I©y I©e Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ελληνικά τραγούδια κατά προτίμηση. Αλλά άμα θέλετε μπορείτε και ξένα Α, είναι για έφηβους το πάρτυ. Πείτε μου τί περίπου θα τους αρέσει...
kaiowas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Στο τελος της βραδυας οταν ολοι ειναι κομματια και εχουν ορεξη για βλακειες η Disco παντα σωζει την κατασταση. Τωρα αν ειναι γεματο trendyδες τοτε πας αλλου.
11demian111 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 θα σου προτεινα linkin για αρχη,μετα πας σε goin through ή eminem. edit:τι ηλικια ακριβως?
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 το παρτυ δεν θελει μονο μουσικη... θελει φωτισμο ακομα κ αν ειναι τα φαναρια που χει κ στο πρακτικερ κ ποτα ,χωρο για ορθατο κ πολυ κοσμο...
I©y I©e Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Στο τελος της βραδυας οταν ολοι ειναι κομματια και εχουν ορεξη για βλακειες η Disco παντα σωζει την κατασταση. Τωρα αν ειναι γεματο trendyδες τοτε πας αλλου. θα σου προτεινα linkin για αρχη,μετα πας σε goin through ή eminem.edit:τι ηλικια ακριβως? το παρτυ δεν θελει μονο μουσικη...θελει φωτισμο ακομα κ αν ειναι τα φαναρια που χει κ στο πρακτικερ κ ποτα ,χωρο για ορθατο κ πολυ κοσμο... kaiowas: εχεις δίκιο... είναι μια πολύ καλη απάντηση και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. 11demian111: ηλικία πρέπει να'ναι 14-15. kage: το ξέρω αυτό και το έχω κανονίσει... το μόνο προβλημα τώρα ειναι η μουσική...
Cristina Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω πως γι αυτήν την ηλικία θα ταίριαζε κυρίως μουσική από είδη που πουλάνε αυτήν την εποχή. Για ρίξε μια ματιά εδώ. Στο κάτω μέρος της σελίδας έχει charts προηγούμενων εβδομάδων και στα αριστερά έχει και για άλλα είδη εκτός του Ελληνικού.
mits@kos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τα καλύτερα πάρτυ γίνονται με τα dance hits των 80's!!! Δεν είμαι 30φεύγα και το λέω, 21 χρονών είμαι, αλλά δεν υπάρχουν πιο κεφάτα κομμάτια, ούτε θα βρείς άλλα που να χορεύονται περισσότερο, εκτός κι αν καταφύγετε σε σκυλάδικα για να ρίξετε καμιά χαζογκόμενα (ε, για να γουστάρει σκυλάδικα :Ρ). 80's RULE!
andreapaog328 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τα καλύτερα πάρτυ γίνονται με τα dance hits των 80's!!! Δεν είμαι 30φεύγα και το λέω, 21 χρονών είμαι, αλλά δεν υπάρχουν πιο κεφάτα κομμάτια, ούτε θα βρείς άλλα που να χορεύονται περισσότερο, εκτός κι αν καταφύγετε σε σκυλάδικα για να ρίξετε καμιά χαζογκόμενα (ε, για να γουστάρει σκυλάδικα :Ρ). 80's RULE! επίτηδες περίμενα να πεί ηλικία και γι'αυτο δεν πρότεινα και εγώ κάτι τέτοιο... έχεις 1000000% δίκιο...
kage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 γιατι δεν παιρνεις κανα dj? κ με 50-100 βρισκεις
I©y I©e Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Τα καλύτερα πάρτυ γίνονται με τα dance hits των 80's!!! Δεν είμαι 30φεύγα και το λέω, 21 χρονών είμαι, αλλά δεν υπάρχουν πιο κεφάτα κομμάτια, ούτε θα βρείς άλλα που να χορεύονται περισσότερο, εκτός κι αν καταφύγετε σε σκυλάδικα για να ρίξετε καμιά χαζογκόμενα (ε, για να γουστάρει σκυλάδικα :Ρ). 80's RULE! και εμένα τα 80's μου αρέσουν αλλά μιλάμε για εφήβους τώρα. παντως +1 για stavento Ίσως τους αρέσουν... έχω ακούσει για αυτούς και ένα τραγούδι. γιατι δεν παιρνεις κανα dj?κ με 50-100 βρισκεις Αχαχαχαχαχα εγώ είμαι ο DJ αλλά δεν ξέρω για αυτή την ηλικία...
paranoid_gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Κοιτα φιλε μου επειδη και εγω εχω περασει την ηλικια και τωρα προσφατα μαλιστα..ακου λιγο την αποψη και αμα θεσ το κανεις.. ξεκινας με ελληνικα ποπ(απο αυτα που κυκλοφορουν τωρα και ειναι του συρμου,καλομοιρα ταμτα και κτλ..),βαζεισ ορισμενα hip-hop οχι απο τα underground συγκτηματα και ετσι τπτ nivo going through stavento κανε ντου και τετοια..και στο τελος παιξε 80's και αν παιξεισ τραγουδια απο αυτη την κατηγορια σε παρακαλω κανε μου μια χάρη και βαλε και το Big in japan απο alphaville γτ ασχετα και αν ακουο διαφορετικη μουσικη γενικα οποτε ακουω αυτο το τραγουδι ξεφαντωνω!!!! αμα ομωσ εχεις πεσει σε παιδια ψαγμενα σε rock metal και alternative καταστασεις τοτε εχεις αρκετα μεγαλο προβλημα διοτι αμα παιξεις οτι λεμε ολοι εδω μεσα μπορει και να σε δειρουν....
I©y I©e Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Κοιτα φιλε μου επειδη και εγω εχω περασει την ηλικια και τωρα προσφατα μαλιστα..ακου λιγο την αποψη και αμα θεσ το κανεις..ξεκινας με ελληνικα ποπ(απο αυτα που κυκλοφορουν τωρα και ειναι του συρμου,καλομοιρα ταμτα και κτλ..),βαζεισ ορισμενα hip-hop οχι απο τα underground συγκτηματα και ετσι τπτ nivo going through stavento κανε ντου και τετοια..και στο τελος παιξε 80's και αν παιξεισ τραγουδια απο αυτη την κατηγορια σε παρακαλω κανε μου μια χάρη και βαλε και το Big in japan απο alphaville γτ ασχετα και αν ακουο διαφορετικη μουσικη γενικα οποτε ακουω αυτο το τραγουδι ξεφαντωνω!!!! αμα ομωσ εχεις πεσει σε παιδια ψαγμενα σε rock metal και alternative καταστασεις τοτε εχεις αρκετα μεγαλο προβλημα διοτι αμα παιξεις οτι λεμε ολοι εδω μεσα μπορει και να σε δειρουν.... σε ευχαριστώ πολύ
noudis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Αρχισε με γνωστα ξένα όπως 4 minutes,do it well, umbrella κ.α. Μετα παρτο με σκυλλάδικα και φρόντισε η αλλαγή να μην γίνει κατανοητη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.