sotosko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα, σε κάποιο παλιότερο τεύχος του Pc Magazine αναφερόταν ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την οθόνη ενός υπολογιστή συνδεδεμένου στο δίκτυο ως δεύτερη οθόνη στον υπολογιστή σου. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως λέγετε αυτό το πρόγραμμα; Ευχαριστώ προκαταβολικά
cger Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Mήπως εννοείς το παρακάτω αν το συνδέσεις από την 2 έξοδο της κάρτας γραφικών και από την άλλη μεριά στο άλλο pc http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616364
sotosko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι, δεν εννοώ αυτό. Αυτό που λέω εγώ είναι ένα πρόγραμμα...
Telisss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι μπορείς να το κάνεις με το netop ή με το net support school.
sotosko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστώ telisss αλλά εγώ έψαχνα κάτι σε freeware
micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως εννοείς το TightVNC? Είναι ένας τρόπος για να έχεις απομακρυσμένη πρόσβαση σε ένα pc στο τοπικό δίκτυο ή στο ίντερνετ.
sotosko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 @parsifal δεν τον κοίταξα και πολύ, αλλά μάλλον δεν μου κάνει. ευχαριστώ πάντως Οχι δεν εννοω αυτο, φιλε micos000. Αυτό που ψάχνω είναι ένα πρόγραμμα το οποίο να κάνει επέκταση της οθόνης μου στην οθόνη ενός pc που είναι στο ίδιο δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.