S.M.Greek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 το pc μου σημερα δεν εκλησε....πατησα κλεισημο αλλα αυτο καθοταν ανιχτο για 5 λεπτα μεχρι που το εσβησα απο το ρεσταρτ κουμπι...και αντι να κανει κανονικο ρεσταρτ εκλισε απο το ρεωμα και εκανε επανεκινσι τι σημβενει?:fear::fear::fear::fear::shifty::shifty:
S.M.Greek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 οχι δε μου το εκανε ξανα....μαλλον κολησαν τα vista ...μαλλον...δοθλεωε 17 ορες λετε να ειναι απο αυτο?
-TheFake- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είναι και απίθανο,αν και εμενα δουλεύει 25 ώρες το 24ορο...Vista είναι,τι περίμενες?
pcfan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Είσαι σίγουρος ότι πάτησες αυτό μέσα στη έλλεψη ?
pcfan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ενοιειτε.... Δεν ενοείτε τίποτα φίλε μου γιατί μόλις ο πατέρας μου είχε πάρει το laptop και το χρησιμοποιούσα δεν πατούσα το βελάκι και μετά το "τερματισμός λειτουργίας" αλλά πατούσα το κοκκινωπό πλήκτρο που είναι δίπλα σε εκείνη την κλειδαριά και έκανε αναμονή και έσπαγα το κεφάλι μου γιατί δεν έκλεινε. Αλλά ετσι ήταν στην αρχή τα vista , δύστροπα.Τώρα ευτυχών καλυτέρευσαν. Μην σε ενδιαφέρει πάντως το πρόβλημά σου γιατί τώρα απο όσο καταλαβαίνω γραφεις απο αυτον εεε ?? Οπότε μην ανησυχείς!
pluss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 οχι δε μου το εκανε ξανα....μαλλον κολησαν τα vista ...μαλλον...δοθλεωε 17 ορες λετε να ειναι απο αυτο?Πολύ δύσκολο μου φαίνεται να οφείλεται αυτό το πρόβλημα από τις 17 ώρες λειτουργίας. Εκτός το ότι δεν είναι τόσο ευέσθητοι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, επιπλέον, έχεις εγκαταστημένα τα Windows Vista, που υποτήθεται ότι είναι τα καλύτερα Wimdows!
lefi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 επιπλέον, έχεις εγκαταστημένα τα Windows Vista, που υποτήθεται ότι είναι τα καλύτερα Wimdows! Αχαχαχαχαχαχα Αχαχαχαχαχαχαχα, να σε καλά με έκανες και γέλασα, ναι θα έπρεπε γιατί είναι αδιανόητο μετά από περίπου 6 χρόνια να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
pluss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αχαχαχαχαχαχα Αχαχαχαχαχαχαχα, να σε καλά με έκανες και γέλασα, ναι θα έπρεπε γιατί είναι αδιανόητο μετά από περίπου 6 χρόνια να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.Δύσκολο είπα, όχι αδιανόητο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.