mike-intosh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους! Σε μια βάση δεδομένων MySQL αποθηκεύω μεταξύ άλλων και τιμές μετρητών. Το πρόβλημά μου είναι το εξής. Θέλω όταν τραβάω αυτές τις τιμές των μετρητών στις ιστοσελίδες μου να εφαρμόζεται κάτι σαν μάσκα έτσι ώστε η τιμή να εμφανίζεται με κενό σε κάθε χιλιοστό. Παράδειγμα: να μην έχω 1000000 αλλά 1 000 000 Γνωρίζει κανείς πως γίνεται αυτό? (χρησιμοποιώ MySQL+PHP) Ευχαριστώ προκαταβολικά.
burned4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σου, Μπορείς να το κάνεις εύκολα με τα παρακάτω: Αφού συνδεθείς στη βάση σου κάνεις τα παρακάτω πχ > $metrita = $row['metrita'] έτσι η μεταβλητή $metrita πέρνει από τη βάση την τιμή των μετρητών πχ. 1000000. μετά κάνεις τα εξής : > $a = substr($metrita, 0, 3); $b = substr($metrita, 3, 3); $c = substr($metrita, 6, 3); $d = substr($metrita, 9, 3); $e = substr($metrita, 12, 3); $metrita= $a." ".$b." ".$c." ".$d." ".$e; έτσι θα γίνει 100 000 0 . Τον παραπάνω κώδικα μπορείς να το ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.