό;
pull over Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ... Μεγάλες οι καθυστερήσεις κυρίως λόγο έλλειψης πόρων, δικαιολογημένος ο εκνευρισμός σου (δε γνωρίζω σε ποιο βαθμό, αυτό το γνωρίζεις εσύ καλύτερα) άλλα όπως λέει και η παροιμία "κάλλιο αυγά παρά πουρέ!" :mrgreen:
manifest Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 επίθεση μπορεί να μην είναι άλλα ούτε και σοβαρή κουβέντα. Δεν αισθάνομαι πως είμαι "ρε φίλος σου" ούτε κάνω κουβέντα που τρελαίνει. Ίσα ίσα σου ζητάω στοιχεία και σκέψη πράγμα που είναι το ακριβώς αντίθετο της τρέλας και αντίθετο απ' αυτό που επιδιώκουν τα πολιτικά κόμματα(συνήθως). http://www.in.gr/news/Reviews/review.asp?lngReviewID=842517 Όλοι; Πόσοι; Τί όριο δίνουν οι πιστωτικές εταιρίες στους καταναλωτές και πόσα λεφτά βγαίνουν οι τόκοι το μήνα, γιατί αυτούς πληρώνεις μέχρι να ξεχρεώσεις αργά ή γρήγορα. Η visa και η mastercard υπάρχουν στην Ελλάδα μόνο; http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=840632&lngDtrID=244 και αλλα τοσα.. αλλα μονο μια συζητηση να κανω με συμφοιτητες μου(ακομα και με τους γονεις μου) αρκει για μενα Ουδέν σχόλιο χαιρομαι που καταλαβες τι θελω να πω και ελπιζω να συμφωνεις οτι η χωρα ειναι γεματη απο καρουμπαλα(ακουσα οτι εχουν φωλεια καπου μεσα στην βουλη) Δεν έχω πάει άλλα έχω μελετήσει λίγο το έργο. Ρίξε μια ματιά εδώ Ας υποθέσω πως οι κυπριακοί δρόμοι είναι καλύτεροι απ' την Εγνατία(πόσο καλύτεροι, ποιοι δρόμοι, ποια σημεία της Εγνατίας η οποία είναι 640 χιλιόμετρα δρόμος; ) τί συμπέρασμα βγάζoυμε απ' αυτό; αμα ειναι να ακουω αυτους(aka εγνατια α.ε.) ειναι σαν να πιστευω τι λεει ο καραμανλης (αλογοσκουφης, παπανδρεου κλπ κλπ) το πιο ειρωνικο ειναι οτι πριν λιγο ακουσα οτι 100 αναρχικοι μπηκαν παλι σε super market ''εκλεψαν'' τροφιμα και αλλα και τα μοιρασαν σε παππουδες και γιαγιαδες που τους χειροκροτουσαν(φαντασου τι τραβανε οι ανθρωποι για να συναναστρεφονται με αναρχικους και να τους χειροκροτανε!!) και μετα σου λενε για οπτικες ινες lol!!! ετσι παει μπροστα η ελλαδα!! edit η συνδεση ποτε κλεινει ποτε ανοιγει καταραμενος οτε! οποτε μπορει να μην ξανααπαντησω...
lef50 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 "Εδω ειναι Βαλκανια δεν ειναι παιξε-γελασε":mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα